Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ سلام سلام:hapydancsmil: بدویید بیایین بگید اولین عیدی ای که گرفتید رو یادتون میاد ؟چی بوده از طرف کی بوده؟ و همینطور بگید بهترین عیدی ای که تا حالا گرفتید چی بوده از کی گرفتید؟ خلاصه بیایید خاطراتتمون رو تعریف کنیم دور همی.... 16 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ درود:girl_blush2: مرور خاطرت کودکی لذت بخشه اولی که یادم نمی آد احتمالا پول از پدر و مادرم بود:w589: بهترینش یه قرآن بود با ترجمه قمشه ای از یکی از خانومهای فامیل یه خاطره: چند سال قبل فامیلای مادری،خونه مون دعوت بودن. داخل اتاقم بودم وقت پیوستن به جمع مهمونا شدوقتی وارد اتاق پذیرایی شدم، همه ششیپور زدن که علی اومدجو سنگینی حاکم بود. خاله ها دختر خاله ها دایی ها...یهو گفتم: خواهشا اجازه بدین من تمرکز کنم و محرم و نامحرم رو با هم قاطی نکنم(آخه سابقه داشت که پسرای فامیل تو چنین جوهای سنگینی با نامحرم روبوسی کنن) کل فامیل شلیک خنده.. جو رو خوابوندم 15 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ سلام بر دوستان نواندیش اولیش که یادم نیست احتمالا از آقاجونم بوده واما بهترینش .... حدود 15 سال پیش عمه ام بهم پاستل هدیه داد .... تا همین امسال داشتمش و امسال دادم به دختر خودش ( همچین دختر مرتبی هستم من ) یکی دیگه اش هم حدود 13 سال پیش خاله ام بهم یه کارت پستال داد که هنوزم دارمش خاطره هم که زیاده .... چیز جالبی یادم اومد حتما میام تعریف میکنم 11 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ من همیشه اسم عیدی که میاد یاد پولهای خشک و نویی ک پدرم هر سال از لای قرآن بهمون میده میفتم منم اولین عیدی ای ک گرفتم رو یادم نمیاد...ولی یحتمل از طرف پدرم بوده واما خاطره انگیزترین عیدی برام پولهایی بود ک عموی پدرم بهم داد...شاید 8یا9سالم بود یه بسته تپل پول دویست تومنی بهم داد واااای خیلی پول بود اصن هرچی میشمردمشون تموم نمیشد اینقد بچه ی آینده نگر و پول دوستی بودم من 11 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ بهترین عیدی و قشنگ ترین خاطره از عیدی گرفتن واسه عید امسال بود که سال تحویل شد و روبوسی هم کردیم و نشستیم به شیرینی خوردن و بابا به طورِ کــــــــــامل و به طرز عجیبی یادش رفت که به ما عیدی بده!! و وقتی گووینده تلویزیون گفت "عیدی" بابام به شکلِ بامزه ای تازه یادش اومد عیدی نداده و ما همه از خنده غش کرده بودیم 14 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ بهترین عیدی وقتی 9 سالم بود پسر دائی هفت سالم یه کارت پستال بهم داد که پر از غلط غلوط املایی بود...دنیا رو بهم داده بودن وقتی پسرا فامیل بهم کالرت پستال میدادن هنوزم دارمش....مرغ و خروس و اردک ،عید شما مبارک... 9 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ منم اولین عیدیو یادم نیست آخه مثل بقیه همه دست به جیب بودن اون موقع ها. ولی قشنگترینش این بود که یادمه هرسال عید می رفتیم یه پیراهن آستین پف دار و دامن چین دار می خریدیم واسه خودم و یه سال من دلم تیشرت عروسکی می خواست که تو مغازه تن مانکن کرده بودن و نذاشتن بگیرم و کل عید به اون فکر می کردم..عموم خدا بیامرز که اومده بود خونمون تا ازم پرسید چی دوست داری عیدی بدم،منم سریع اون تیشرترو گفتم بنده خدا انقدررر خندید به این سیاستم که همونجا درآورد یه هزاری بهم داد که اونو بخرم!! اون موقع تیشرت خوشکلا هزار بودن!! منم اونو خریدم و یه شب تا صبح بغلش کردم که صبح بیدار نشم ببینم خواب بوده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فکر کنم 4سالم بود یا شایدم کمتر.. 7 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ اولیشو که نمیدونم ولی یادمه همیشه بعد از مامان بابا پسر دایی هام منو خجالت میدادن همیشه بهم عیدی میدادن خخخخ بهترینشم 29 اسفند 91 بود که همسرم برام یه کاسکو گرفت :hapydancsmil: الانم داره بلبل زبونی میکنه بچم 7 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ همیشه بهترین عیدی ها رو از پدربزرگم میگرفتم.