شــاروک 30242 ارسال شده در 19 خرداد، 2013 با سلام خیلی خوش گذشت این تاپیک خیلی هم خوب بود خیلی هم عکساش قشنگ بود ناهارم میدن تازه کی بیایم؟ کجا بیایم؟ شام یا ناهار؟ شام بهتره ها ؛ چون من ناهارمو دیر میخورم بچه ها گشنشون میشه تا اون موقع فاطیما کوشی؟ شام چی داریم؟ اسنوی سلاممم به همگییی .. چی شد پیداا نشددد صاحب عکس دوستان به علت محدود بودن پول درون جیب من لیست بچه هایی که قراره نهار بخورن بسته شده پس الکی درخواست نهار نکنین لدفن صاحب عکسم اصلا مهم نیست کیه الکی آخر سالی واسه خودتون درگیری ذهنی درست نکنین
شــاروک 30242 ارسال شده در 19 خرداد، 2013 شاروک جان بریم ناهار من دارم میرم مسافرت تا 4 سال دیگه هم نمیام
آرتاش 33340 ارسال شده در 19 خرداد، 2013 من دارم میرم مسافرت تا 4 سال دیگه هم نمیام منم باهات میام:th_running1::spiteful:
panisa 12132 ارسال شده در 19 خرداد، 2013 دوستان به علت محدود بودن پول درون جیب من لیست بچه هایی که قراره نهار بخورن بسته شده پس الکی درخواست نهار نکنین لدفن صاحب عکسم اصلا مهم نیست کیه الکی آخر سالی واسه خودتون درگیری ذهنی درست نکنین من تویِ لیست بودم اول من گفتم
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 19 خرداد، 2013 اومدین ناهارو بردین رفت آخ که چقد بچسب اون ناهار:hapydancsmil: من که از امشب هیچی نمیخوام بخورم:gnugghender:
آرتاش 33340 ارسال شده در 19 خرداد، 2013 آخ که چقد بچسب اون ناهار:hapydancsmil: من که از امشب هیچی نمیخوام بخورم:gnugghender: خیلیا تو صفن شمام برو تو صف اول از همه خودمم بعد شما یادت رفته دعاهای خودم باعث شدا
شــاروک 30242 ارسال شده در 19 خرداد، 2013 من تویِ لیست بودم اول من گفتم شوما تاج سری .... یه هفته مهمون خودمی آخ که چقد بچسب اون ناهار:hapydancsmil: من که از امشب هیچی نمیخوام بخورم:gnugghender: :icon_pf (34): حالا شوما بخور ..... فلافل خیلی سیرت نمیکنه هااااا دیگه صدتا که نون اضافه نمیدن که
شــاروک 30242 ارسال شده در 19 خرداد، 2013 منم باهات میام:th_running1::spiteful: با دوچرخه میرماااااا خسته میشیااااا:icon_pf (34):
آرتاش 33340 ارسال شده در 19 خرداد، 2013 با دوچرخه میرماااااا خسته میشیااااا:icon_pf (34): نه باو من خستگی ناپذیرم هنوز نشناختی منو
شــاروک 30242 ارسال شده در 19 خرداد، 2013 نه باو من خستگی ناپذیرم هنوز نشناختی منو خدایا منو بکش :icon_pf (34):
ارسال های توصیه شده