nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ شاگردای من همشون باهوش و زرنگن:hapydancsmil: خب اینجا رفع اشکاله دیگه.مشکلت چیه؟تمرین های توی امضای زهرا هست.دو سه تا از آخریاشو انجام بده.هم راحته.هم کار با لایه رو بهتر یاد میگیری. کلا فتوشاپ رو بیشتر با کارکردن باید یاد گرفت.با تمرین همه میگن تو تکی.......یعنی معلم انست که شاگردانش را در عرش بسی نگه دارد...چی گفتم اره باید تمرینم زیاد کنم.اخه کارام به هم گره خورده.نشده خیلی خوب تمرین کنم.درس میشه....هسم در خدمتتون کم نمیارمدورو زود داره سوخت و سوز نداره 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ همه میگن تو تکی.......یعنی معلم انست که شاگردانش را در عرش بسی نگه دارد...چی گفتماره باید تمرینم زیاد کنم.اخه کارام به هم گره خورده.نشده خیلی خوب تمرین کنم.درس میشه....هسم در خدمتتون کم نمیارمدورو زود داره سوخت و سوز نداره فدات فدات باشه خانمی.درست مهمتره.به اون برس 4 لینک به دیدگاه
simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ سلام کسی میتونه به من بگه چطوری عکسو تخت کنم تو فتوشاپ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ کد رنگو چی ؟؟؟؟؟؟؟؟چطور میتونم تشخیص بدم؟ ممنون :ws37: 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ سلامکسی میتونه به من بگه چطوری عکسو تخت کنم تو فتوشاپ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ کد رنگو چی ؟؟؟؟؟؟؟؟چطور میتونم تشخیص بدم؟ ممنون :ws37: منظورتون متوجه نشدم لطفا دقیق تر اشاره بفرمایید چیکار میخواهید انجام بدید؟! برای تشخیص رنگ دو تا راه حل میگم خدمتتون ابتدا تصویری که میخواهید باز کنید توی فوتوشاپ، سپس کلید F8 رو بزنید و بعد کلید i را بزنید و روی منطقه رنگی که میخواهید کدش مشخص کنید برید ملاحظه میکنید که هر کجا که میرید در پالت Info کد رنگش مشخص میشه اگر هم میخواهید کد رنگ خاصی را انتخاب کنید: طبق شکل زیر ابتدا از پایین جعبه ابزار (عدد 1) روی مربع رنگی کلیک کنید و صفحه ای را مشاهده خواهید نمود با نام Color Picker چون من مربع بالایی انتخاب کردم نام Foreground Color را نیز مشاهده خواهید نمود. حالا مانند (شکل2) کد رنگ دلخواه خود را در صورت انتخاب رنگ های CMYK در کادر مربوطه وارد کنید برای مثال من آّبی کبالت انتخاب کردم یعنی C=100 , M=50 اگر هم میخواهید رنگ RGB انتخاب کنید میتونید از همینجا جلوی مقادیر RGB عدد 0 تا 255 را مشخص بفرمایید یا اینکه به جای این که بیاید اینجا کلید F6 رو بزنید تا پالت رنگ در کادر سمت راست صفحه شما باز بشه و از اونجا مقادیر دلخواه را وارد کنید. 4 لینک به دیدگاه
simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ مرسی مرسییییییییییییییییییییییی عکس رو میخوام تخت کنم یعنی زاویه دیدشو مستقیم کنم باید ببرمش تو برنامه کد 3 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ مرسی مرسییییییییییییییییییییییی عکس رو میخوام تخت کنم یعنی زاویه دیدشو مستقیم کنم باید ببرمش تو برنامه کد خواهش میکنم میشه عکستون برام بفرستید من هنوز متوجه نشدم مثلا میخواهید پرسپکتیو تغییر بدید ؟! اگه عکس قرار بدید ردیف میکنم براتون 3 لینک به دیدگاه
simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ خواهش میکنم میشه عکستون برام بفرستید من هنوز متوجه نشدم مثلا میخواهید پرسپکتیو تغییر بدید ؟! اگه عکس قرار بدید ردیف میکنم براتون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میخوام زاویه دیدش مستقیم بشه 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ سلام خوب برای این کار عکستون توی فوتوشاپ باز کنید و سپس وارد منوی Filter شده و فیـلتر Lens Correction را انتخاب و یا از کلید های Shift+Ctrl+R استفاده کنید. در صفحه ای که باز میشه سمت چپ بالای صفحه تب Custom را انتخاب بفرمایید. و پایین صفحه قسمت Transform دو قسمت Vertical Perspective , Horizontal Perspective را مقادیر - و یا + دهید و خواهید دید که پرسپکتیو تصویر شما تغییر خواهد کرد. من نمونه ای را برای شما آماده کردم که تقدیم میکنم: 7 لینک به دیدگاه
simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ واااااااااااااااااااااااااااااای مرسی ممنون 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ سلام. احوال شوما با شاگردام بودم بچه ها بیایین آموزش رو ادامه بدیم هستییییییی.پروانه.پدرام.نسیم.گنجشک.......... منتظرما.مطالب اونروزا که گذاشتم کار کنید. جلسه بعد *****هارو میگم 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ سلااااااااااااااااااااااااااام عزییییزم :mrsbeasley:اجازه.... من حاضرم!:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ ببخشید 1سوال داشتم:mrsbeasley: چطوری میشه با فتوشاب از توی عکس یک چیزو پاک کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ ببخشید 1سوال داشتم:mrsbeasley: چطوری میشه با فتوشاب از توی عکس یک چیزو پاک کرد؟ خب اون قسمت رو انتخاب کنید یا cut کنید یا اینکه با ابزار پاک کن پاکش کنید 1 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سحری اول اولاش خودم بودمااااا اعلام امادگی کردم.......اسممو اول دفتر بنویس 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سحری اول اولاش خودم بودمااااا اعلام امادگی کردم.......اسممو اول دفتر بنویس واسه آموزش؟؟؟؟؟؟؟ چشم اما خیلی غیبت داشتیاااااااا:w127: حالا مینویسمت تو لیست 1 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ خب اون قسمت رو انتخاب کنید یا cut کنید یا اینکه با ابزار پاک کن پاکش کنید خب اینو میدونم اینطوری ترکیب عکس بهممیخوره بهتر اینطوری بگم میخوام چیزی که توی عکس هست محو بشه اما منظزه خراب نشه 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ خب اینو میدونم اینطوری ترکیب عکس بهممیخوره بهتر اینطوری بگم میخوام چیزی که توی عکس هست محو بشه اما منظزه خراب نشه اها بله متوجه شدم راستش الان فتوشاپم نصب نیست دقیقا یادم نیست چه کلیدایی بود کلید shift+backspace بعد از اینکه دور قسمت مورد نظر را انتخاب کردید این 2 تا کلیدو همزمان فشار بدید فک کنم همین بود 2 لینک به دیدگاه
No.Andish 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ اگه هنوز کلاستون برقراره منم هستم 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ اگه هنوز کلاستون برقراره منم هستم همه ی لینکایی که توی امضام هست آموزشیه 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ سریال نامبر فتوشاپ cs5 رو میخوام،هرچی سرچ میکنم هیچ کدوم از کدها درست نیست،توروخدا کسی داره ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده