شــاروک 30242 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 با کدوم زهرا بودی؟ فامیلی ذکر کن لدفن زهرا پانیسا با شومام خانوم خوشگله
panisa 12132 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2013 زهرا پانیسا با شومام خانوم خوشگله عع من عرضم به حضورتون که اوشون من نیستم تویِ این جملم کلی نکته نهفته ؛ فکر کن روش عزیزم:biggrin:
شــاروک 30242 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 عع من عرضم به حضورتون که اوشون من نیستم تویِ این جملم کلی نکته نهفته ؛ فکر کن روش عزیزم:biggrin: فکرم نمیاد چی نهفته؟؟ یعنی عکس توء؟؟؟
panisa 12132 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2013 زهرا خــــواهر سبزی نداری پاک کنیم سوژه رو حدس بزنیم؟ اوا سلام خواهر ؛ الان فری رو میفرستم سر کوچه بخره فکرم نمیاد چی نهفته؟؟ یعنی عکس توء؟؟؟ یعنی فکر کن
Valentina 13664 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 اوا سلام خواهر ؛ الان فری رو میفرستم سر کوچه بخره یعنی فکر کن
- Nahal - 47858 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 اوا سلام خواهر ؛ الان فری رو میفرستم سر کوچه بخره سلام خواهر.تو که میدونی فری دل به کار نمیده بفرستیمش سر کوچه چند روز دیگه بدون سبزی می یاد خواهر یادته چقدر با هم سبزی پاک کردیم؟ خواهر بیا یواشکی تو گوشم سوژه رو لو بده تا فری نیمده
شــاروک 30242 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 شاروکتابلوئه از منحرفکاریات تاپیک قبلی عکس من بود عزیزم برو ببین
Valentina 13664 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 سلام خواهر.تو که میدونی فری دل به کار نمیده بفرستیمش سر کوچه چند روز دیگه بدون سبزی می یاد خواهر یادته چقدر با هم سبزی پاک کردیم؟ خواهر بیا یواشکی تو گوشم سوژه رو لو بده تا فری نیمده یکم غیبت کنین.. زهرا بگو دختره یا پسر دیگهههه.. :vahidrk:
panisa 12132 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2013 سلام خواهر.تو که میدونی فری دل به کار نمیده بفرستیمش سر کوچه چند روز دیگه بدون سبزی می یاد خواهر یادته چقدر با هم سبزی پاک کردیم؟ خواهر بیا یواشکی تو گوشم سوژه رو لو بده تا فری نیمده آره خواهر مگه میشه یادم بره اون سبزیارو چه تر و تمیزم بودن سبزیامون خواهر چهارشنبه بیا میگم بهت کیه تنبللل
panisa 12132 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2013 یکم غیبت کنین.. زهرا بگو دختره یا پسر دیگهههه.. :vahidrk: راهنمایی هارو چک کنید هر روز میگم کم کم :vahidrk:
شــاروک 30242 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 حدس قبلی منو بسوزونید لطفامینا نمیشه اصلا خواستی حدس اشتباه نزنی
anvil 5769 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 نمیشه اصلا خواستی حدس اشتباه نزنی شما میخای راجب اواتار دستکاری شدت حرف بزن؟ کاری نکن مشمول همچین تنبیهی بشی؟
ارسال های توصیه شده