شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ خودتون نخواستین دیگه. قیمت جدید هم نمیگم. بعداً نگین ای کاش میفروختیم و اینا الان میرم بازشون میکنم و پست اول رو ویرایش می کنم که جایزه هاتون مشخص بشه :gnugghender: من یکی که 60 تا بیشتر سود کردم با تشکر از مدیریت سایت 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ منم که 75 تا ضرر کردم تازشم باید حرص بخورم با این چیزی که برنده شدم 5% تخفیف تور گردشگری:دی 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ خب امتیاز طلایی با 140 امتیاز فرق داره امتیاز طلایی ارزشش بالاتره و معامله نمیشه کلاً حالا چه کنم 140 امتیاز اوکیه؟ خب عیده دیگه باید بشه 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ خب امتیاز طلایی با 140 امتیاز فرق داره امتیاز طلایی ارزشش بالاتره و معامله نمیشه کلاً حالا چه کنم 140 امتیاز اوکیه؟ ممد یه فکری به حال من کن 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ و اما خوش شانس ترین فرد تا الان شناخته شد. قاسم نشد گولت بزنم :icon_pf (34): کارت شارژ 1000 تومنی رو بردی حالا همراه اول میخوای یا ایرانسل؟ البته جایزه جاست مکانیک هم اگه می تونست تو تورها شرکت کنه، تقریباً همین قدر میشد و همین قدر می تونست خوش شانس باشه و حتی شاید بیشتر ممد زود شارژ همراه اول منو بده خوب موقعی شارژ بردم الان لازم داشتم فقط احیانا ممد ، تو اصفهانی نیستی؟ به هزار تومن بردن میگی خوش شانس!چقدر جایزه ها کمه؟ بار بعدی جایزه هارو بیشتر کن جذابیت بره بالا 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ ممد زود شارژ همراه اول منو بده خوب موقعی شارژ بردم الان لازم داشتمفقط احیانا ممد ، تو اصفهانی نیستی؟ به هزار تومن بردن میگی خوش شانس!چقدر جایزه ها کمه؟ بار بعدی جایزه هارو بیشتر کن جذابیت بره بالا تازه میگه 5% تخفیف تور گردشگری میشه 1000 تومن خدا رحم کرده نمیگه یه پولیم دستی بده 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ آقا ی سوال فنی:امتیاز منو ریختین رو امتیاز دونیم یا نه؟ یادت میره مدیونم میشیااا آره ریختم. خیالت راحت خب عیده دیگه باید بشه چونه نزن چه کنم؟ 140 امتیازو واریز کنم بهت؟ یا 28 رو باز کنم واست؟ ممد زود شارژ همراه اول منو بده خوب موقعی شارژ بردم الان لازم داشتمفقط احیانا ممد ، تو اصفهانی نیستی؟ به هزار تومن بردن میگی خوش شانس!چقدر جایزه ها کمه؟ بار بعدی جایزه هارو بیشتر کن جذابیت بره بالا خوش شانسی دیگه تازه میگه 5% تخفیف تور گردشگری میشه 1000 تومن خدا رحم کرده نمیگه یه پولیم دستی بده یه تور داخل شهری الان حداقل 20 تومن هست دیگه. 5 درصدش میشه 1000 تومن 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ قبل از زنگ خوردن گوشی از تماس مطلع شوید هشدار دهنده موزیکال دنده عقب برای ماشین مدار ساده برای شارژر باتری ماشین بدست آوردن تصویر در مطلب با دوربین [h=3]نرم افزار و آموزش ekts-(نرم افزار رسم و تست مدارهای رله ای)[/h] شماره نه انتخاب شده آیا؟ من نه رو میخوام..لطفا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ وای محمد تو که از من سمج تری140 رو بده.28 رو هم باز کن 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ 27 رو انتخاب نکردن نه؟ اگه نه 27 .... کادوی تولد پیش پیش نمیدین؟ 25 هم روش میگیرم دیگه چه کنم.... 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ تازه میگه 5% تخفیف تور گردشگری میشه 1000 تومن خدا رحم کرده نمیگه یه پولیم دستی بده دروغ میگه پشتش و نمی بینه دیدی 10 امتیازه منو چه زود وا کرد دادا اون 5 در صد تخفیفت رو از من میشنوی نگه دار یه تور 7-8 روزه داریم ببینم اون موقع چی میگه ممد ممد چرا 10 امتیاز من رو زود واکردی دیگه ام نقل قول از من نمیگیری به حرفای من اهمیت نمیدی چرا چون حرف حق میزنم ممد خدا صبر بهت بده 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ شماره 33 لطفا اینا.عیدی رو میخواد به زور بگیره بره.معلومه با کسیم شوخی نداره 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ قبل از زنگ خوردن گوشی از تماس مطلع شوید هشدار دهنده موزیکال دنده عقب برای ماشین مدار ساده برای شارژر باتری ماشین بدست آوردن تصویر در مطلب با دوربین نرم افزار و آموزش ekts-(نرم افزار رسم و تست مدارهای رله ای) شماره نه انتخاب شده آیا؟ من نه رو میخوام..لطفا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه انتخاب نشده. ولی 90 امتیاز ازت میخرم وای محمد تو که از من سمج تری140 رو بده.28 رو هم باز کن فقط یکیش. 140 امتیاز یا 28؟ 27 رو انتخاب نکردن نه؟ اگه نه 27 ....کادوی تولد پیش پیش نمیدین؟ 25 هم روش میگیرم دیگه چه کنم.... نه 27 انتخاب نشده. ولی حالا که انتخاب کردی. ازت میخرم 25 امتیاز + شماره 25 دروغ میگه پشتش و نمی بینه دیدی 10 امتیازه منو چه زود وا کرددادا اون 5 در صد تخفیفت رو از من میشنوی نگه دار یه تور 7-8 روزه داریم ببینم اون موقع چی میگه ممد ممد چرا 10 امتیاز من رو زود واکردی دیگه ام نقل قول از من نمیگیری به حرفای من اهمیت نمیدی چرا چون حرف حق میزنم ممد خدا صبر بهت بده بترک واسه قاسمم که شارژ 1000 تومنی بود سریع باز کردم دیگه تو خودت زیاد به 10 علاقه داره شماره 33 لطفا بیشین تا باز کنم واست اول لینک مطالبت 9 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ قبوله ...27 +25+25 امتیاز... 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ قبوله ...27 +25+25 امتیاز... 27 رو باز کنم یا 25 رو با 25 امتیاز؟ 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ بیشین تا باز کنم واست اول لینک مطالبت مرسی نشستم یه قهوه پلیز:smiley (18): ما اون زمانا که باید تاپیک میزدیم زدیم.. دیگه از ما گذشته:smiley (18): 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ بیشین تا باز کنم واست اول لینک مطالبت :vahidrk: کل تالار زیست واسه رئیسه زود تند سریع بهترین جایزه رو بهش بده وگرنه من میدونم و صندلی داغت .... 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ بابا 6 باسم هماهنگ کن ببینم چطوریاست(اگه انتخاب شده 28) بررسی تخصصی بلک بری z10 بررسی تخصصیXperia Z (سونی اکسپریا زد) [h=1] مقایسه Huawei MediaPad 10 FHD و Asus Transformer Pad TF300T[/h] 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ 27 رو باز کنم یا 25 رو با 25 امتیاز؟ یعنی الان اثبانی شدین؟ پارسال هم به من 25 امتیاز دادین همه ش... پیشنهاد آخرتون رو هم میشنوم.....(آخرین فرصت) 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده