nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ سلام در صورتی میتونی ببری تو فتوشاپ که به شکل عکس باشه. منظورت از افکت دادن چیه؟یعنی تغییر رنگ بدی ؟چه افکتی منظورته؟ عکس:ws52:png منظورم اینه که برجستش کنم...بالا پایینش کنمو..... 3 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ عکس:ws52:pngمنظورم اینه که برجستش کنم...بالا پایینش کنمو..... دستورات زیادی توی فتوشاپ وجود داره که میتونه این قبیل افکت هارو ایجاد کنه. نمونه کارتون رو ندیدم ولی فکر کنم مدنظرتون شبیه این تصاویر باشه : نمونه اول حالت کلاژ به کارتون میده، نمونه دوم هم با سایه ارتفاع هر حجم رو نشون میده. اگر این نمونه ها مدنظرتون هست تا توضیحات رو با تصویر براتون قرار بدم. 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ دستورات زیادی توی فتوشاپ وجود داره که میتونه این قبیل افکت هارو ایجاد کنه. نمونه کارتون رو ندیدم ولی فکر کنم مدنظرتون شبیه این تصاویر باشه : نمونه اول حالت کلاژ به کارتون میده، نمونه دوم هم با سایه ارتفاع هر حجم رو نشون میده. اگر این نمونه ها مدنظرتون هست تا توضیحات رو با تصویر براتون قرار بدم. سلام مرسی... فعلا شما شدید فرشته نجات اینجا دومی بیشتر منظورمه!دستورش اگه شد بزارید مرسی 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ چرا دیگه. من می گم استادی، یعنی هستی دیگه واقعا ک. لابد فلکه هم ندارین واقعا گویش مشهدی نبود زبان پارسی مرده بود تا الان نسخه نصبیم درسته، دارم باهاش کار می کنم :دی ولی ی گیزی ه، ک دوس دارم این رو هم درس کنم ی چیزی یاد بگیرم ایشالا خدا بخواد امسال به این مرحله میرسم فلکه داریم.اما felke نهبراستی چرا اینگونه صحبت میکنید؟ با همون نسخه کار کن.خوب نیست زیادی به یه چیزی پیله کنی ها 3 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ سلام مرسی...فعلا شما شدید فرشته نجات اینجا دومی بیشتر منظورمه!دستورش اگه شد بزارید مرسی سلام اولین کاری که باید انجام بدین اینه که از تصویر اولیه تون چندتا لایه بسازین چون هرقسمت از کار سایه جداگانه خودش رو میخواد مثل تصویر زیر: حالا باید لایه هارو اونطوری که مدنظرتون هست از لحاظ بالا و پایین قرار گرفتن بچینید. بعد اون تصویری که قراره عمق داشته باشه (مثلا مستطیل آبی) روی لایه مربوطه اش دابل کلیک کنید تا پنجره layer style باز بشه حالا طبق تصویر گزینه inner shadow رو انتخاب کنین توی کادر 3 مقادیر لازم رو بهش بدید : حالا فرض کنین اینبار مستطیل بالاتر از سطح زمین باشه لایه مربوط به اون رو انتخاب و روش دابل کلیک کنین تا پنجره استایل دوباره باز بشه اینبار گزینه drop shadow رو انتخاب کنین و توی کادر 3 مقادیر لازم رو بهش اعمال کنین : به همین ترتیب به بقیه لایه ها هم میتونید افکت سایه رو اعمال کنین. نتیجه کار: 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ سلاماولین کاری که باید انجام بدین اینه که از تصویر اولیه تون چندتا لایه بسازین چون هرقسمت از کار سایه جداگانه خودش رو میخواد مثل تصویر زیر: حالا باید لایه هارو اونطوری که مدنظرتون هست از لحاظ بالا و پایین قرار گرفتن بچینید. بعد اون تصویری که قراره عمق داشته باشه (مثلا مستطیل آبی) روی لایه مربوطه اش دابل کلیک کنید تا پنجره layer style باز بشه حالا طبق تصویر گزینه inner shadow رو انتخاب کنین توی کادر 3 مقادیر لازم رو بهش بدید : حالا فرض کنین اینبار مستطیل بالاتر از سطح زمین باشه لایه مربوط به اون رو انتخاب و روش دابل کلیک کنین تا پنجره استایل دوباره باز بشه اینبار گزینه drop shadow رو انتخاب کنین و توی کادر 3 مقادیر لازم رو بهش اعمال کنین : به همین ترتیب به بقیه لایه ها هم میتونید افکت سایه رو اعمال کنین. نتیجه کار: ممنون از اینکه وقت گذاشتی 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ من میخوام یک عکس رو که لایش جداست بچرخونم 90 درجه ولی هر دو لایه یعنی هم عکس هم بک گراند می چرخه چیکار کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ من میخوام یک عکس رو که لایش جداست بچرخونم 90 درجه ولی هر دو لایه یعنی هم عکس هم بک گراند می چرخه چیکار کنم؟ با انتخاب فقط لایه ، بازهم نمیشه؟ چون برای من ، لایه نود درجه میچرخه بدون تغییربک گراند.. 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ با انتخاب فقط لایه ، بازهم نمیشه؟چون برای من ، لایه نود درجه میچرخه بدون تغییربک گراند.. آره با ترنسفرم چرخوندمش دیگه حل شد ولی با rotate نمیشه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ چگونه می شودتصویرراازپسزمینه جداکردبدون حذف شدن کوچکترین اجزای عکس مثلا بخواهیم دخترخانوم راازعکس جداکنیم طوری جداشودکه حتی یه تارموهم پاک یاحذف نشودهمچنین کتاب اورا.امیدوارم واضع گفته باشم. لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ چگونه می شودتصویرراازپسزمینه جداکردبدون حذف شدن کوچکترین اجزای عکس مثلا بخواهیم دخترخانوم راازعکس جداکنیم طوری جداشودکه حتی یه تارموهم پاک یاحذف نشودهمچنین کتاب اورا.امیدوارم واضع گفته باشم. این آموزش رو ببین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ باسلام. درطراحی بنرهای با سایز یک متر به بالا،حجم کار خیلی زیاد میشه و به شدت فضامیگیره...فایل انیمیشن نداره و فقط افکت های طراحی خودنرم افزارهستش... اگه از علت این اتفاق اطلاعاتی دارید و یا راه حل خاصی برای این مشکل ،ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. 1 لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ سلام...من دو تا عکس رو با هم ادغام کردم در واقع کنار هم گذاشتم و لجندش رو هم پایینش قرار دادم....ولی وقتی عکس رو داخل ورد کپی میکنم حاشیه اضافی زیاد داره، میشه درستش کرد که اینطوری نشه؟....ممنون میشم راهنماییم کنین 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ سلام...من دو تا عکس رو با هم ادغام کردم در واقع کنار هم گذاشتم و لجندش رو هم پایینش قرار دادم....ولی وقتی عکس رو داخل ورد کپی میکنم حاشیه اضافی زیاد داره، میشه درستش کرد که اینطوری نشه؟....ممنون میشم راهنماییم کنین داخل همون ورد، عکس رو که انتخاب می کنید، روی تب format کلیک کنید. و از اونجا روی آیکن Crop کلیک کنید: بعدش موس رو کناره های عکس که سفید هست، نگه دارید و به داخل بکشید تا قسمت های سفید از بین بره و محدوده عکس کمتر بشه: 4 لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ در شکل زیر من میخوام کلمه EG tot رو جابه جا کنم...وقتی با ابزار Rectangular marquee tool انتخابش که میکنم ، و سپس با ابزار move tool جابه جا میکنم زیر آن صفحه شطرنجی ظاهر میشود...میخوام اینطوری نشه...ممنون از وقتی که میزارین. 1 لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ چرا من وقتی میخوام چیزی رو پاک کنم صفحه شطرنجی میاد؟؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ در شکل زیر من میخوام کلمه EG tot رو جابه جا کنم...وقتی با ابزار Rectangular marquee tool انتخابش که میکنم ، و سپس با ابزار move tool جابه جا میکنم زیر آن صفحه شطرنجی ظاهر میشود...میخوام اینطوری نشه...ممنون از وقتی که میزارین. صفحه شطرنجی نمیشه، چون حالت بک گراند صفحه روی Transparency هستش. هم موقع ایجاد صفحه جدید می تونی بک گراند رو تعیین کنی که چی باشه. اگه میخوای سفید باشه، روی White بذار. اگه رنگ دیگه ای میخوای که خودت بهش بدی، روی Background Color بذار و اگه Transparent باشه، بک گراندش همین حالت شطرنجی که میگی میشه. حالا اگه صفحه قبلاً باز شده و صفحه جدید نمیخوای باز کنی، از منوی Image > Mode گزینه Indexed Color... رو انتخاب کن. تو پنجره ای که باز میشه، تیک Transparency رو بردار. 2 لینک به دیدگاه
manufacturing 124 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۵ چرا من وقتی میخوام چیزی رو پاک کنم صفحه شطرنجی میاد؟؟؟!! درود . دوست عزیز از پاک کن استفاده نکن ! همون عمل پاک کن رو با براش انجام بده تا رنگشو سفید کنه. چون زیر سازی نشده و لایه ای زیرش قرار نداره خب طبیعتا این شکلی میشه که گفتم چی کنید. 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ خودم تونستم:hapydancsmil: مهدی اینو چطور زدی؟:| یادت هست؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ مهدی اینو چطور زدی؟:|یادت هست؟ الان که یادم نمیاد چطوری درستش کردم ولی یه جایی روش کار رو نوشته بودم باید بگردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده