partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ دیگه عمراً بتونید بگید کیه :gnugghender: طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: راهنمایی: :gnugghender: 1- این عکس عروسک نیست 2- خیلی پرانرژیه و همه جا یه ردپایی بجا میزاره . 3- ایشون هم از بچه های خیلی گل و بامعرفت انجمنه . 4- بعد از من عضو شده 5- تو کارش هم جدیه و مسئولیت پذیر! 6- صبح تا شب تو انجمنه 7- هنرمند و خوش ذوق هم که هست 8- بازم راهنمایی کنم؟ شب یه عکس دیگه هم میزارم راهنمایی های بعدی به همین پست اضافه میشه ... پس هر دفعه صفحه اول رو چک کنید ... -------------------------- بقیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: اگرم زود فهمیدید نگید آقا جون ... به ونوس هم امتیازی تعلق نمیگیره . از امروز که جمعه هستش ، تا دوشنبه تاپیک بازه ... :cakesmileyf: همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ...:w36: بچه ها جون . من دیگه نمیتونم بیام اطلاع رسانی کنم . این دفعه حدود نیم ساعت طول کشید . هرکسی هم یه آهنگ داشت تو پروفایلش، کلاً قاطی شده بود دو نفرم که پروفایلشون رو من بسته بود . دستشون مرسی خلاصه شبا تاپیک میزنممممممم و اماااااااااا . این شما و این هم هویت مجهول *Mina* عزیــــــز و کاشف همNEGARi عزیز هستن حالا دست دست 26 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ میدونم ولی نمیگم بیا در گوش من بوگو ولی عجب خوشمل و نااااااااااااااااااز لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ mr.101 صرفا جهت گمراهی بچه ها ا ا ا لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ سودی............. راست میگه سودی هم میتونه باشه ، خیلی تپلیه لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ راست میگه سودی هم میتونه باشه ، خیلی تپلیه الان سودی تپل نیس یعنی قبلا بوده ایا؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ الان سودی تپل نیس یعنی قبلا بوده ایا؟ نمیدونم من سودی رو ندیدم ، از روی آواتارش حدس زدم و گفتم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ سودی؟صبا؟فاطمه؟mr101؟متین من و یادت رفت بگی !!! دختری موند که اسمشو نگفته باشی؟؟؟ لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ حانیه تو نیستی الکی سعی نکن بچه هارو گمراه کنی لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ زهرا منو میکشه چرا جوسازی میکنی؟ من و این کارا؟ لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ من و یادت رفت بگی !!! دختری موند که اسمشو نگفته باشی؟؟؟ اخ آخ آره! با عرض پوزش تصحیح میگردد: سودی؟صبا؟فاطمه؟mr101؟متین شاروک؟مینا؟هانی؟ و از همه مهمتر گل سرسبد مجلس: elahe.elahe2:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده