رفتن به مطلب

جماعت, من دیگه حوصله ندارم!

El Roman

ارسال های توصیه شده

جماعت, من دیگه حوصله ندارم

به خوب امید و از بد گله ندارم

گرچه از دیگرون فاصله ندارم

کاری با کار این قافله ندارم

داشتم تاپیکای قدیمی رو میدیدیم مال یک و نیم ۲ سال قبل

چیزی که توجهم رو جلب کرد بحثایی بود که شکل میگرفت و یه روند خوبی داشت و خیلیا شرکت میکردن

ولی الان خیلیا یکیش خودم دیگه حوصله بحث کردن نداریم

و فقط خواستم حداقل به خودم هشدار بدم داریم بی تفاوت میشیم!

امیدوارم نشیم!

والسلام

• Like 18
لینک به دیدگاه
شایدم قبلا زیادی جو گیر بودیم...

میخواستیم با چهار تا پست و چهار تا حرف قشنگ دنیا رو عوض کنیم...

شاید...

آخر سالا آدم دلش برای چیزی که بود تنگ میشه حتی اگه خیلی مزخرف بوده باشه...

• Like 4
لینک به دیدگاه
شاید...

آخر سالا آدم دلش برای چیزی که بود تنگ میشه حتی اگه خیلی مزخرف بوده باشه...

دقیقاً این حس این روزای من هستش

دلم برای خودِ قبلیم تنگ شده !!!!

کجایی خودم ؟؟؟:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اتفاقاً من دیشب داشتم تو مهندسان این کارو میکردم. همه پستامو میخوندم.

طرز فکرم عوض شده. نسبت به 3-4 سال پیش حتی.

ارزش هام عوض شده.

کلی دلم تنگ شد برای کاربرای قدیمی.:hanghead:

میرفتم تو پروفایل خیلیاشون پیام بذارم دیدم هیچ امیدی به خوندنش نیست.:sigh:

چقدر خوب بود.

بعد اومدم این پست پوریا رو اینجا خوندم. حالام این تاپیک.:sigh:

کلاً وقتی میبینی هیچ امیدی نیست. یا حداقل کمِ دیگه حس بحث و ... نیست.

بعد از اون انتخابات کوفتی دیگه خیلی از بچه ها سرخورده شدن. تو فیس بوکشم همه دنبال چرت و پرتن. دیگه کسی انگیزه بحث و ... نداره.:sigh:

• Like 14
لینک به دیدگاه

ادما عوض میشن...

گاهی دیگه نمیخوان ایستادگی کنند!

به قول یکی میخوان ذوب شن در دریای ملت!

یک وقت هایی من کار میده دست ادم!

گاهی من میخواد همه صداش رو بشنون و گاهی میره تو لاک خودش و میشینه تا بقیه فک بزنن!:ws37:

• Like 10
لینک به دیدگاه

اینا ارمغان مادی گرایی واسه دنیاس.

آدما رو نا امید و خسته میکنه.

بدون در نظر گرفتن هیچ مذهبی، وقتی یاد خدا در دل کسی بمیره، بخش زیادی از انگیزشو از دست میده و بی حوصله میشه. :-((((

(اینو گفتم که سریع انگ مذهبی یا حزب الهی نخورم چون مد شده هرکی بگه خدا میچسبونش به جایی :-|)

کودکیتون اگه شاد بودین، اگه در گذشته هم شاد بودین به خاطر خدا بود، کم غرق مادیات و شهوانیات بودیممم.

خدا رو هیچ وقت فراموش نکنیم تا همیشه شاد بمونیم و همواره حوصله و انگیزه داشته باشیممم. :-)

• Like 1
لینک به دیدگاه
اینا ارمغان مادی گرایی واسه دنیاس.

آدما رو نا امید و خسته میکنه.

بدون در نظر گرفتن هیچ مذهبی، وقتی یاد خدا در دل کسی بمیره، بخش زیادی از انگیزشو از دست میده و بی حوصله میشه. :-((((

(اینو گفتم که سریع انگ مذهبی یا حزب الهی نخورم چون مد شده هرکی بگه خدا میچسبونش به جایی :-|)

کودکیتون اگه شاد بودین، اگه در گذشته هم شاد بودین به خاطر خدا بود، کم غرق مادیات و شهوانیات بودیممم.

خدا رو هیچ وقت فراموش نکنیم تا همیشه شاد بمونیم و همواره حوصله و انگیزه داشته باشیممم. :-)

من ترجیح میدم با واقعیت روبرو بشم تا با تخیلات یک عمر سر خودمو شیره بمالم

چیزی هم که من گفتم اصلا تفسیرش این نبود, منظور من این بود در مقابل اتفاقات اطرافمون داریم بی تفاوت میشیم اتفاقاتی که کفار و شیطان پرستها نسبت بهشون بی تفاوت نیستن و خداپرست ها اسم تقدیر و سرنوشت و حکمت روشون میزارن و خدا رو شکر میکنند!

• Like 5
لینک به دیدگاه

چیزی هم که من گفتم اصلا تفسیرش این نبود, منظور من این بود در مقابل اتفاقات اطرافمون داریم بی تفاوت میشیم اتفاقاتی که کفار و شیطان پرستها نسبت بهشون بی تفاوت نیستن و خداپرست ها اسم تقدیر و سرنوشت و حکمت روشون میزارن و خدا رو شکر میکنند!

جالبه نوشتم بحثم مذهبی نیست، اعتقاد به خدا ریشه اش خیلی بیشتر از اعتقاد به مذاهبه.

نمیدونم آدمی که نمیتونه هنوز حتی پاشو به کره مریخ بذاره، نتیجه گرفته خدا تخیله.

ترجیحا از واژه هایی مثل مومن و کافر استفاده نکنیمم بهتره.

اما بی تفاوت نبودن به چی میگی؟؟

شما صف های طولانی توی همون غرب واسه خرید آی پد و... ندیدی؟

اینجا مرغ ذغدغه است و اونجا آی پد !!! خیلییی فرق دارن با هم؟ :-|

تازه اطلاعات عمومی مردم غرب که از مردم ایران خیلیی پایین تره بس که دچار مصرف زدگی و روزمرگی هستن.

چهارتا دانشمندش رو نگاه نکنین، اکثر دانشگاهاش پر شده از مردم شرق.

• Like 3
لینک به دیدگاه
مدیریت انجمن هم بی تاثیر نیست:icon_razz:

مدیریت چرا؟

باید یه ذره درکشون کرد دیگه.

اونام تحت فشارن.

من چند روز پیش بود تو مهندسان یه پست دادم فرداش رفتم دیدم کلاً آش و با جاش پاک کردن.

اینجا خیلی کمتره این قضایا.

• Like 4
لینک به دیدگاه
جالبه نوشتم بحثم مذهبی نیست، اعتقاد به خدا ریشه اش خیلی بیشتر از اعتقاد به مذاهبه.

نمیدونم آدمی که نمیتونه هنوز حتی پاشو به کره مریخ بذاره، نتیجه گرفته خدا تخیله.

ترجیحا از واژه هایی مثل مومن و کافر استفاده نکنیمم بهتره.

اما بی تفاوت نبودن به چی میگی؟؟

شما صف های طولانی توی همون غرب واسه خرید آی پد و... ندیدی؟

اینجا مرغ ذغدغه است و اونجا آی پد !!! خیلییی فرق دارن با هم؟ :-|

تازه اطلاعات عمومی مردم غرب که از مردم ایران خیلیی پایین تره بس که دچار مصرف زدگی و روزمرگی هستن.

چهارتا دانشمندش رو نگاه نکنین، اکثر دانشگاهاش پر شده از مردم شرق.

صف آی پد؟ صف مرغ؟

آی پد؟ مرغ؟

کمی لطفا فکر کنید رو این دو تا کالا کمی از قدرت تجزیه و تحلیلتون کمک بگیرید! آی پد و مرغ!

اطلاعات عمومی غرب و دانشمندای شرقی هیچ ربطی به تاپیک من ندارن با اینکه مزخرفات خوبی برای یک بحث احمقانه دیگه هستند ولی جاش اینجا نیست

من دارم میگم دیگه حوصله بحث نداریم داره میگه اطلاعات عمومی غرب و انگلستان جزیره ای در شرق افریقا و دانشمند!

• Like 5
لینک به دیدگاه

:icon_gol::icon_gol:

"وقتی موضوعی را بررسی میکنید، یا توجه شما به فلسفه [بینش، طرز فکر و مکتب] ای جلب میشود، تنها چیزی که باید از خودتان بپرسید این است که فاکتها [واقعیت ها] در این فلسفه] چه هستند، و چه حقایقی در آنهاست؟ هیچوقت به خودتان اجازه ندهید که آنچه را دوست دارید حقیقت داشته باشد، یا آنچه را که فکر میکنید حقیقت بودنش برای بشر مفید است، شما را منحرف کند. فقط و تنها به اینکه واقعیت ها چه هستند نگاه کنید."

برتراند راسل

"قدم زدن در یک تیمارستان به راحتی به هر کسی اثبات میکند که ایمان نشان از واقعیت نیست."

نیتچه

"ایمان یعنی عدم علاقه به درک واقعیت"

نیتچه

• Like 5
لینک به دیدگاه
مدیریت چرا؟

باید یه ذره درکشون کرد دیگه.

اونام تحت فشارن.

من چند روز پیش بود تو مهندسان یه پست دادم فرداش رفتم دیدم کلاً آش و با جاش پاک کردن.

اینجا خیلی کمتره این قضایا.

نه به نظرم یه خورده زیاده روی میکنن :ws38:

مهندسان که کلا شوته

• Like 3
لینک به دیدگاه
صف آی پد؟ صف مرغ؟

آی پد؟ مرغ؟

کمی لطفا فکر کنید رو این دو تا کالا کمی از قدرت تجزیه و تحلیلتون کمک بگیرید! آی پد و مرغ!

اطلاعات عمومی غرب و دانشمندای شرقی هیچ ربطی به تاپیک من ندارن با اینکه مزخرفات خوبی برای یک بحث احمقانه دیگه هستند ولی جاش اینجا نیست

من دارم میگم دیگه حوصله بحث نداریم داره میگه اطلاعات عمومی غرب و انگلستان جزیره ای در شرق افریقا و دانشمند!

آی پد و مرغ واسه شما همونقدر عجیبه که بگیم آبگوشت و پیتزا بعدا بگیم کمی تحلیل !!! :-)

شما فرقشو بگووو.

اینجا طرف دنبال مرغه تا زنده بمونه، اونجا دنبال آی پده تا انگری برد بازی کنه و فیلم ببینه و در زندگی صنعتی بیشتر غرق بشه.

حیات واسه همون ادم غربی یعنی مصرف زدگی، بدون مصرف و تنوع اون بشر میمیره چون توجیه شده هی باید بخره و بخره و استفاده کنه.

وقتی بری توی هایپرمارکت وسوسه میشی هی بخری، غرب اون حس حرص رو تو آدم زنده کرده.

خیلیی هم به تاپیکت مربوطه، چون شما ریشه این بی حوصلگی رو میخوای به چی ربط بدی و بعد نتیجه بگیری مردم در کشورهای دیگه بی حوصله نیستن؟

ریشه بی حوصلگی و نداشتن انگیزه از نظر من ضعف ایمان و پوچ دیدن زندگیه.

از نظر شما چیه؟

(اشکال نداره که کسی مخالف هم بیاد تو تاپیکت !!) :-)

• Like 2
لینک به دیدگاه

من به شخصه از دورانی که از مهندسان اومدم دیگه حوصله ی خیلی بحث ها رو ندارم...

من در مورد خودم دلیلش رو سه چیز میدونم:

مهم ترین اینکه من به بسیاری چیزها شک کرده ام و دیگه مثل قبل مطلق گرا نیستم... بسیاری از عقاید و تفکراتم تغییر کرده اند و وقتی به گذشته نگاه میکنم میبینم که حقیقتا چقدر نابجا از خیلی چیزها مطمئن بوده ام... حالا در مورد خیلی چیزها نمیتونم حرفی بزنم...

دوم اینکه من علاقه ای به فعالیت هایی که گاها دوستان اونها رو "فرهنگ سازی" یا کلا در جهت این کارها میدونند ندارم... خیلی از بحث هایی که مطرح میشند در مورد مسائلی هستند که بسیار بسیار پیچیده اند و بررسی که میشه بسیار بسیار سطحی است و هیچ راه حلی هم ارائه نمیشه... در حقیقت مثل یک عده افرادی میمانیم که دور هم در اون تاپیک ها جمع می شویم و ناله میکنیم... و من به شخصه معتقدم این کارها کاملا بی فایده است و دلیلی برای فعالیت در این زمینه ها نمیبینم و این مسائل بخش بزرگی از بحث های اینجا رو تشکیل داده...

سوم، با اینکه در انتها قرار داره ولی بسیار مهم است قوانینی است که اینجا حاکم است... اینجا بحث سیاسی ممنون است... اینجا بحث دینی ممنوع است... اینجا بحث اعتقادی ممنوع است... اینجا بحث در مورد مسائل جنسی!! ممنوع است... اینجا قوانین به اجبار (قوانین کلی حاکم کشور) یا گاها به دلیل تفکرات اشتباه شما را به سمت گفت و گو های بی ارزش و بی اهمیت سوق میدهد... اینجا ما با این قوانین خلع سلاح شده ایم... ما در اینجا داریم به دلیل اینکه عده ای به خیلی چیزها به دلایل اعتقادی یا تعصبی حساس هستند خود سانسوری میکنیم... اینجا ما به همان عقاید و تفکراتی که آنها را نادرست و نابجا میدانیم سر تعظیم فرود می آوریم...

وگرنه حرف برای گفتن بسیار است و دلیلی هم برای tip toe کردن دور موضوعات و افرادی که توان تحمل آن را ندارند وجود ندارد...

• Like 11
لینک به دیدگاه
:icon_gol::icon_gol:

"وقتی موضوعی را بررسی میکنید، یا توجه شما به فلسفه [بینش، طرز فکر و مکتب] ای جلب میشود، تنها چیزی که باید از خودتان بپرسید این است که فاکتها [واقعیت ها] در این فلسفه] چه هستند، و چه حقایقی در آنهاست؟ هیچوقت به خودتان اجازه ندهید که آنچه را دوست دارید حقیقت داشته باشد، یا آنچه را که فکر میکنید حقیقت بودنش برای بشر مفید است، شما را منحرف کند. فقط و تنها به اینکه واقعیت ها چه هستند نگاه کنید."

برتراند راسل

"قدم زدن در یک تیمارستان به راحتی به هر کسی اثبات میکند که ایمان نشان از واقعیت نیست."

نیتچه

"ایمان یعنی عدم علاقه به درک واقعیت"

نیتچه

همون نیچه میگه، بت ها شکستنی بودن ولی بت پرستی ماندگار، چه ساده دل بود ابراهیم.

همانقدر که شما معتقدی ادیان نتونستن واسه بشر چیزی رو به ارمغان بیارن، خود بشر بت هایی خیلی بدتر درست کرده.

فکر کنم با تفکرات مارکس در مورد مصرف گرایی آشنا باشی، چون نوشتنت نشون میده علاقه زیادی به فیلسوفان غربی دارین.

تو تیمارستان ها اگر پیروان ادیان هست، خودکشی و افسردگی در میان بی خدایان هم موج میزنه.

در ضمن اعتقاد با خدا یک چیز موروثی نیست که بگی تو ایران چرا وضع اینطوریه.

اکتسابیه.

هر کشوری این اکتسابش کمتر باشه مردمش نا امید ترن و آمریکا رو هم هنوز مسیحیت شاد نگه داشته و دعاهای کلیسا حتی در حد ناچیزش.

• Like 1
لینک به دیدگاه
آی پد و مرغ واسه شما همونقدر عجیبه که بگیم آبگوشت و پیتزا بعدا بگیم کمی تحلیل !!! :-)

شما فرقشو بگووو.

اینجا طرف دنبال مرغه تا زنده بمونه، اونجا دنبال آی پده تا انگری برد بازی کنه و فیلم ببینه و در زندگی صنعتی بیشتر غرق بشه.

حیات واسه همون ادم غربی یعنی مصرف زدگی، بدون مصرف و تنوع اون بشر میمیره چون توجیه شده هی باید بخره و بخره و استفاده کنه.

وقتی بری توی هایپرمارکت وسوسه میشی هی بخری، غرب اون حس حرص رو تو آدم زنده کرده.

خیلیی هم به تاپیکت مربوطه، چون شما ریشه این بی حوصلگی رو میخوای به چی ربط بدی و بعد نتیجه بگیری مردم در کشورهای دیگه بی حوصله نیستن؟

ریشه بی حوصلگی و نداشتن انگیزه از نظر من ضعف ایمان و پوچ دیدن زندگیه.

از نظر شما چیه؟

(اشکال نداره که کسی مخالف هم بیاد تو تاپیکت !!) :-)

نه به مخالفت خودت ادامه بده ولی سوالای بی ربط از من نپرس من خیلی وقته رسالت "خنثی کردن مزخرفات صداوسیمای ضرغامی" رو کنار گذاشتم تو پست اول هم نوشتم حوصله ندارم,

آخه دکتر عزیزی که عقیده دارن صف خریدن مرغ و برنج مصرف گراییه به نظر من باید فقط پستاش رو خوند و زیر زبون یه کلمه ای ذکر کرد و گذشت جایی برای بحث نمیمونه:icon_gol:

لااقل یه جور عقیده ای داشته باشین که بشه اسمش رو ایدولوژی گذاشت این کلمه حرمت داره من نمیدونم رفتار شماها رو چی اسم بزارم روشون ولی وامصیبتا که ما زیر سلطه گروهی با همچین چیز هایی (ایدولوژی مانندی) زندگی میکنیم

شما در پست دادنتون آزاد هستید استفاده میکنیم!

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه به مخالفتت خودت ادامه بده ولی سوالای بی ربط از من نپرس من خیلی وقته رسالت "خنثی کردن مزخرفات صداوسیمای ضرغامی" رو کنار گذاشتم تو پست اول هم نوشتم حوصله ندارم,

آخه دکتر عزیزی که عقیده دارن صف خریدن مرغ و برنج مصرف گراییه به نظر من باید فقط پستاش رو خوند و زیر زبون یه کلمه ای ذکر کرد و گذشت جایی برای بحث نمیمونه:icon_gol:

لااقل یه جور عقیده ای داشته باشین که بشه اسمش رو ایدولوژی گذاشت این کلمه حرمت داره من نمیدونم رفتار شماها رو چی اسم بزارم روشون ولی وامصیبتا که ما زیر سلطه گروهی با همچین چیز هایی (ایدولوژی مانندی) زندگی میکنیم

شما در پست دادنتون آزاد هستید استفاده میکنیم!

عجیبه من میگمم نه طرفدار نظاممم نه مذهبی افراطی، باز صحبت از صدا و سیما و ضرغامی و رهبری رو بیار وسط !!!!

یک کلمه گفتم تو ایران مشکل نیست یا اینا خوبن؟

کجا گفتم مرغ مصرف گرایی هست، این استنباط خودت بود.

گفتم در اینجا اگر کالاهایی مثل مرغ شده دغدغه و نمیذاره مردم راحت باشن، در غرب مصرف گرایی و حرص شده دغدغه و اونجا هم مردم یه جور دیگه اسیرن.

شما اگه مخالفی خوب علتش رو بگوو.

نه اینکه برداشت های ذهنی خودت رو به دیگران نسبت بدییی. :-|

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...