amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ خاص درسته بنده عصر خونه هستم مهدي خودش در جريان هست خاص، مخصوص، خصوصي همش يكيه باو الان عصر هم گذشت. شب شد 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ خاص، مخصوص، خصوصي همش يكيه باو الان عصر هم گذشت. شب شد آقای خاص منظور منه دارم روش کار میکنم. تا فردا ظهر شاید آماده بشه. غیر از اینم نمیفرستم میخوام ارزشمند باشه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ به اين ميگن مسابقهمن هستم فقط بذار برم خونه حتماً يه فايل رو تهيه خواهم كرد و برات ميفرستم فخط اسمی چیزی بنویسین بدونم کدوم مال کیه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ فخط اسمی چیزی بنویسین بدونم کدوم مال کیه باشه دارم روش کار میکنم خیلی قاطی پاطی شده اگه درست نشد نمیفرستم فعلاً فرصت داریم؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ باشهدارم روش کار میکنم خیلی قاطی پاطی شده اگه درست نشد نمیفرستم فعلاً فرصت داریم؟ آره باو فرصت هس 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ بالاخره ارسال شد ولي خيلي قاطي پاطي شد چون عصر دارم ميرم مسافرت جمع و جورش كردم و فرستادم ولي خيلي جاي كار داره هنوز 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ بالاخره ارسال شدولي خيلي قاطي پاطي شد چون عصر دارم ميرم مسافرت جمع و جورش كردم و فرستادم ولي خيلي جاي كار داره هنوز مرسی مهندس کسی دیگه نمیخواد هنرشو بنومایانه 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی مهندس کسی دیگه نمیخواد هنرشو بنومایانه نه 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی مهندس کسی دیگه نمیخواد هنرشو بنومایانه من ، من من میخوام :mrsbeasley: 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ :vahidrk: چرا خشونت، اصلا من همون جدول ضرب و میفرستم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ چرا خشونت،اصلا من همون جدول ضرب و میفرستم گاهی خشانت لازمه برفس 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ #30 استقبال نمیکنید دیگه ادم میره 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ گاهی خشانت لازمه برفس خواستم تاپیک پیش بینی مسابقات را با اکسل انجام بدم، ی قسمتش شد اما باقیش مونده هنوز 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ من ، من من میخوام :mrsbeasley: خو بنومایان دیگه 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ خواستم تاپیک پیش بینی مسابقات را با اکسل انجام بدم، ی قسمتش شد اما باقیش مونده هنوز ایول ایده هاتو لو نده دیگه 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ ایول ایده هاتو لو نده دیگه بلکه انگیزه شه برای دیگران چندتا سوالم دارم اما فعلا تلاش میکنم حل شه، نشد میپرسم 1 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ ایول ایده هاتو لو نده دیگه چي چي ياد بچه مردم ميدي كچل؟ لو بده بابا جان مث من باش. گذاشتم ملت استفاده كنن و ايده بگيرن 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ چي چي ياد بچه مردم ميدي كچل؟ لو بده بابا جان مث من باش. گذاشتم ملت استفاده كنن و ايده بگيرن میزنم لهت میکنما:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ میزنم لهت میکنما:vahidrk: ب ب ب! يعني بيشين بينيم باو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده