Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پژوهشگران سوئدی گفتند که مصرف قرصهای ضد بارداری از دردها و خونریزی دوران قاعدگی میکاهد. این پژوهشگران گفتند: دلایل زیادی وجود دارد که نشان میدهد استفاده از قرصهای ضد بارداری میتواند دردهای دوره قاعدگی را کاهش دهد. بر پایه این گزارش، مطالعات و تجربیات شخصی گذشته نشان داده بود که قرص های ضد بارداری به زنان دچار دردها و گرفتگیهای دوره قاعدگی کمک میکنند اما درباره همه تحقیقات صورت گرفته در این بار در سال 2009 میلادی جمع بندی صورت گرفت و پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که دلایل مشخصی دراین زمینه وجود دارد. اما این پژوهشگران سوئدی تحقیقاتی 30 ساله را انجام دادند که نتایج آن نشان داد: زنانی که قرصهای ضدبارداری مصرف میکنند نسبت به زنانی که از این قرصها مصرف نمیکنند، درد کمتری در دوره قاعدگی میکشند. این تحقیقات روشن کرد: قرصهای ضد بارداری دردها، گرفتی و ورم دوره قاعدگی را کاهش میدهد. پژوهشگران سوئدی گفتند: زنان کم سن و سالتر بیشتر از زنان بزرگسال از دردهای دوره قاعدگی رنج میبرند. دکتر آنجلا لیند از دانشکده طب بالینی دانشگاه گوتنبرگ گفت: این تحقیقات همچنین حاکی است که استفاده از قرصهای ضد بارداری به طور کلی به کاهش دردهای قاعدگی و خونریزی با در نظر گرفتن فاکتور سن و سال کمک می کند. 9 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس بالاخره بخوریم از این قرصا آرام جون؟ 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بــرای کاهش درد تا میشه از قرص استفـاده نکنید. این قرص های شیمیایی اثرات بدی روی بدن میذاره. این درد و مشکل هر ماه تکرار میشه و مصرف داروهای مسکن به طور مُدام خطرناک هست. چیزی که توسط طب سنتی تائید شده هست و بدون عارضه هست، همین دم کرده چای کوهی هست که توضیح دادم. خودم تا به حال به بیش از 10 نفر پیشنهادش رو دادم و خیلی زیــاد موثر بوده. این بار 3-2 روز پیش از شروع دوره روزی دو لیوان بخورید و اثرش رو ببینید. تا روز 3 قاعدگی هم می تونین استفاده کنین. 6 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خواهش میکنم سارا جونم .مرسی از درج مطالب......... نکته خوبی اشاره کردید دوستان حتما به تاریخ مصرف داروها توجه کنند و از داروخانه ها حتما تهیه کنند همینطور نوار بهداشتی سعی کنید از نوارهای با استاندارد و با کیفیت استفاده کنید چرا که نوار بهداشتی بدون کیقیت باعث بروز عفونت و قارچ رحمی میشود.. مسییییییییییییییییییییییی آرااااااااااااااااام جوووووووووووووونم :hapydancsmil:از اون تامپونها به توصیه خودت دیگه نخریدم به مارکشون با دقت توجه کردم تازه پریروز روز اولم بود با همین روشاااااات رفتم جلوووووووووو دردم خیلی خیلی کم بوووووووووووووود:hapydancsmil: دنیز دکتری ایول:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس بالاخره بخوریم از این قرصا آرام جون؟ این مطلب رو در پاسخ به سوال مشترک چند نفر از دوستان که پیغام داده بودن از قرص ضد بار ادری استفاده میکنند گذاشتم متاسفانه سرعت انجمن خیلی پایین بود نتونستم ادامه پست را بیام. اما گلم قرص ضد بارداری در اصل خودش باعث نامنظمی و اختلال قاعدگی میشود و اگر با تجویز دکتر نباشد ممکن است باعث ناراحتی روحی و تهوع و سر گیجه هم شود در پستهای قبلیم گفتم که برای جلوگیری یا کاهش درد شدید و دردهای کمتر چگونه عمل کنید 7 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :4564: واسه این یه درمان بگید راستی یه چیزی شاید دلیل آرامش سارا سردسیر بودن تبریز باشه. شنیدم تاثیر داره. مناطق گرمسیر و تابستونا درد شدید تره. منم تجربه کردم تا مرز بیهوشی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم موافقم تابستونا دردم بیشتر میشه . 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مسییییییییییییییییییییییی آرااااااااااااااااام جوووووووووووووونم :hapydancsmil:از اون تامپونها به توصیه خودت دیگه نخریدم به مارکشون با دقت توجه کردم تازه پریروز روز اولم بود با همین روشاااااات رفتم جلوووووووووو دردم خیلی خیلی کم بوووووووووووووود:hapydancsmil: دنیز دکتری ایول:hapydancsmil: تامپون تو ایران هست ؟ چرا من تو هیچ داروخونه ای ندیدم 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم موافقم تابستونا دردم بیشتر میشه . تامپون تو ایران هست ؟ چرا من تو هیچ داروخونه ای ندیدم فرهیخته جان سارایی از اون دسته خانومهای نادر هست که درد نداره به منطقه ربطی نداره قبلا هم توضیح دادم منم خبر ندارم تو ایران هست یانه لادنی هم بنظرم خارج از کشوره اما این تامپونها در غرب بین دختران نوجوان خیلی طرفدار داره... 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرهیخته جان سارایی از اون دسته خانومهای نادر هست که درد نداره به منطقه ربطی نداره قبلا هم توضیح دادم منم خبر ندارم تو ایران هست یانه لادنی هم بنظرم خارج از کشوره اما این تامپونها در غرب بین دختران نوجوان خیلی طرفدار داره... منظور من هم این نبود که به منطقه ربط داره اما برای خودم و دوستای نزدیکم که از این مسائلشون خبر دارم دیدم که در تابستون درد شدید تر میشه 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در مورد درد دوران قاعدگی ی فایلی به دستم رسید در مورد روش های طبیعی کاهش درد که از سایت های مختلف و غیر ایانی ترجمه شده بود. موردی که خیلی تاکید میشد این بود که تو روزهای نزدیکش و توی همون دوران ب شدت از خوردن نمک و غذاهای چرب و شور و سنگین خودداری بشه و به گیاه خواری و خوردن غذاهای سالم رو بیارین. لبنیات و شکر و کافئین و الک و گوشت مصرف نشه. ب جای خوردن ی وعده غذای سنگین ، از چند وعده غذای کم حجم استفاده بشه. آب میوه ، و حتا مخلوط آب میوه های مختلف رو توصیه کرده بود خوردن میوه هایی مثل : موز ، آلو بخارا ،انجیر ، هلو سیب ، هندوانه و توت مصرف بشه. گوشت ماهی و میگو و سبزیجات با برگ تیره و خام و اسفناج و عدس و کشمش هم مصرف بشه. نوشیدنی ها و چای های گیاهی و گرم هم خوبه. از پوشیدن لباس های زیر و شلوار یا دامن با کش تنگ و سفت خودداری بشه، این یکی واقعا دل دردو بیشتر میکنه و همینطور پیاده روی و حتا دویدن با افزایش خونریزی باعث کاهش درد میشه ی فایل ماساژ هم هست که بعدا میذارم...اون هم خوبه. 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستم از طریق یه فروشگـاه اینترنتی تامپون رو تهیه میکنــه. 1 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تامپون تو ایران هست ؟ چرا من تو هیچ داروخونه ای ندیدم من ندیدم جانی دپ تو لندن اولین بار دیدم چن بار استفاده کردم به دلایلی و طبق تجویز دنیز دیگه استفاده نمیکنم من فک میکردم پسری با این کاربریت هااااااااااا نگو دخملی 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تامپون تو ایران هست ؟ چرا من تو هیچ داروخونه ای ندیدم تو شهروند من یکبار دیدم . 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو شهروند من یکبار دیدم . بلــه... بعضی از داروخانه ها هم دارن. 5 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بلــه... بعضی از داروخانه ها هم دارن. من که ندیدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3تازه شم دوستامم بهشون گفتم رفتن بگیرن گفتن نبوده 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تامپون تو ایران هست ؟ چرا من تو هیچ داروخونه ای ندیدم بله عزیزم هست تو شهروند هست 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ افزایش پرولاکتین خطرناکه ؟؟ 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ افزایش پرولاکتین خطرناکه ؟؟ نه 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ افزایش پرولاکتین خطرناکه ؟؟ یه قرص هست که باید مدتی مصرف بشه تا خوب شه 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه خدایی ؟؟ واسم مهمه .... افزایش شدید پرولاکتین داشتم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده