رفتن به مطلب

کفش های جلف و جالب زنانه....

*pedram*

ارسال های توصیه شده

هر چند این پست خیلی مورد توجه آقایان قرار نمی گیرد ولی دیدن آن خالی از لطف نیست. كفش‌های زنانه كه با اقتباس از اشیاء بی ربط به كفش درست شده اند.

ideaz-346-03.jpg

ideaz-346-02.jpg

ideaz-346-04.jpg

ideaz-346-05.jpg

• Like 20
لینک به دیدگاه
جالب نبودن....مسخره بودن:ws3:

راستش منم خواستم بنویسم مسخره اما گفتم دخترا میان دعوام میکنن که چرا به کفشای ما توهین کردی؟!!!:whistle:

• Like 7
لینک به دیدگاه

بنظرم جلف ویا مسخره نبودن...:ws37:

جالب بودن و خلاقانه ...کلی هنربخرج دادن :ws3:

البته برای به نمایش گذاشتن تو نمایشگاههای هنری خوب هستن نه برای استفاده اونم تو ایران:icon_pf (34):

• Like 10
لینک به دیدگاه
راستش منم خواستم بنویسم مسخره اما گفتم دخترا میان دعوام میکنن که چرا به کفشای ما توهین کردی؟!!!:whistle:

تو ایران هر چیو نشه پوشید یعنی دیگران مسخره ات کردن و تو هم به دید تمسخر نگاش کردی!:w16:

اینکه وقت و انرژی گذاشته کار خلاقانه انجام بده شکی توش نیست ولی از استعدادش برای خلق یه چیز مضحک و مسخره استفاده کرده:banel_smiley_4:

بنظرم جلف ویا مسخره نبودن...:ws37:

جالب بودن و خلاقانه ...کلی هنربخرج دادن :ws3:

البته برای به نمایش گذاشتن تو نمایشگاههای هنری خوب هستن نه برای استفاده اونم تو ایران:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

بچه ها با یه نگاه دیگه به کفش ها نگاه کنید. برای جشن های خاص، مهمونی های خاص دخترونه قشنگ نیست آدم از اینا بپوشه؟ متفاوت بودنش،به نظر من که قشنگ بودن توی نوع خودشون :w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه
تو ایران هر چیو نشه پوشید یعنی دیگران مسخره ات کردن و تو هم به دید تمسخر نگاش کردی!:w16:

اینکه وقت و انرژی گذاشته کار خلاقانه انجام بده شکی توش نیست ولی از استعدادش برای خلق یه چیز مضحک و مسخره استفاده کرده:banel_smiley_4:

البته من خیلی هم با این نظرتون موافق نیستم.چراکه درسته که این کفش ها با فرهنگ کشور ما هارمونی نداره اما امکان داره توی یک کشور دیگه خیلی خواهان داشته باشه و براشون جذابیت داشته باشه.

اگه طراح این کفش ها ، این هارو برای کشور ایران طراحی کرده بود من با نظرتون موافق بودم اما اینطور نیست.

با گفته دوستان موافقم که طراحی کفش ها خلاقانست و واقعا روشون فکر شده هرچند که برای ما واقعا خنده دار به نظر میان.

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...