mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ سلاممم به همگییی .. چی شد پیداا نشددد صاحب عکس لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام خیلی خوش گذشت این تاپیک خیلی هم خوب بود خیلی هم عکساش قشنگ بود ناهارم میدن تازه کی بیایم؟ کجا بیایم؟ شام یا ناهار؟ شام بهتره ها ؛ چون من ناهارمو دیر میخورم بچه ها گشنشون میشه تا اون موقع فاطیما کوشی؟ شام چی داریم؟ اسنوی سلاممم به همگییی .. چی شد پیداا نشددد صاحب عکس دوستان به علت محدود بودن پول درون جیب من لیست بچه هایی که قراره نهار بخورن بسته شده پس الکی درخواست نهار نکنین لدفن صاحب عکسم اصلا مهم نیست کیه الکی آخر سالی واسه خودتون درگیری ذهنی درست نکنین لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ اصلا دختره یا پسره؟؟ دختره بابا بلوز دامنشو ببین چه خوشگله لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ شاروک جان بریم ناهار من دارم میرم مسافرت تا 4 سال دیگه هم نمیام لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ من دارم میرم مسافرت تا 4 سال دیگه هم نمیام منم باهات میام:th_running1::spiteful: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان به علت محدود بودن پول درون جیب من لیست بچه هایی که قراره نهار بخورن بسته شده پس الکی درخواست نهار نکنین لدفن صاحب عکسم اصلا مهم نیست کیه الکی آخر سالی واسه خودتون درگیری ذهنی درست نکنین من تویِ لیست بودم اول من گفتم لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ اصلا دختره یا پسره؟؟ شاروکه ژیگر لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ اومدین ناهارو بردین رفت آخ که چقد بچسب اون ناهار:hapydancsmil: من که از امشب هیچی نمیخوام بخورم:gnugghender: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ آخ که چقد بچسب اون ناهار:hapydancsmil: من که از امشب هیچی نمیخوام بخورم:gnugghender: خیلیا تو صفن شمام برو تو صف اول از همه خودمم بعد شما یادت رفته دعاهای خودم باعث شدا لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ من تویِ لیست بودم اول من گفتم شوما تاج سری .... یه هفته مهمون خودمی آخ که چقد بچسب اون ناهار:hapydancsmil: من که از امشب هیچی نمیخوام بخورم:gnugghender: :icon_pf (34): حالا شوما بخور ..... فلافل خیلی سیرت نمیکنه هااااا دیگه صدتا که نون اضافه نمیدن که لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ منم باهات میام:th_running1::spiteful: با دوچرخه میرماااااا خسته میشیااااا:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ با دوچرخه میرماااااا خسته میشیااااا:icon_pf (34): نه باو من خستگی ناپذیرم هنوز نشناختی منو لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ نه باو من خستگی ناپذیرم هنوز نشناختی منو خدایا منو بکش :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده