Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ سلام حال شما عید همتون مبارک و پر از شادی و سلامتی سال 91 تموم شد ...رفت هی در آخرین روزهای سرد زمستانی بود که انجمن به دلیل مشکلی که سرور به دلیل دیرکرد پرداختی هاش داشت کل سرور قطع شده بود و به دلیل مشکلاتی که داشت مجبور شدیم ipمون رو رو یه سرور قوی تر ست کنیم که این مشکل سرور ضرر بسیار زیادی به ما زد هم از نظر آمارهامون که بیشترین بازدید کنندمون که شب عید بود از دست دادیم و از طرفی هم تمام برنامه هایی که برای عید امسال مهیا کرده بودیم خراب شد خلاصه با پیگیری هایی که انجام شد بالاخره سرور خارجی تیکت ما رو جواب داد و تونستیم انحمن رو برگردونیم ولی این کار شکنی سرور قطعا عواقبی خواهد داشت زیرا که این چند روز واقعا ما رو توی بد شرایطی قرار داد که انصافا با هیچ معذرت خواهی نمیتونه جبران کنه به هرحال این بود ماجرای امسال سالی که اینجوری شروع شه خدا به خیر کنه تا آخر سال رو حالا بگید تو این چند روز که سایت قطع بود چند بار سر زدین به انجمن و چقدر ناراحت بودین؟ یا اصلا شایدم خوشحال بودین و به جای انجمن چه سایتایی رفتین من عینهو این جوجه مرغا باید از این ور اونر کاربرامونو جمع کنم 40 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ سلام. عید همگی مبارک باشه. من که خیلی جلو خودمو میگیرم تند تند نیام انجمن که گرفتار(اعتیاد به نواندیشان) نشم ، همش میومدم میدیدیم خبری نیس ، نگران میشدم، وضع بقیه دوستان که حتما غیر قابل توصیف خواهد بود . الان خوشحالم که دوباره برگرشتید. 11 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ آخرین روزهای زمستان سرد نبود چرا اطلاعات غلط میدی؟ 13 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ درود عید شما هم مبارک اتفاقا من منتظر بودم یکی بیاد اینجا بگه که چرا اینجوری شده من فکر کنم یه ده باری سعی کردم بیام انجمن اما نشد دیگه نشد.حالا هم که شد مرسی که درست کردین تا بشه بیایم انجمن 11 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ مائیدین گارو دیروز هیچ کاری نداشتم و حوصلم سر رفته بود خدا میدونه چقدر لیچار نثار ممد کردم 10 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ شاید بیشتر از 20 بار سر زدم شب عیدی دلم خوش بود به انجمن که تنها نیستم ولی انجمن هم تنهام گذاشت !!! الان خیلی خوشحالم که انجمن دوباره برگشت ... 13 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ دیروز که اصلا ولی از صب هزار بار هی این لپ تاپ مادر مُردرو روشن و خاموش میکردم !:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مامانم کم کم داشت با کمپ های ترک اعتیاد تماس میگرفت 13 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ :vahidrk: (خیلی سعی کردم خوددار باشم ،این ها هم برای سرور بی ادب) حالا یه نفس عمیق.... سلاااااااااااااااااااااااااااااااااام نواندیشان.....کجا بودی ؟ روز اول بیشتر میومدم بعد کمتر شد ... کلا برنامه داشتیم برنامه مون هم بهم خورد..... بعد دیگه چند ساعت نت نیومدم ...از دیروز هم چند باری سر زدم نبود دیگه.... بله خوشحالی هم که حدی نداشت.... این رو هم گاهنوشته ها نوشتم کپی میکنم اینجا.... اولین پست در سال 92 .... امیدوارم سالی سرشار از موفقیت و شادی برای همه نواندیشانی ها باشه..... امیدوارم دیگه سایت خراب نشه.... امیدوارم همه مردم سرزمینم سالم و سلامت باشن و دکتر ها بیکار بیمونن.... امیدوارم آدمها جایگاه حقیقی مهر و محبت رو زودتر پیدا کنن.... و در نهایت امیدوارم همه به آرزوی های خوبشون برسن.... سال 92 صدای ما نواندیشانی ها رو میشنوی؟! ماها میخواهیم امسال سال خوبی رو برای خودمون رقم بزنیم و افتخار این که سال خوبی باشی رو بهت بدیم..... تمام و شروع..... 12 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ تو عمرم اینقدر شبِ عیدی بی کار نبودم تو عمرم اینقدر نیومدم انجمن تو عمرم اینقدر فحش نداده بودم 15 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ این همه انجمن تا حالا قطع شده بود، ولی هیچ کدومشون به اندازه این شب عیدی ضدحال نبود :icon_pf (34): ولی حالا امیدواریم رو این سرور قوی تر دیگه مشکلات قبل رو کمتر داشته باشیم. 21 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ درود سال نو همه دوستان مبارک:icon_gol:...تا گل 92:icon_gol: چقد معتاد داریم ما اینجا من که خودمو کنترل کردم و اصلا به کسی فحش ندادم:girl_blush2: 16 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ با عرض تبریک فرا رسیدن سال نو به نام خدا اینجانب 3بار شخصا سر زدم خدا وکیلی همون 3بارم کلی ناراحت شدم بابااااا فحشم یه خیلی دادم تو دلم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 13 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستای گلم عید همه شما مبارک باد:icon_gol: فکر کنم بزرگترین ضدحالی بود که آخرین روز سال و بعد تحویل سال داشتم دو سه روز گذشته همش میومدم و سر میزدم ولی انجمنی در کار نبود که نبود :icon_gol: 13 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ سلام سال نو همگی مبارک - سال پر خیر و برکتی برا همه آرزو میکنم منم 4-5 باری سر زدم - بیشتر به خاطر اینه که باقی عید رو کمتر میآم یعنی برنامه دارم و میرم جایی یه 10 روزی تنها سر میکنم و به کارام میرسم فقط امیدوارم تنهایی بهم فشار نیاره 13 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ سلام من شروع سال جدید رو به همه مخصوصا نواندیشانی ها (:D) تبریک میگم. جا داره از همینجا به عمه ی سرور هم سلام علیک ی داشته باشیم. 11 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ سودی هم بااینکه سرعت نتش بسسسسسسسیار کم بود ینی د رحد چی.......... اما 14 بار سر زد یه بار هم اومد لپ تاپشو روشن کنه که بیاد گفت بیخیال خرابه دیگه کلا میشه 14.5 بار... فحش نداد باباااااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخه فحش چرا... عید شما مبالک:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ منم روزی چندین بار امتحان می کردم تازه خیلی هم خوشحال بودم اصنم ناراحت نبودم..به مقدار اندک هم از بدو بیراه استفاده نمودندی 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ یا اصلا شایدم خوشحال بودین و به جای انجمن چه سایتایی رفتین من عینهو این جوجه مرغا باید از این ور اونر کاربرامونو جمع کنم جوجه مرغ دیگه چه صیغیه هستش خب چه انتظاری داشتید مثلا انتظار داشتید شب عیدی ملت بیان اینجا هی با اروررر مواجه بشن و محمد رو حسابی تنش رو بلرزونند با ...................................................... خودشون باید خوشحال باشید تازه ملت رفتن به جا دیگه یه کم سر گرم شدن وگرنه حساب کن این 200 هزار تا گاربر اگر هر کدوم یه فحشی نفرینی چیزی بکنن چی میشه این محمد 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ سوتی ! قبلش که سوتی عظیم تری بود مثلا الان درستش کرده :biggrin: 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده