Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ مسابقه ششم . با سلام خدمت دوستان نو اندیش با ششمین مسابقه اکسل نواندیشان در خدمت شما هستیم اما مسابقه ششم با بقیه مسابقات فرق داره حالا چه فرقی ؟ این مسابقه موضوع نداره خب یعنی چی موضوع نداره؟:persiana__hahaha: خب بهتون میگم شما باید با همه دانش اکسلیتون یک عدد فایل با موضوع دلخواه برامون طراحی کنید خب راهنمایی میکنم مثلا میتونید یه فایل برای لیگ برتر یا یه تقویم یا یه فایل آموزش ریاضی یا هرچی که دلتون میخواد و توانش رو دارید طراحی کنید خب هدف ما قلقک دادن خلاقیت شماست :icon_pf (19):جوایز:icon_pf (19): اولندش که اگه شرکت کننده زیاد باشه به قید قرعه جوایز تقدیم میشه دومندش اگه فایل تاپی باشه با ممد می حرفیم یه مدال جدید به نام مدال خلاقیت بدیم:hapydancsmil: خب اینو اول باید با ممد بحرفم پس فعلنی قطعی نیس اما امتیاز طبق مسابقات قبلی 150 100 50 اگه شد چربترشم میکنیم خب قوانین:coffee: بخواین ازجایی فایل بردارین میفهمم اینو قول میدم :icon_pf (10): خب همین یه دونه قانون رو داریم پاسخ ها به ایمیل زیر ارسال شود: noandishexcel@gmail.com درخواست راهنمایی در ادامه ویا به صورت پیام خصوصی مطرح شود. مهلتشم بعد می اعلامم 13 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ بخواین ازجایی فایل بردارین میفهمم اینو قول میدم :icon_pf (10): عمراً 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ تا چ حد ابتدایی باشه قبولش میکنی؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ تا چ حد ابتدایی باشه قبولش میکنی؟ هیچ محدودیتی نیست هر چی باشه قبوله 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ خودتی خودتي :vahidrk: هیچ محدودیتی نیست هر چی باشه قبوله جدي؟ پس بيا. اين مال من :gnugghender: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ خودتي :vahidrk: جدي؟ پس بيا. اين مال من :gnugghender: آورین آورین باحال بود همین رو برات منظور میکنم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ من از اینا 100 تا بلدم هنرتو بنما خواهر 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ هنرتو بنما خواهر 1 رو که ایشون نوشتن من از 2 تا 101 مینویسم 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ سخته ولی موضوع انتخاب کردم اما هنوز اولشه 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ سختهولی موضوع انتخاب کردم اما هنوز اولشه منتظریم دادا 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ به اين ميگن مسابقه من هستم فقط بذار برم خونه حتماً يه فايل رو تهيه خواهم كرد و برات ميفرستم 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ به اين ميگن مسابقهمن هستم فقط بذار برم خونه حتماً يه فايل رو تهيه خواهم كرد و برات ميفرستم جناب مخصوص كي ميرسي خونه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ جناب مخصوص كي ميرسي خونه؟ خاص درسته بنده عصر خونه هستم مهدي خودش در جريان هست 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده