مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ تشکر میکنم از مهندس عزیز بخاطر پیگیری که برای این مسابقه و اموزش اکسل برای بچه ها داره امیدوارم شرکت و تمایل دوستان طوری باشه که این انگیزه رو در ما ایجاد کنه تا با اطلاعاتی که از این مسابقه میگیریم مسیر حرکت هموارتری رو برای اموزش اکسل تو سایت در نظر بگیریم مهندس مهلتش که تموم نشده من طرح و بفرستم؟ 5 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ تشکر میکنم از مهندس عزیز بخاطر پیگیری که برای این مسابقه و اموزش اکسل برای بچه ها دارهامیدوارم شرکت و تمایل دوستان طوری باشه که این انگیزه رو در ما ایجاد کنه تا با اطلاعاتی که از این مسابقه میگیریم مسیر حرکت هموارتری رو برای اموزش اکسل تو سایت در نظر بگیریم مهندس مهلتش که تموم نشده من طرح و بفرستم؟ فداي اون ريش سيبيل قشنگت، هنوز فرصت هست. اون كچله هنوز تاريخ پايان مسابقه رو اعلام نكرده 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ سلام چه جالب مرسی از مهدی عزیز خب مانیز میشرکتیم ولی یه موردی من که سواد اکسل ندارم بهم نخندیا:vahidrk:اگه میخندی نمی شرکتم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ سلام چه جالبمرسی از مهدی عزیز خب مانیز میشرکتیم ولی یه موردی من که سواد اکسل ندارم بهم نخندیا:vahidrk:اگه میخندی نمی شرکتم هر کسی با هر سوادی میتونه بشرکته 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ سلام چه جالبمرسی از مهدی عزیز خب مانیز میشرکتیم ولی یه موردی من که سواد اکسل ندارم بهم نخندیا:vahidrk:اگه میخندی نمی شرکتم سلام سال نو مبارک من میخندم 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ من شرکت مینومایم .. تا کی وقت داره؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ من شرکت مینومایم .. تا کی وقت داره؟ تا دیروز 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ من شرکت مینومایم .. تا کی وقت داره؟ حالا حالا ها وقت داره نگران نباش بشرکت تا دیروز اینم برای تو:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی میشه مشاهدات و نتیجه گیری ازمایش هارو هم تو مسابقه شرکت داد؟ 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ هر کسی با هر سوادی میتونه بشرکته خيلي وقته يه سوال ذهنمو مشغول كرده كچل! چرا از اسمايل هاي دخترونه استفاده ميكني؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی میشه مشاهدات و نتیجه گیری ازمایش هارو هم تو مسابقه شرکت داد؟ آره به شرطی که کار خودت باشه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ خيلي وقته يه سوال ذهنمو مشغول كرده كچل!چرا از اسمايل هاي دخترونه استفاده ميكني؟ کچل بودی فضولم شدی؟ 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ کچل بودی فضولم شدی؟ همي كه هست نظرت چيه اسمتو عوض كنيم بذاريم مهديه؟ :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ همي كه هست نظرت چيه اسمتو عوض كنيم بذاريم مهديه؟ :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سكوت علامت رضاس! پس اسمتو ميذاريم مهديه كچل. چطوره؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سكوت علامت رضاس! پس اسمتو ميذاريم مهديه كچل. چطوره؟ خدا شفات بده 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ همي كه هست نظرت چيه اسمتو عوض كنيم بذاريم مهديه؟ :gnugghender: با دوستم درست صوبت کن:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ با دوستم درست صوبت کن:vahidrk: بيشين بينيم باو همشهري خودمه. 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ خدا شفات بده خدا همه مريضا رو شفا بده ان شالله الهي آميــــــــــــــــن 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ واقعا چه مسابقه پرباري شدا اسپم دوني وضعش از اينجا بهتره :hapydancsmil: برا اينكه حوصلتون سر نره يكم بازي كنين برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده