Arpak 8511 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2013 مگه قرار نبود متن اسمس از ادبیات درون خود فرد تراوش بنماید؟چن تایی از این پیاما که تو نت و گوشی من پره زود تند سریع روشنم کنین تا رای بدم(رای ندادم تا ج سوالم روشن شه و حق کسی به ابن دلیل ضایع نگردد) چرا اونجوری ک من تو تاپیک اول اعلام کردم قرار بود از درونِ خودشون تراوش کنه یا من بد گفتم یا حتما بشه ها بد برداشت کردند اگه میگین ک تو گوشیتون پره ولی از اونجایی ک باسه من هیچکدومشون آشنا نبود راجع بهشون قضاوت نکردم و همه رو شرکت دادم! الان روشن شد؟حالا میتونی به رایی فکر نکنم از درون خود فرد تراوش کرده باشه هاااااا چرا اینجوری باس بفکری چه بی خبر چی چه بی خبر؟نظرسنجی یا مسابقه؟ 4
!BARAN 4887 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 چرا رای های من تکون نخورده چند ساعته الهیییییییییییییییییییییی 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 ارع ع ع ع ع مطمئن ام م م طبق شناختی که من دارم ازت بعید میدونم شرکت کرده باشی 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 طبق شناختی که من دارم ازت بعید میدونم شرکت کرده باشی هنوز خیلی جا داره منو بشناسی هر لحظه من تو استینم یه چیز جدید دارم 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 هنوز خیلی جا داره منو بشناسی هر لحظه من تو استینم یه چیز جدید دارم فعلا که خوب شناختم .... در ضمن لباسات برا من آستین کوتاست پس الکی خوشحال نباش:vahidrk: 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 فعلا که خوب شناختم .... در ضمن لباسات برا من آستین کوتاست پس الکی خوشحال نباش:vahidrk: میبینیم بعدش هم لباس استین کوتاه هم استین داره سوتی دادی در حد بنز 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 میبینیم بعدش هم لباس استین کوتاه هم استین داره سوتی دادی در حد بنز سوتی؟؟؟ آقای شعبده باز تا حالا دیدی کسی از آستین کوتاه لباسش گل در بیاره؟؟؟ بعدشم انقدر اسپم نکن 3
*pedram* 21266 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 ما نیر هم.... شماره 8 واقعا خوب بود. فقط دوس دارم بدونم شماره 1 رو کی نوشته؟ یعنی اصن نابود کرده هرچی خلاقیت و ذهن و تفکر و هنر و....... 4
3Tilla 3844 ارسال شده در 26 خرداد، 2013 منم به 8 رای داده بودمممممم چرا مهلتش تموم نمیشه عید ک تموم شد 2
Arpak 8511 مالک ارسال شده در 26 خرداد، 2013 منم به 8 رای داده بودمممممم چرا مهلتش تموم نمیشه عید ک تموم شد چون اول عید سایت با مشکل مواجه شده بود باسه همین من تاپیک و دیر زدم و الان دو روزم نشده ک تاپیک زده شده و مهلتش 6روزه ست 2
3Tilla 3844 ارسال شده در 26 خرداد، 2013 چون اول عید سایت با مشکل مواجه شده بود باسه همین من تاپیک و دیر زدم و الان دو روزم نشده ک تاپیک زده شده و مهلتش 6روزه ست چقدر زمان برام دیر میگذره انگار 10 روز شده.....مرسی 2
ارسال های توصیه شده