چون تعداد نوه های زیاد بود وقت نمیکردن کادو تهیه کنن و همیشه پول میدادن برای عیدی،مبلغش اصلا مهم نبود برام فقط همین که صورت نرمشونو رو صورتم میذاشتن و بعدم دو تا ماچ آبدار از لپام میکردن و با لهجه ی قشنگشون میگفتن لپای تو یه چیز دیگست انگار که همه ی دنیا مال من میشد. دلم براشون خیلی تنگ شده. یه خاطره هم از روبوسی و تبریک عید بگم. دو سال قبل رفته بودیم خونه ی عموی مامانم (همه ی فامیل با هم میریم حدودا 40 نفری میشدیم).یکی از پسرعموهای مامانم موهاشون ریخته یکم اما همونایی که موندرو ژل میزنن و فر میکنن و میبندنشون. همین که اومدن تو خونه با همه دست دادن و تبریک گفتن (با زن داداشاشونم،ما هم که تو فامیل خودمون از این چیزا نداریم چشمامون گرد شده بود) رسیدن به مامان من... (مامان منم مذهبی و حساس) نمیدونم یهو چی شد که مامانم دستشونو آوردن جلو و با ایشونم دست دادن.وسط دست دادن یهو مامانم به خودشون اومدن حالا مامانم دستشونو میکشن و ایشونم دست مامانمو میکشن سمت خودشون که روبوسیم کنن. صحنه ای بوداااااااا همه این شکلی شده بودن: :ws28::ws28: بعدش که از مامانم پرسیدیم چرا دست دادین؟گفتن نمیدونم یهو موهاشو دیدم فکر کردم زنه. 6 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ من والا چیزه خاصی یادم نمیاد.اما فکر کنم سال 87 بود خواهرم بهم یه دستبند داد نقره هستا اما خب من خیلی دوستش دارم هنوزم که هنوزه دستمه 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ من هر وقت یادم میاد پول نقد بهم دادن... که به تناسب نرخ تورم مبلغش هر سال بیشتر و ارزشش کمتر میشه.:ws37: 7 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ والا یادم نمیاد اولین عیدی که گرفتم، چی بوده. ولی بهترین عیدی، 7-8 سال پیش اون 100 تومنی ( 1000 ریالی ) بود که مادر بزرگم تازه از بانک گرفته بود که به همه نوه هاش بده، به منم داد. بهم گفت، به جون باجی (با این اسم صداش میکردیم) اگه به تو بیشتر بدم، بقیه میگن چرا به مرتضی بیشتر پول دادی. ولی خودت میدونی که تو رو بیشتر از بچه های خودم دوست دارم (این احساس، کاملا متقابل یود) با اینکه خودش نمیخواست بقیه بدونن که منو بیشتر از همه دوست داره. ولی همه میدونستن. همیشه دلتنگشم. هنوز باور نکرده ام که ... . 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ من تا جایی که یادم میاد همیشه پول بوده. ولی امسال دیگه هیچ میلی به گرفتن عیدی به شکل پول نداشتم. یکی از آشناها بهم سررسید با تقویم رومیزی و روان نویس داد که خیلی خوب بود. عموم اومد دوتا دوهزار تومنی بده به زور یکیشو گرفتم ازش گفتم فقط برای یادگاری آخه با این وضعیت جالب نیست یه بار مالی بندازی رو دوش خانواده ها به خاطر عیدی دادن. 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ اولین عیدی رو یادم نمیاد عیدیهای زیادی گرفتم اما یکی از عیدیهام شاهنامه فردوسی بود چاپ قدیم با کاغذهای کاهی از پدربزرگم که خودش دوران جوانیش خریده بود هنوزم دارمش میشه گفت عتیقه ست 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ منم تا جایی که یادمه همیشه پول عیدی گرفتم همیشه هم اولین عیدی رو از پدر بزرگهام میگرفتم، یادمه از بچگی عاشق این بودم عیدی بگیرم و توی سال برای خودم یه چیزی که دوست دارم بخرم( اغلب هم کتاب میخرم) جاتون خالی پارسال دایی مامانم که از 5 سالگی ندیده بودمش از امریکا اومده بود 100 تومن بهم عیدی داد اصلا اونقدر این عیدی بهم چسبید، بعد هم اردیبهشت رفتم نمایشگاه کتاب تهران یه جا با همش کتاب خریدم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده