Ssara 14641 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 آیا تابحال از خود پرسیده اید که چگونه می توان سبزیجات را طوری آماده کرد که مواد غذایی مفید آنها تا حداکثر ممکن حفظ شوند؟ پاسخ دادن به این سوال ساده نیست، زیرا پختن موجب بالا رفتن میزان مواد غذایی در بعضی از سبزیجات و کمتر شدن و از بین رفتن بعضی از مواد در سبزیجات دیگر می شود.داون جکسون بلاتنر، متخصص تغذیه که در شیکاگو طبابت می کند می گوید: «بعضی از محصولات اگر پخته نشوند مواد غذایی بیشتری دارند، در حالیکه انواع دیگری هستند که باید آنها را حرارت دهید تا بهترین مواد آنها بیرون بیایند.» از مارچوبه گرفته تا گوجه فرنگی، در اینجا به گزیده ای از سبزیجات اشاره می کنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مارچوبهبهترین نحوه مصرف: پختهبخار دادن به مارچوبه پتانسیل ضد سرطانی آن را برمی افروزد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چغندربهترین نحوه مصرف: خامچغندر بعد از پخته شدن بیش از 25 درصد فولیک اسید خود را از دست می دهد. مصرف آن به صورت خام موجب حفظ ترکیب مغزی آن می شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بروکلیبهترین نحوه مصرف: خامحرارت دادن موجب غیرفعالسازی آنزیم میروسیناز در بروکلی می شود. این آنزیم به پاکسازی کبد از مواد سرطانزا کمک می کند. 1
Ssara 14641 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قارچبهترین نحوه مصرف: پختهحرارت دادن قارچ – به صورت سرخ کردن، جوشاندن، کباب کردن یا برشته کردن – پتاسیم عضله ساز بیشتری می آورد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پیازبهترین نحوه مصرف: خامفقط آن را ببرید و بخورید: وقتی پیاز را می پزید آلیسین ضد-گرسنگی کمتری از آن دریافت می کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فلفل دلمه ای قرمزبهترین نحوه مصرف: خامویتامین ث آن با برشته کردن، سرخ کردن یا کباب کردن تا بیش از 375 درجه فارنهایت، شکسته می شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اسفناجبهترین نحوه مصرف: پختهآن را بپزید و بخورید و بدین ترتیب کلسیم، آهن و منیزیم بیشتری جذب کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گوجه فرنگیبهترین نحوه مصرف: پختهغافلگیر شدید؟! بله، وقتی گوجه فرنگی را می پزید، بدنتان لیکوپین ضدسرطان بیشتری از آن جذب می کند. 3
ارسال های توصیه شده