شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ چرا رای های من تکون نخورده چند ساعته مطمئنی شرکت کردی؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ مگه قرار نبود متن اسمس از ادبیات درون خود فرد تراوش بنماید؟چن تایی از این پیاما که تو نت و گوشی من پره زود تند سریع روشنم کنین تا رای بدم(رای ندادم تا ج سوالم روشن شه و حق کسی به ابن دلیل ضایع نگردد) چرا اونجوری ک من تو تاپیک اول اعلام کردم قرار بود از درونِ خودشون تراوش کنه یا من بد گفتم یا حتما بشه ها بد برداشت کردند اگه میگین ک تو گوشیتون پره ولی از اونجایی ک باسه من هیچکدومشون آشنا نبود راجع بهشون قضاوت نکردم و همه رو شرکت دادم! الان روشن شد؟حالا میتونی به رایی فکر نکنم از درون خود فرد تراوش کرده باشه هاااااا چرا اینجوری باس بفکری چه بی خبر چی چه بی خبر؟نظرسنجی یا مسابقه؟ 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ چرا رای های من تکون نخورده چند ساعته الهیییییییییییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ مطمئنی شرکت کردی؟؟ ارع ع ع ع ع مطمئن ام م م 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ ارع ع ع ع ع مطمئن ام م م طبق شناختی که من دارم ازت بعید میدونم شرکت کرده باشی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ طبق شناختی که من دارم ازت بعید میدونم شرکت کرده باشی هنوز خیلی جا داره منو بشناسی هر لحظه من تو استینم یه چیز جدید دارم 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ هنوز خیلی جا داره منو بشناسی هر لحظه من تو استینم یه چیز جدید دارم فعلا که خوب شناختم .... در ضمن لباسات برا من آستین کوتاست پس الکی خوشحال نباش:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ فعلا که خوب شناختم .... در ضمن لباسات برا من آستین کوتاست پس الکی خوشحال نباش:vahidrk: میبینیم بعدش هم لباس استین کوتاه هم استین داره سوتی دادی در حد بنز 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ اين تاپيكا فقط به درد اسپم ميخوره،و لا غير! 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ میبینیم بعدش هم لباس استین کوتاه هم استین داره سوتی دادی در حد بنز سوتی؟؟؟ آقای شعبده باز تا حالا دیدی کسی از آستین کوتاه لباسش گل در بیاره؟؟؟ بعدشم انقدر اسپم نکن 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ ما نیر هم.... شماره 8 واقعا خوب بود. فقط دوس دارم بدونم شماره 1 رو کی نوشته؟ یعنی اصن نابود کرده هرچی خلاقیت و ذهن و تفکر و هنر و....... 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ منم نیز رای دادم.شماره 8 خیلی به نظرم جالب بود. 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ شک ندارم که شماره یک مال امیتِ لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ منم به 8 رای داده بودمممممم چرا مهلتش تموم نمیشه عید ک تموم شد 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ منم به 8 رای داده بودمممممم چرا مهلتش تموم نمیشه عید ک تموم شد چون اول عید سایت با مشکل مواجه شده بود باسه همین من تاپیک و دیر زدم و الان دو روزم نشده ک تاپیک زده شده و مهلتش 6روزه ست 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ چون اول عید سایت با مشکل مواجه شده بود باسه همین من تاپیک و دیر زدم و الان دو روزم نشده ک تاپیک زده شده و مهلتش 6روزه ست چقدر زمان برام دیر میگذره انگار 10 روز شده.....مرسی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده