Alireza Hashemi 33392 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام دوستان گلم و کاربران و مهمان های انجمن علمی نو اندیشان امــــروز به مناسبت سال جدید میخوام یه خبر خوب رو به عنوان عیدی به همه بچهای انجمن از هر جای ایران بدم بعد از مدتی وقفه در تالار گردشگری باتوجه به هماهنگی های انجام شده با انوشه مدیریت تالار گردشگری و محمدرضا گل و با تلاش فراوان تونستیم یه هدف گذاری بزرگ برای انجمن انجام دهیم تا با این کار بتونیم انجمن رو در سطح گردشگری به با کیفیت ترین مجموعه های برگزار کننده تور با استانداردهای بین المللی برسونیم و با توجه به این مهم تونستیم رضایت یکی از صمیمی ترین دوستانم مجید رو که در این زمینه از با تجربه ترین افرادی هست که در سطح دنیای مجازی تورهای بسیاری رو به عنوان سرپرست و لیدر بوده به مجموعه خودمون بدست بیاریم. از این پس تالار گردشگری به صورت تیمی اداره میشود و سه مسئول ویژه دارد تیم لیدرها Anooshe&Silence.&M4jid خب من به عنوان معرفی کننده این شخص به انجمن لازم میبینم یه رزومه از ایشون بگم بقیه کارهارو میسپرم به خود انوشه و محمدرضا و مجید مجید یکی از دوستان صمیمی من و همخونه ایه دوران دانشجویی یه رفیق پاک بدون هیچ گونه مشکل اخلاقی در طول دوران رفاقتم هیچ بدی ازش ندیدم همواره هر کاری از دستش بر میومده واسم کرده این دفعه هم روی من رو زمین ننداخت و با توجه به مسئولیت هایی که در یکی از بزرگترین سایت های گردشگری مجازی داشت اومد در کنار ما تا بهترین لحظات رو با ما هم تقسیم کنه .... 4 ساله به صورت حرفه ای گردشگری رو دنبال میکنه 3 ساله تورهای استاندارد برگزار میکند مجری تورهای 1 روزه و چند روزه به تمام نقاط ایران بوده شهرگردی، طبیعت گردی و کارت تورلیدری از جمله خصوصیات در زمینه گردشگریشه نمومنه ای از این سفرها و مکان های دیدنی رو در این تاپیک گذاشتن گالری GKK که باید اشاره کنم که به این تیم انوشه و محمد رضا و مجید دوستان دیگری از جمله سارا خانم و همسر گرامشون و خود من و مدیریت سایت کمک خواهیم کرد تا به امید خدا در سال جدید این تالار یکی از جذاب ترین انجمن های گردشگری ایران باشد. سال 92 نام گذاری میشود به نام گـــــــــــروه گـــــردشگری نـــــواندیشان 77 لینک به دیدگاه
M4jid 1507 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ سلام سلام بسیار بسیار خوشحالم که در جمع شما دوستان عزیز هستم تشکر از علیرضای عزیز که افتخار همکاری و همراهی با شما رو به من داد و تشکز ار مدیریت سایت که با درایت و مدیریت خوبشون تونستن این جمع خوب رو به وجود بیارن امیدوارم با همکاری انوشه خانم و محمدرضا جان بتونیم با هم بهترین سفرها رو رقم بزنیم و به سرتاسر ایران عزیز سری بزنیم و قدر جاهای دیدنی کشور خودمون رو بدونیم. لازم میدونم این رو هم اضافه کنم که دوتا از بهترین دوستان من هم در این امر ما رو همراهی میکنن؛ سارا جان و همسرشون محمودرضای عزیز :icon_gol: ایران اونقدر جای دیدنی از هر نوع داره که میتونه حالا حالاها سرمون رو گرم کنه پیش به سوی خلق سفرهایی دیدنی و خاطره انگیزززززززززز 64 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی بابت این خبر خووب و ممنون از انوشه و محمدرضا و همچنین آقا مجید که گروه گردشگری ما رو همراهی خواهند کرد 32 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ ممنون مشتاقانه منتظر خبراتون هستیم در مورد تور. 27 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی از این خبر خوب و تشکر از اعضای خوب تیم لیدر ایشالا که همونطور که گفتین سفرای خاطره انگیز و خوبی شکل بگیره 26 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ چه حرکت خدا پسندانه ای واقعا!!! دست همگی هم مرسی،منتظر اطلاعیه های بعدیتون هستیم 22 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ خوش خبر باشی جوون مثل همیشه به امید دیدار دوستان در شهرمون 22 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ سالی نو، حرکتی نو ، با نواندیشان.... ممنون و به امید موفقیت روزافزون.... 20 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ به به چه خبر خوبی:hapydancsmil: ما هم که طلبه تشکر از همه 19 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ خووب میباشد.حالا کجا میخواید ما رو ببرید؟ 17 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ به به چه خبر خوبی:hapydancsmil:ما هم که طلبه تشکر از همه حمیدم که تو این مسائل 4 پایه است تبریک بابت این خبر خوب هم به لیدر های عزیز و هم سایر کاربرها و مهمتر از همه تبریک میگم به حمید امیدوارم که این حرکت بتونه حال و هوای انجمن هم تغییر و انرژی بیشتری به کاربرها بده براتون آرزوی موفقیت میکنم و همچنین مرخصی برای حمید تا بتونه شرکت کنه 15 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ واقعا عالیهممنون به خاطر تلاشتون 12 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی آتروس جان ار تاپیکی که زدی امیدوارم در کنار دوستای خوبمون بتونیم بهترین روزهارو رقم بزنیم و جمع نواندیشانی ها رو بزرگتر و صمیمی تر کنیم. و تشکر میکنم از مجید عزیز و دوسانی که نام بردن که به جمعمون اضافه شدن و قطعا کمک هاشون باعث می شه بهترین نتیجه هارو بگیریم 20 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ همیشه می گم یکبار دیگه هم تکرار می کنم بسیار سفر باید تا پخته شود خامی.... سلام سلام سلام،بسی از دیدن این تاپیک فیض بردیم و از فرش به عرش رسیدیم،اصلن حدیث داریم لذتی که در سفر و طبیعت گردی هست در هیچ چیز دیگر نیست:ws3: خوشحالم که اینجام و اعتقاد دارم هیچ کاری تو این دنیا تصادفی نیست و مطمئنم قراره اتفاقات خیلی خیلی خوبی بیفته علیرضا خان از لطف شما ممنونم ،در کنار هم و تمام دوستان سالی پر از سفرهای خوب خواهیم داشت و لحظات و خاطرات بسیار بسیار زیبایی توی دل و ذهنامون ثبت خواهیم کرد:hapydancsmil::hapydancsmil: انوشه جان و آقای محمد رضا افتخار آشنایی با شما رو نداشتم و اطمینان دارم تیم خوبی هستید،مجید جان شما هم که کلا کارت بیسته و یه دونه ایبچه ها هم کم کم می فهمن 16 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ بسیار بسیار عالییییییییییییییییییی و خوب http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/ws3.gif 9 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ بسی خرسند شدیم دستتون مرسی 11 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ گر همسفر عشق شدی مرد سفر باش؛ مرسی از علیرضا و مجید مارکوپولو به نظرم چون هوا بهار مساعد و مطلوبه؛ تور گیلان گردی بزاریم به گرما و شرجی تابستون شمال هم نمی خوریم 8 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ به به من گروه آنوبانینیو میشناسم حالا کجا قراره بریم؟؟ 11 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ به به من گروه آنوبانینیو میشناسم حالا کجا قراره بریم؟؟ منم میشناسمشون....فقط ایمیل های هر ماهشون رو میخونم ولی تا بحال باهاشون جایی نرفتم...یک برنامه بازدید از محل نگهداری کودکان خاص نمیدونم جشن تولد و این برنامه ها هم فکر کنم داشتن.... 9 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ حمیدم که تو این مسائل 4 پایه است تبریک بابت این خبر خوب هم به لیدر های عزیز و هم سایر کاربرها و مهمتر از همه تبریک میگم به حمید امیدوارم که این حرکت بتونه حال و هوای انجمن هم تغییر و انرژی بیشتری به کاربرها بده براتون آرزوی موفقیت میکنم و همچنین مرخصی برای حمید تا بتونه شرکت کنه باز تو آبروریزی کردی؟خودت نمیتونی بیای حسودیت میشه دیگه زیاد آروز کن به به من گروه آنوبانینیو میشناسم حالا کجا قراره بریم؟؟ منم میشناسم:دی یه بار میخواستم برم کفش و لوازم گردشگری بگیرم که خورد به گرونیا و کلا منحل شد،آقا مجید خوب یادشه:دی راستی آقا مجید دقیقا بچه محل ماسکلا همه شرقیا باحالنگفتم که گفته باشم 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده