رفتن به مطلب

قربونت برم خداااا، چقدر غریبی رو زمین ؟ :-(((

ارسال های توصیه شده

عاشق این ترانه رضا صادقی گل هستم :

همه حرف خوب می زنن اما کی خوبه این وسط

بد و خوبش به شما ما که رسیدیم ته خط

قربونت برم خدا چقدر غریبی رو زمین :-(((

آره دنیا ما نخواستیم دل و با خودت نبین

نمی خوام در به در پیچ و خم این جاده شم

واسه آتیش همه یه هیزم آماده شم

یا یه موجود کم و خالی پر افاده شم

وایسا دنیا وایسا دنیا من می خوام پیاده شم

اینو آوردم تا یه هشدار هم به خودمون بدم هم به بقیه.

شما هیچ فلسفه ای رو پیدا نمیکنی که نقش خدارو در دادن انگیزه به انسان انکار کنه.

باور کنین ریشه همه بدبختی ها، افسردگی ها، خستگی ها و... غریبه شدن ما با خدا روی زمینه. :-((

چقدر سن کم که خدارو باور داشتیمم، زندگیمون شاد بود؟

امروز چی؟

این موج نبرد با خدا چرا؟ سکوت و ترس چرا؟

اصلا همه بحثای مذهبی به کنار چون قبلا هم نوشتم کاری به مذهب ندارم، ولی نذاریم خدا رو از ما بگیرن.

خدا اگه اختراع بشر هم باشه قشنگ ترین اختراعه، اونایی که منزوی هستن، تنهان، سعی میکنن همه رو مثل خودشون کنن و هالیوود هم فیلم میسازه و ماجرای زامبی ها !!!

چیکار کنیم خدا اینقدر رو زمین غریبه نباشه؟ :-(((

• Like 5
لینک به دیدگاه

بچگی که زندگیمون شاد بود برا اعتقاد به خدا بود مگه؟! :w58:

ب نظرم غصه خوردن برای خدا مث غصه خوردن برای ی ادمیه که مرده!منظورم این نیس که خدا مرده اینه که هیچ مرده ای از مرده بودن خودش ناراحت نیس...از کجا میدونی خدا احساس غریبگی میکنه رو زمین!:w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه
البته درستش این هست که ما از دست این خدا پرستان تو کشور جهان سومی مثل ایرانی چقدر غریبیم

با اينكه خيلي ديدگاهامون فرق ميكنه اما در اين مورد صد در صد باهات موافقم مخصوصا با يه عده ادمي كه خودشونو خليفه خدا رو زمين ميدونن و اگه ميگفتن ازادين ما رو ميكشتن و ميگفتن تمام بد بختياي زمين واسه شماهاست:whistles:

• Like 4
لینک به دیدگاه

زیاد برای خدا غصه نخور عزیزم...

همین خدایی که اینقدر دلت واسش میسوزه برای همین شما که بنده اش هستی یک جهنم حسابی تدارک دیده...

می خوای یک سری آمار و ارقام برات بیارم ببینی همین خدای شما چند نفر از مخلوقاتش رو به روش های مختلف کشته؟

من جای شما بودم دلم واسه خودم میسوخت... اون واسه خودش قادر مطلق و دانای مطلق و توانای مطلق و حاظر مطلق هست...

• Like 4
لینک به دیدگاه

چکار کنیم که خدا رو زمین غریبه نباشه ؟؟؟؟

الان تو کشور خودمون کاری کردن که هر کسی از خدا و دین و اسلام بیزار شده . دین رو بد جلوه دادن و ..........

باید کارای خوب کنیم .

چکار کنیم که خدا تو دلمون زنده بمونه ؟ خدا رو بشناسیم راجبش تحقیق کنیم - من به خدا اعتقاد دارم چون اگه نداشته باشم یه آدم دیگه میشم که از اون خوشم نمیاد با اعتقاد به اون خیالم رو راحت تر میکنم البته باید بیشتر در دین و ... تحقیق کنم .

• Like 1
لینک به دیدگاه

و انگاه ندایی از جبروت آن بزرگوار ساطع شد که " انا اقدر بکل شیء"

فلذا شما غصه خدا رو نخور اییشون بخواد میتونه آشنای همه باشه و با این کارا عزیز دردانه ملکوت اعلی نمیشی برادر:دی

فکر نان باش که خربزه آب است!

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
زیاد برای خدا غصه نخور عزیزم...

همین خدایی که اینقدر دلت واسش میسوزه برای همین شما که بنده اش هستی یک جهنم حسابی تدارک دیده...

می خوای یک سری آمار و ارقام برات بیارم ببینی همین خدای شما چند نفر از مخلوقاتش رو به روش های مختلف کشته؟

من جای شما بودم دلم واسه خودم میسوخت... اون واسه خودش قادر مطلق و دانای مطلق و توانای مطلق و حاظر مطلق هست...

خدا مخلوقاتش رو کشته؟ o_O

اگه باور کنیم آدم مختار مطلق هستش، خدا دخالتی در امور اختیاری ادما نداره، خود آدما هستن که به خودشون رحم ندارن.

نمیدونم چرا یه عده اینجا میخوان تکیه گاه های آدمارو ازشون بگیرن و اونارو تنها و افسرده کنن.

:-(((

• Like 1
لینک به دیدگاه
بچگی که زندگیمون شاد بود برا اعتقاد به خدا بود مگه؟! :w58:

ب نظرم غصه خوردن برای خدا مث غصه خوردن برای ی ادمیه که مرده!منظورم این نیس که خدا مرده اینه که هیچ مرده ای از مرده بودن خودش ناراحت نیس...از کجا میدونی خدا احساس غریبگی میکنه رو زمین!:w58:

خوب شما بگو برای چی گذشته مردم شادتر بودن؟

مشکلات کمتر بوده یا زندگی آونتر بوده؟

من نگفتم برای خدا بشینیمم غصه بخوریم او به غصه ما نیاز نداره، امروز خدا رو زمین تنهاسس چون آدما از هم دور شدن و هرچی آدما از هم بیشتر دورتر بشن خدا هم غریب تره.:sigh:

لینک به دیدگاه
خدا مخلوقاتش رو کشته؟ o_O

اگه باور کنیم آدم مختار مطلق هستش، خدا دخالتی در امور اختیاری ادما نداره، خود آدما هستن که به خودشون رحم ندارن.

نمیدونم چرا یه عده اینجا میخوان تکیه گاه های آدمارو ازشون بگیرن و اونارو تنها و افسرده کنن.

یعنی شما خبر ندارید؟ o_O

پس حتما برید یک مقدار انجیل و تورات رو مطالعه کنید...

چرا باید باور کنیم انسان مختار مطلق هست؟ مگه میشه انسان مختار مطلق باشه؟

اصلا بر سر اختیار بسیار بحث ها هست و خیلی ها به determinism معتقد هستند حالا چه برسه به اختیار مطلق...

آخی... یعنی هیچکس حرف نزنه چون یه موقع ممکنه یک عده از دوستان تکیه گاهشون رو از دست بدن؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب شما بگو برای چی گذشته مردم شادتر بودن؟

مشکلات کمتر بوده یا زندگی آونتر بوده؟

من نگفتم برای خدا بشینیمم غصه بخوریم او به غصه ما نیاز نداره، امروز خدا رو زمین تنهاسس چون آدما از هم دور شدن و هرچی آدما از هم بیشتر دورتر بشن خدا هم غریب تره.:sigh:

شما با خدا ارتباط خیلی نزدیکی دارید ها...

یک چیزایی در موردش میدونید که آدم شاخ در میاره...

راستی شما مگه چند سالتون هست که با این اطمینان خبر دارید که مردم در گذشته خیلی شادتر بودند؟

در ضمن حماقت عموما باعث شادی میشه... چرا به این فکر نمیکنید که در گذشته شاید مردم احمق تر بودند؟

در ضمن چون شما هیچ توضیح دیگه ای برای مسائل ندارید دلیل نمیشه که همین یک توضیح وجود داشته باشه و اون یک توضیح هم صحیح باشه...

• Like 1
لینک به دیدگاه
یعنی شما خبر ندارید؟ o_O

پس حتما برید یک مقدار انجیل و تورات رو مطالعه کنید...

چرا باید باور کنیم انسان مختار مطلق هست؟ مگه میشه انسان مختار مطلق باشه؟

اصلا بر سر اختیار بسیار بحث ها هست و خیلی ها به determinism معتقد هستند حالا چه برسه به اختیار مطلق...

آخی... یعنی هیچکس حرف نزنه چون یه موقع ممکنه یک عده از دوستان تکیه گاهشون رو از دست بدن؟

نه خیرررر، کسی نگفته دیگران حرف نزنن تا دیگران تکیه گاهشون رو از دست بدن.

اما وقتی میان ترویج بی خدایی میکنن، به چی میخوان برسن؟

شما که همه جا مینویسی آدم اصلیتش بر دیو صفتیه و زندگی رو کوچیک میشماری، هدفت چیه؟

فرض کن هدف ما هدف بدیه، هدف خودت از رواج این چیزا چیه؟ :-|

لینک به دیدگاه
نه خیرررر، کسی نگفته دیگران حرف نزنن تا دیگران تکیه گاهشون رو از دست بدن.

اما وقتی میان ترویج بی خدایی میکنن، به چی میخوان برسن؟

شما که همه جا مینویسی آدم اصلیتش بر دیو صفتیه و زندگی رو کوچیک میشماری، هدفت چیه؟

فرض کن هدف ما هدف بدیه، هدف خودت از رواج این چیزا چیه؟ :-|

ترویج بی خدایی نیست عزیزم... بیان نظر هست...

شما بهش دارید برچسب ترویج بی خدایی میزنید...

هر کسی عقل داره و با عقل خودش میتونه تصمیم بگیره... و اگر کسی بلد نیست چطوری ازش استفاده کنه مشکل خودش هست...

بعد هم اصلا به فرض که کسی رسما ترویج بی خدایی بکنه... شما خدا پرست باش عزیزم...

هدف از ترویج بی خدایی چی هست؟ هدفش کاملا مشخصه... هدفش ترویج بی خدایی هست... یعنی اینکه مردم شما هم بیایید مثل ما بی خدا بشید... دقیقا مثل هدفی که ترویج اسلام داره...

اونی هم که با خدا هست میتونه بگه نخیر... من ترجیح میدم دین خودم رو داشته باشم...

هدف شما از این حرف ها چیه؟

همون هدفی که شما دارید بنده هم دارم... :a030:

عزیزم شما اصلا مثل اینکه متوجه نمیشی من چی میگم... من توی یک دنیای دیگه هستم و شما توی یک دنیای دیگه...

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...