*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ هر چند این پست خیلی مورد توجه آقایان قرار نمی گیرد ولی دیدن آن خالی از لطف نیست. كفشهای زنانه كه با اقتباس از اشیاء بی ربط به كفش درست شده اند. 20 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ جالب نبودن....مسخره بودن 7 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ جالب نبودن....مسخره بودن راستش منم خواستم بنویسم مسخره اما گفتم دخترا میان دعوام میکنن که چرا به کفشای ما توهین کردی؟!!! 7 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ بنظرم جلف ویا مسخره نبودن... جالب بودن و خلاقانه ...کلی هنربخرج دادن البته برای به نمایش گذاشتن تو نمایشگاههای هنری خوب هستن نه برای استفاده اونم تو ایران:icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ راستش منم خواستم بنویسم مسخره اما گفتم دخترا میان دعوام میکنن که چرا به کفشای ما توهین کردی؟!!! تو ایران هر چیو نشه پوشید یعنی دیگران مسخره ات کردن و تو هم به دید تمسخر نگاش کردی! اینکه وقت و انرژی گذاشته کار خلاقانه انجام بده شکی توش نیست ولی از استعدادش برای خلق یه چیز مضحک و مسخره استفاده کرده بنظرم جلف ویا مسخره نبودن...جالب بودن و خلاقانه ...کلی هنربخرج دادن البته برای به نمایش گذاشتن تو نمایشگاههای هنری خوب هستن نه برای استفاده اونم تو ایران:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها با یه نگاه دیگه به کفش ها نگاه کنید. برای جشن های خاص، مهمونی های خاص دخترونه قشنگ نیست آدم از اینا بپوشه؟ متفاوت بودنش،به نظر من که قشنگ بودن توی نوع خودشون 7 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ تو ایران هر چیو نشه پوشید یعنی دیگران مسخره ات کردن و تو هم به دید تمسخر نگاش کردی!اینکه وقت و انرژی گذاشته کار خلاقانه انجام بده شکی توش نیست ولی از استعدادش برای خلق یه چیز مضحک و مسخره استفاده کرده البته من خیلی هم با این نظرتون موافق نیستم.چراکه درسته که این کفش ها با فرهنگ کشور ما هارمونی نداره اما امکان داره توی یک کشور دیگه خیلی خواهان داشته باشه و براشون جذابیت داشته باشه. اگه طراح این کفش ها ، این هارو برای کشور ایران طراحی کرده بود من با نظرتون موافق بودم اما اینطور نیست. با گفته دوستان موافقم که طراحی کفش ها خلاقانست و واقعا روشون فکر شده هرچند که برای ما واقعا خنده دار به نظر میان. 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ به نظرم تو مراسمای بالماسکه کاربرد داره اما جدا خیلی خلاقانه بود 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ به نظر منم خيلي خلاقانه بود!گرچه شايد براي ما خيلي كاربري نيست! 6 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ من که خیلی خوشم اومد خیلی تنوع جالبی بود 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ جالب بودن اما این یکی خیلی قشنگه .من که دوست دارم اینو برم سفارش بدم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده