raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ آهای یکی بگه چرا امسال بوی عیدی نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا امسال ننه سرما نمیره؟؟؟؟؟؟ چرا امسال عمو نوروز نمیاد؟؟؟؟؟ چرا امسال برفامون آب نمی شن؟ چرا امسال زمینا سبز نمی شن؟ چرا امسال کتابا چاپ نمی شن ؟ چرا امسال گریمون داد نمی شه؟ چرا امسال سال خوب باز نمی شه؟ نکنه داره به آخر می رسه؟ زندگی ،دین و امید باورمون؟ چی می خواد بیاد بر سرمون ؟ مگه بدتر از اینم ،داریم بازم؟؟؟؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ بابا رحم کن وفا جان!!!!!!!!! دختر یه جا این همه انرژی منفی میدی که دیگه همه این بلاها سرمون میاد!!! چرا امسال ننه سرما نمیره؟؟؟؟؟؟ چرا امسال عمو نوروز نمیاد؟؟؟؟؟ تا اطلاع ثانوی ننه سرما و عمو نوروز ابزدواج نمودن حالا میخوان این چند روز پیش هم باشن بعدش ننه سرما هم میره غصه نخور چرا امسال برفامون آب نمی شن؟ میخوان یه بار هم با حس کریسمش عید داشته باشیم چرا امسال زمینا سبز نمی شن؟ والا اصفهان که سبز شدن ، میخوای پاشو بیا اینجا چرا امسال کتابا چاپ نمی شن ؟ بابا اینو دیگه از کجا اوردی!!! امسال من خودم دو سه تا کتاب تازه چاپ شده گرفتم! چرا امسال گریمون داد نمی شه؟ شاید هنوز وقت لازم داریم تا درست و حسابی فریاد بزنیم چرا امسال سال خوب باز نمی شه؟ :icon_pf (34): عزیزم سال خوب با لبخند تو باز میشه، تو بخند سال هر چی باشه خوب میشه نکنه داره به آخر می رسه؟ زندگی ،دین و امید باورمون؟ نگران نباش، اگه اینا تموم شده بود که الان بشریت زیر سوال میرفت، قبول یکم خسته ایم، اما هنوز هم خدا رو داریم!!! چی می خواد بیاد بر سرمون ؟ مگه بدتر از اینم ،داریم بازم؟؟؟؟؟؟ هیچ وقت اینو نگو.... یادت باشه همیشه بدتر از این هم هست، ی سری به زندگی اون خانواده هایی که شب عیدی توی بیمارستانا و توی مجالس عذاداری میگذرونن بزن میبینی هنوز تا ته بدی خییییییییییییلی راهه.... حالا بخند ، لبخند تو خودش عیدیه بابا! باور کن 6 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ بابا رحم کن وفا جان!!!!!!!!!دختر یه جا این همه انرژی منفی میدی که دیگه همه این بلاها سرمون میاد!!! چرا امسال ننه سرما نمیره؟؟؟؟؟؟ چرا امسال عمو نوروز نمیاد؟؟؟؟؟ تا اطلاع ثانوی ننه سرما و عمو نوروز ابزدواج نمودن حالا میخوان این چند روز پیش هم باشن بعدش ننه سرما هم میره غصه نخور چرا امسال برفامون آب نمی شن؟ میخوان یه بار هم با حس کریسمش عید داشته باشیم چرا امسال زمینا سبز نمی شن؟ والا اصفهان که سبز شدن ، میخوای پاشو بیا اینجا چرا امسال کتابا چاپ نمی شن ؟ بابا اینو دیگه از کجا اوردی!!! امسال من خودم دو سه تا کتاب تازه چاپ شده گرفتم! چرا امسال گریمون داد نمی شه؟ شاید هنوز وقت لازم داریم تا درست و حسابی فریاد بزنیم چرا امسال سال خوب باز نمی شه؟ :icon_pf (34): عزیزم سال خوب با لبخند تو باز میشه، تو بخند سال هر چی باشه خوب میشه نکنه داره به آخر می رسه؟ زندگی ،دین و امید باورمون؟ نگران نباش، اگه اینا تموم شده بود که الان بشریت زیر سوال میرفت، قبول یکم خسته ایم، اما هنوز هم خدا رو داریم!!! چی می خواد بیاد بر سرمون ؟ مگه بدتر از اینم ،داریم بازم؟؟؟؟؟؟ هیچ وقت اینو نگو.... یادت باشه همیشه بدتر از این هم هست، ی سری به زندگی اون خانواده هایی که شب عیدی توی بیمارستانا و توی مجالس عذاداری میگذرونن بزن میبینی هنوز تا ته بدی خییییییییییییلی راهه.... حالا بخند ، لبخند تو خودش عیدیه بابا! باور کن :w16: :w31::w330: 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ :w16::w31::w330: افرین حالا شد... :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ اتفاقا عجیب من بوی عید رو حس میکنم !! زدم به سیم آخر ... (( البته دارم حسابم رو با همه صاف میکنم)) وقتی حق بر گردن نداشته باشی سبک میشی ... اون وقت ترک رو دیوار شکسته هم برات زیبا میشه ( خودم که اینجورم) البته گاهی یکاری میکنم گند میزنم به خودم و حالم / باید اصلاح کنم این رفتارم رو که حال خودمو بهم میزنه چه برسه یکی دیگه( چه ربطی به عید داشت) 5 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ چون زندگی خیلی سخت شده بویی رو جز مشکلات حس نمیکنیم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده