رفتن به مطلب

مشکل نرم افزار Nimbuzz در گوشی ویواز

ارسال های توصیه شده

با عرض سلام

من گوشیم ویواز پرو هستش و نرم افزار نیمبوزو روش نصب کردم ولی یه مشکلی داره! میشه باهش چت کرد ولی گزینه ی تماس صوتی اش غیر فعاله نمیدونم چرا؟! وایبر هم روش نصب کردم کلا کار نمیکنه! کسی میدونه مشکل کجاست؟

نرم افزاری میشناسید که تماس صوتیه اینترنتی داشته باشه و بشه رو ویواز نصبش کرد؟

ممنون میشم اگه یکی راهنماییم کنه

باتشکر

• Like 3
لینک به دیدگاه

با عرض سلام

من گوشیم ویواز پرو هستش و نرم افزار نیمبوزو روش نصب کردم ولی یه مشکلی داره! میشه باهش چت کرد ولی گزینه ی تماس صوتی اش غیر فعاله نمیدونم چرا؟! وایبر هم روش نصب کردم کلا کار نمیکنه! کسی میدونه مشکل کجاست؟

باتشکر

براي Nimbuzz كه كلا تماس صوتيش پوليه و بايد اعتبار داشته باشي

Viber هم اين روزها با مشكل مواجه شده و در ساعاتي از سبانه روز (شايد هم كل شبانه روز) كلا سيستمش قطع ميشه كه از طرف شركت ارائه دهنده اينترنت داخلي هستش.

فعلا فقط اسكايپ و وايبر اين ويژگي تماس صوتي مجاني رو دارند.

البته Chat on سامسونگ هم اضافه شده كه فعلا تماس صوتيش فعال نشده

• Like 2
لینک به دیدگاه

با عرض سلام

باتشکر

سلام دوست عزیز

متاسفانه نیمباز خیلی از قابلیت هایی که داره بدلیل فیل*ر بودن امکان استفاده ازش نیس،برای استفاده از تماس صوتیش هم باید اعتبار بخرید .

یه برنامه دیگه هست به نام We Chat، که روی ویواز هم نصب میشه و کاملا هم قابل اجراست.

دراین برنامه، امکان استفاده از voice chat هم براحتی فراهمه. برنامه ی خوبیه.محیط زیبایی هم داره. حجم نتی هم که میخوره خیلی کمه.

براتون آپلودش کردم..

پ.ن:این ورژن sign شده هست.نصبش مشکلی نداره.

:a030:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...