fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان دوستاااااان تاپیک های چند روز پیش یا چندماه پیش رو نگین. تاپیک واسه 24 ساعت گذشته باشه. البته حالا می تونه تاپیک نباشه و فقط یه پست تخصصی تو یکی از تاپیکای قبلی باشه. حتی در حد جواب به سوال یکی دیگه دیگه از کاربرا مرتضی و فاطی جون و پدرام این پستای تخصصی جدید رو بزنن و بعدش انتخاب کنن. عدد هم واسه کسی رزرو شده نمی مونه تا وقتی پستا رو نزده باشه. :gnugghender: http://www.noandishaan.com/forums/thread110122.html#post1189806 http://www.noandishaan.com/forums/thread110121.html شماره 21 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ دروغ میگه پشتش و نمی بینه دیدی 10 امتیازه منو چه زود وا کرددادا اون 5 در صد تخفیفت رو از من میشنوی نگه دار یه تور 7-8 روزه داریم ببینم اون موقع چی میگه ممد ممد چرا 10 امتیاز من رو زود واکردی دیگه ام نقل قول از من نمیگیری به حرفای من اهمیت نمیدی چرا چون حرف حق میزنم ممد خدا صبر بهت بده واسه منم 10 امتیاز بود! 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ نه انتخاب نشده. ولی 90 امتیاز ازت میخرم من همون شماره نه رو میخوام...میدونم پوچه اما لطفا همون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ من همون شماره نه رو میخوام...میدونم پوچهاما لطفا همون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیا همون 90 امتیاز رو بگیر... من میدونم پشت 9 هیچی نیست. لااقل با تو 90 امتیاز معامله میکنه. ستاد گول زدن ملت بعد از شماره ی 10 امتیازی!! 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ بیا همون 90 امتیاز رو بگیر...من میدونم پشت 9 هیچی نیست. لااقل با تو 90 امتیاز معامله میکنه. ستاد گول زدن ملت بعد از شماره ی 10 امتیازی!! واخعنی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما من شماره نه رو دوست میدارم.عدد مورد علاقمه... عوض نمیکنم 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ من 16 رو میخوام 3 تا لینک تاپیک تخصصی بزار 16 مال تو میشه 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ 3 تا لینک تاپیک تخصصی بزار 16 مال تو میشه پیداشون نمیکنیم. ممد تو که میدونی. سه تا مسابقه شهر خودتو اصلاح کن 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ پیداشون نمیکنیم. ممد تو که میدونی. سه تا مسابقه شهر خودتو اصلاح کن باید ظرف 24 ساعت قبل باشه. همین الان برو تاپیک بزن بعد بیا عددت رو بگو. 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ دروغ میگه پشتش و نمی بینه دیدی 10 امتیازه منو چه زود وا کرددادا اون 5 در صد تخفیفت رو از من میشنوی نگه دار یه تور 7-8 روزه داریم ببینم اون موقع چی میگه ممد ممد چرا 10 امتیاز من رو زود واکردی دیگه ام نقل قول از من نمیگیری به حرفای من اهمیت نمیدی چرا چون حرف حق میزنم ممد خدا صبر بهت بده ااااااااااااا پس خوب شد یه تور هفت هشت روزه مهمونه ممدم خدا به من صبر بده با این ممد خسیس باید برم تور گردشگری دور میدان آزادی یه تور داخل شهری الان حداقل 20 تومن هست دیگه. 5 درصدش میشه 1000 تومن دیدید گفتم تورش داخل شهری اونم اطراف میدان آزادیه 6 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ شماره 27؟ مطلب بیشتر از اون حدی گذاشتی که گفته بودیم. واسه همینم خوب ازت میخرم اگه فروشنده باشی 170 امتیاز :gnugghender: یادآوری: بازم لازمه یادآوری کنم یادم نیست پشت شماره ها چی هستش. خریدا رو فکر نکنین براساس اینکه میدونم چی هستن چی نیستن انجام میدم. آره شماره ی 27 فروشنده هستم ولی 170 امتیاز خیلی کمه 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ و اما من. [h=1]آشنایی با ابزار دقیق[/h] [h=1]عملیات بهره برداری از نفت خام[/h] [h=1]نمادها و نشانه های pfd وp&id[/h] شماره ی 2 هم میخوام.با امتیاز طلایی هم ممکنه عوض کنم. 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ فقط یکیش. 140 امتیاز یا 28؟ 140:sad0: 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ حداقل بگو 200 محمد 28 رو در 5 ضرب کرده آخه 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی نشستم یه قهوه پلیز:smiley (18): ما اون زمانا که باید تاپیک میزدیم زدیم.. دیگه از ما گذشته:smiley (18): اون زمانا که باید امتیاز میدادیم دیگه. از ما دیگه گذشته :vahidrk: کل تالار زیست واسه رئیسه زود تند سریع بهترین جایزه رو بهش بده وگرنه من میدونم و صندلی داغت .... بابا 6 باسم هماهنگ کن ببینم چطوریاست(اگه انتخاب شده 28) بررسی تخصصی بلک بری z10 بررسی تخصصیXperia Z (سونی اکسپریا زد) مقایسه Huawei MediaPad 10 FHD و Asus Transformer Pad TF300T 6 رو باست 100 امتیاز می خرم یعنی الان اثبانی شدین؟ پارسال هم به من 25 امتیاز دادین همه ش... پیشنهاد آخرتون رو هم میشنوم.....(آخرین فرصت) پیشنهادم آخرم همونه دیگه 27 باز بشه یا 25 باز بشه با 25 امتیاز؟ 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ پیشنهادم آخرم همونه دیگه 27 باز بشه یا 25 باز بشه با 25 امتیاز؟ شما خریدار نیستی ...همون شماره 27 رو باز کنید بیزحمت....(25 امتیاز هم شد خرید ؟ اون هم با این نرخ تورم...یه نصفه آدامس هم نمیدن(اهل آدامس نیستم)) 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/forums/thread110122.html#post1189806http://www.noandishaan.com/forums/thread110121.html شماره 21 می بینم که میخوای 105 امتیاز بفروشیش شماره 21 رو من همون شماره نه رو میخوام...میدونم پوچهاما لطفا همون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعد از این پست شماره 9 باز میشه :gnugghender: من 16 رو میخوام بفرما داخل، بیرون بده از راه نرسیده میگه 16 3تا تاپیک تخصصی واسه 24 ساعت گذشته بزن بعد شماره بگو آره شماره ی 27 فروشنده هستم ولی 170 امتیاز خیلی کمه امروز دست و دلباز شدما. از این خبرا نیست دیگه و اما من. آشنایی با ابزار دقیق عملیات بهره برداری از نفت خام نمادها و نشانه های pfd وp&id شماره ی 2 هم میخوام.با امتیاز طلایی هم ممکنه عوض کنم. امتیاز طلایی کم نباشه؟ از اونجایی که هم کاربر نمونه شدی و هم مطلب بیشتر از اون حدی که لازم بود گذاشتی و شماره کاربریت 671 هستش. من برعکس اون یعنی 176 امتیاز ازت میخرم شماره 2 رو 140:sad0: 140 امتیازت واریز شد 6 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ ا 6 رو باست 100 امتیاز می خرم مثلا میخوای نشون بدی ک چون دخترِخودتم پارتی بازی نیکنی و اینا؟آخه من چه گناهی کردم ک دخترِ تو شدم خو؟ 100 امتیاز و کجای دلم بزارم آخه؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ شما خریدار نیستی ...همون شماره 27 رو باز کنید بیزحمت....(25 امتیاز هم شد خرید ؟ اون هم با این نرخ تورم...یه نصفه آدامس هم نمیدن(اهل آدامس نیستم)) اشتباه کردم، رفتم دیدم شماره 27 رو فاطمه (کلود اسکای) قبل از شما گفته بود هنوز موافقت نکردن که میفروشن یا نه اگه فروخته شد واستون باز میکنم، اگه نشد، همون شماره 25 + 25 امتیاز روباز میکنم. همون انتخاب دومتون، فقط 25 امتیاز الکی به خاطر اشتباهم باید اضافه کنم :icon_pf (34): البته فعلاً صبر میکنیم تصمیم فاطمه رو ببینیم چیه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده