manufacturing 124 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ مهدی اینو چطور زدی؟:|یادت هست؟ درود منظورتون یه همچین چیزیه تقریبا ؟ اگه اره که خب کاری نداره بکگراندتون رو انتخاب میکنید. تو گوگل هم میزنید magnifier و یدونه رو دانلود میکنید و با فتوشاپ میندازید رو همون بکگراندتون. داخل ذره بین رو سلکت میکنید و از بکگراند ازش کپی میگیرید. (ctrl+j) بعد لایه بکگراند رو با ctrl+t کمی کوچیک میکنید و از فیلتر ها gaussian blur رو انتخاب میکنید و مقداری بین 2 تا 3 بهش میدید. 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ درود منظورتون یه همچین چیزیه تقریبا ؟ اگه اره که خب کاری نداره بکگراندتون رو انتخاب میکنید. تو گوگل هم میزنید magnifier و یدونه رو دانلود میکنید و با فتوشاپ میندازید رو همون بکگراندتون. داخل ذره بین رو سلکت میکنید و از بکگراند ازش کپی میگیرید. (ctrl+j) بعد لایه بکگراند رو با ctrl+t کمی کوچیک میکنید و از فیلتر ها gaussian blur رو انتخاب میکنید و مقداری بین 2 تا 3 بهش میدید. ممنون ازشما روش شما هم جالبه من همچین روشی رو رفتم که شیشه ذربین حس بشه و کمی هم محدب به نظر بیاد و از گاژن بلور هم استفاده نکردم Filter->Distort->Spherize استفاده کردم برای بزرگ تر شدن تصویر میتونید روش کلیک کنید 5 لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ سلام....روش ایجاد فلش(بردارهای جهت دار) و بیضی مثل شکل زیر چیه؟ تشکر 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ سلام....روش ایجاد فلش(بردارهای جهت دار) و بیضی مثل شکل زیر چیه؟ تشکر سلام روی اون گزینه ای که توی عکس اول نشون دادم راست کلیک کنی، بیضی داره. با Custom shape toolش هم میشه فلش گذاشت. 3 لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ سلام ...به عکس زیر توجه کنین....من دو تا عکس رو با هم ادغام کردم و یه سری موارد دیگه هم به شکل اضافه کردم.....الان مشکل من اینه که شکل درون لایه دو(یک پره توربین هست)، کمی پایین تر قرار دارد(توجه به فلش قرمز رنگ درون ستاره آبی رنگ!)....من نمیخوام کادر لایه دو رو بزرگ کنم تا درست شه ...میخوام بدونم چطور میشه همین شکل لایه دوم(خود پره منظورم هست) رو جابه جا کرد؟ تشکر از وقتی که میزارین 2 لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ کادر عکس هایی که ادغام میکنم رو میتونم به طور مجزا کراپ کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ حروف یونانی در فتوشاپ میشه تایپ کرد؟ مثل فی....امگا و...گزینه های مربوط برای استفاده از این حروف در فتوشاپ کجاست؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ سلام ...به عکس زیر توجه کنین....من دو تا عکس رو با هم ادغام کردم و یه سری موارد دیگه هم به شکل اضافه کردم.....الان مشکل من اینه که شکل درون لایه دو(یک پره توربین هست)، کمی پایین تر قرار دارد(توجه به فلش قرمز رنگ درون ستاره آبی رنگ!)....من نمیخوام کادر لایه دو رو بزرگ کنم تا درست شه ...میخوام بدونم چطور میشه همین شکل لایه دوم(خود پره منظورم هست) رو جابه جا کرد؟ تشکر از وقتی که میزارین خب مگه ادغام که کردین، چندتا لایه مختلف نیستن؟ هر لایه رو جداگونه میتونید جابجا کنید دیگه اگه اون پره توربین و کادر و اینا همه یه لایه هستش: با ابزار rectangular marquee یا lasso tool که کنار صفحه هست و برای انتخاب کردن یه کادر یا محدوده و اینا هستش، محدوده پره توربین رو انتخاب کنید، بعدش با ابزار move tool که واسه جابجایی هستش، جابجا کنید. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ حروف یونانی در فتوشاپ میشه تایپ کرد؟ مثل فی....امگا و...گزینه های مربوط برای استفاده از این حروف در فتوشاپ کجاست؟ از فونت symbol برای تایپ کردن حروف یونانی استفاده کنید. 3 لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ سلام.... راهی وجود داره ازین فلش های دو سویه در فتوشاپ ایجاد کرد؟ مثل شکل زیر: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ سلام.... راهی وجود داره ازین فلش های دو سویه در فتوشاپ ایجاد کرد؟ مثل شکل زیر: با استفاده از ابزار Line Tool می تونید خط های معمولی یا خط های فلش دار بکشید (یکسویه یا دو سویه) 5 لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۵ سلام...من چند تا سوال دارم: 1. چرا وقتی در مرحله زیر Enter رو در کیبورد رو میزنم شکل حذف میشه؟ چطور باید دستور pen tool رو متوقف کنم؟ 2. من با ابزار پین تول شکل زیر رو درست کردم...حالا میخوام ضخامت خطوطش رو بالا ببرم باید چکار کنم؟ 3. در فتوشاپ میشه مختصات نقاط یک شکل رو وارد کرد و سپس شکل رو رسم نمود؟ مثل اتوکد....من مختصات شکل شبیه فوق رو دارم خواستم بدونم میشه؟...چون وقتی دستی شکل رو در فتوشاپ میکشم دقتش میاد پایین.... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده