Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ فرانه آی فرانهبهتر که حس و حال نداری. هرچی سوال بوده پرسیده شده دیگه به سوالا درست جواب بده.. تا کی هست صندلیت؟؟ من همینجوری میام ی سوال میپرسم میرم هی.. 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ اااااااااا بالاخره کوزه گر در کوزه افتاد و نوبت خودت شد من که از اول سوالا نخوندم.ولی دوست دارم سوال بپرسم.ببخشید اگه تکراریه کدوم یونی درس میخونی یا میخوندی؟ سطح علمیش چطور بود؟ قدت و وزنتم بوگو خوشتیپی؟ چشمات رنگیه آیا؟ چرا پست منو ازم گرفتی؟زهرا گفت تو گرفتی خوش اخلاقی یا بد اخلاق؟ آشپزیت خوبه؟ چند دفه غذا سوزوندی؟ تا حالا موقع رانندگی کسیو له کردی؟ چقد عیدی گرفتی؟:hapydancsmil: بهترین هدیه رو از کی گرفتی و چی بوده؟ دوست داری رشتت کامپیوتر میبود؟ الانم دوچرخه سوار میشی؟ انظباطت چند بود تو مدرسه؟کمترینشو بگو و در اخر... نظرت در مورد دختر باران چیست؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ سوال دارم خو... بترکی امین جریان این مدالات چیه؟:vahidrk: پارتی بازی کردم گفتم دوتا مدال واسه خودم بندازم تا حالا تو امتحاناتت تقلب کردی؟ معمولاً رسوندم :icon_pf (34): 10تا امتحان نهایی سال سوم دبیرستان رو جامو با جلوییم عوض میکردم که بیفتم جلوش و برگمونو عوض میکردیم این زبان عمومیمون تو دانشگاه خیلی نابود بودش استاده :icon_pf (34): میان ترم اومد بگیره، یه ستون تقریباً جلوم بود تو کلاس. کل کلمه هایی که یادم نبودو روی اون ستون نوشتم. ولی دریغ از اینکه یدونه از اون کلمه ها بدرد بخوره کلاً امتحان از مطالب گفته شده نبود در نهایت آخر ترم هم به همراه 80 درصد بچه های کلاس 10 شدم 2،3 نفر افتادن و 2،3 نفر هم بالاتر از 10 شدن و بقیه که 20،30 نفر میشدن همه 10 البته بعد امتحان کلی با ارفاق حساب کتاب کرده بودم با دوستام نهایتاً 7،8 می شدیم آها راستی فکر کنم یه جا تو این تاپیک گفتم پایین ترین نمرم 11.5 بود درس مصالح. ولی الان که اینو یادم اومد، بگم که پایین ترین نمره همین زبان بوده با نمره 10 فالوده یا بستنی...یا فالوده بستنی؟ کمتر جایی دیدم فالوده خوب داشته باشه، واسه همین بستنی رو ترجیح میدم، مگه اینکه مطمئن بشم فالوده های طرف خفنه ماشین دنده ای یا اوتومات؟ اتومات دیگه میخوای بخری واسم؟ یه پراید دنده ای هم بگیری راضیم الان چرا شهرسازی؟...تو بچگیت زیاد نقاشی خونه میکشیدی؟ قبل از اومدن اصلاً نمیشناختم درست حسابی. بعد اینکه اومدم و فهمیدم چیه علاقه مند شدم نقاشی بچگی که کلاً یه چیزی بود. یه خونه و یه درخت و کوه و ابر و خورشید. یه رودم از کوه میومد تا اون پایین. چمنا هم این پایین بودن و یه آدمم بود و دوتا کفتر به شکل 7 رو هوا دیگه نهایت نهایت خلاقیت که میشد دوتا گل و ماهی این چرت و پرتا عاشق تنوعی بودم که تو نقاشیام بود مردن تو آتیش رو دوست داری یا یخ زدگی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تجربه نکردم نمیدونم کدومش بهتره یخ زدگی فکر کنم بهتره البته طولانی تره :icon_pf (34): حاضری با کشتن یک آدم بیگناه...جون 100تا آدم بیگناه دیگه رو نجات بدی؟ حتماً باید یکی از این دو گزینه انتخاب بشه؟ اون یه آدم اگه تو باشی با کله حاضرم بین سفر به آینده و گذشته خودت...کدوم رو انتخاب میکنی؟ آینده که نابوده ولش کن کلاً گذشته رو انتخاب میکنم چرا اکثر آدما تو تنگناها یادشون میوفته خدایی هم دارن و جدی ازش طلب چیزی رو میکنن؟ چون اون موقع می بینن که دیگه دستشون جایی بند نیست و کسی نیست کمکشون کنه، تازه یادشون میفته ااا خدا هست که ازش کمک بخوایم. حالا خدا رو میگی. ولی مثال این حالت تو چیزای دیگه هم خیلی زیاده. غول چراغ جادو جلوته...3تا آرزو بکن! میت شی این صندلی داغ تموم بشه صندلی داغ سربازیت زده بشه نظرتو در مورد اینا بگو:(نمیگم چقدر بنویس...فقط نپیچون! ...حرف دلت رو بزن...بذار ذهنت وا شه.) ومپایر دایریز هنوز ندیدم زیاد که بخوام بگم. د هابیت ها؟ گشت ارشاد ما که اصلشو ندیدیم. اون سانسور شدشو که تو بازار هست (احتمالاً تو سینما هم همین بوده) دیدیم در اون حدی که ممنوع کردنش تو سینما و .... نبود. الکی شلوغش کردن مهر و تسبیح الان مثلاً چه نظری بدم درباره مهر و تسبیح؟ ضریح 20 میلیاردی ای بابا 20 میلیاردی که چه عرض کنم، خیلی کمتر از اونش هم چه نیازی هست واقعاً؟ فکر نکنم چیزی غیر از خودنمایی باشه. بابا خود اماما از اینکه واسه استقبالشون هزینه ای میکردن راضی نبودن، حالا اونوقت همچین هزینه عظیمی رو کنن واسه چی؟ شده عین اون تزئینات کلیساهای کاتولیک مسیحیا. بعد این همه مردم باید باشن که نون شبشونم ندارن. آخه کجای اسلام همچین چیزی رو گفته. موارد مشابه اینطوری که خیلی چیزا رو به اسم اسلام واسه رسیدن به هدفای خودشون انجام میدن کم نیست. چیزایی مثل این که با کوچکترین فکری هم میشه فهمید و با این کارا بدتر بزرگترین ضربه ها رو به همون اسلام میزنن که بازیچه دستشون شده. ولمون کن بابا ما رو به حرف میکشونی تقیه اگه واسه ریا نباشه خوبه سهیل کنارت تو اوتوبوس یا مترو :gnugghender: آخرین فرصته دیگه واسه نوشتن وصیت نامه سخنرانی امام تو بهشت زهرا...22بهمن 57 بیشین تا این دفعه حرف بزنم. هی میخواد آدمو به حرف بکشونه ترقه تو چهارشنبه سوری گندشو در آوردن دیگه ملت چهارشنبه سوری حال میکردن با خانواده میومدن بیرون خونه آتیش درست میکردن می پریدن از روش در هم بودن و کیف و حال میکردن. الان از ظهرش دیگه کم کم کل خیابونا از ترس خلوت میشه و خانواده جرأت نمیکنه بره بیرون حالا بگذریم از بدبختیایی که مریضا و پیرا و ... میکشن از اون سر و صداها عزاداری تا 1شب تو یه فضای بسته ای باشه که سر و صداش کسیو آزار نده تا صبحم باشه، عیب نداره. همونطور که تا صبح بعضی وقتا عروسی میگیرن. هرکس هرجوری دوست داره به شرطی که واسه بقیه ایجاد مزاحمت نکنه. چادر زنانه یه انتخابه واسه زنا و دخترا. حجاب هم به چادری بودن یا نبودن نیست. چادر یه پوششیه تو ظاهر که بعضیا دوست دارن و انتخاب میکنن و بعضیا هم دوست ندارن و انتخاب نمیکنن که مثل هر چیز ظاهری دیگه ملاکی واسه باطن و شخصیت فرد نیست. صف مرغ 7 تومنی اون صف همون ملت همیشه در صحنه هستن 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ به سوالا درست جواب بده.. تا کی هست صندلیت؟؟ من همینجوری میام ی سوال میپرسم میرم هی.. تاریخشو نمیدونم چطوریه 5 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ یه بستنی کیم خیرشو ببینی دیگه بسه :6404: همه شاهد باشیـــــــــن ممد.آ خسیسِ :biggrin: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ اااااااااا بالاخره کوزه گر در کوزه افتاد و نوبت خودت شدمن کجام کوزه گره آخه من که از اول سوالا نخوندم.ولی دوست دارم سوال بپرسم.ببخشید اگه تکراریه :icon_pf (34): کدوم یونی درس میخونی یا میخوندی؟ این که تو پروفایلم هست کارشناسی دانشگاه گیلان و الانم دانشگاه کردستان سطح علمیش چطور بود؟ گیلان تا ترم 5 نسبتاً خوب بود. بعدش به خاطر یه سری تغییرات افتضاح شد کردستانم اگه بخوام با گیلان مقایسه کنم در حد معمولی. وگرنه درکل به نظرم ضعیف. البته تو رشته شهرسازی میگما. وگرنه در کل خب سطح علمی دانشگاه گیلان بالاتر از کردستانه تو اکثر رشته ها. قدت و وزنتم بوگو 176 - 55 خوشتیپی؟ خودت بیبین چشمات رنگیه آیا؟ بی رنگه چرا پست منو ازم گرفتی؟زهرا گفت تو گرفتی آره. چون خود زهرا اون موقع نبود و مرخصی بود، من گرفتم خب آخه چندین ماه نبودی. کلاً خبری ازت نبود :icon_pf (34): نمیشه که یکی چندماه نباشه و عنوانش همینطوری بمونه (مگه اینکه مثلاً بگه فلان موقع بیام. اون فلان موقع خیلی زیاد نباشه ها) خیلی از بچه های دیگه هم بودن که اینجوری بودن و عنوانشون برداشته شده وقتی نمیومدن. حتی بعضیا مدیرم بودن و از قبلش هم گفته بودن ولی خب دیگه خیلی طولانی شده بود و عنوانشون برداشته شده خوش اخلاقی یا بد اخلاق؟ مثلاً خوش اخلاق. ولی در اصل ... :evilsmile: فکر کنم هیچ کدوم. نه خوش اخلاقم نه بداخلاق. معمولیم آشپزیت خوبه؟ خیلیییی چند دفه غذا سوزوندی؟ مگه املتم میسوزه؟ تا حالا موقع رانندگی کسیو له کردی؟ رانندگی نکردم بعد گواهی نامه گرفتن گواهینامه رو گرفتم بوسیدم گذاشتم کنار، تاریخ مصرفشم گذشته و حسش نبوده برم تمدید کنم چقد عیدی گرفتی؟:hapydancsmil: به 100 هزار تومنی که قراره بدی، میشه 100.5 هزار بهترین هدیه رو از کی گرفتی و چی بوده؟ بهترین هدیه؟ :JC_thinking: یادم نمیاد :shame: کلاً تو این صندلی داغ سلولای خاکستری مغزم نابود شد از بس فکر کردم به این چیزای گذشته و هیچ کدوم هم یادم نیومده دوست داری رشتت کامپیوتر میبود؟ اگه شهرسازی نبود، آری الانم دوچرخه سوار میشی؟ مگه قبلاً سوار میشدم که میگی الانم سوار میشی؟ یه جوری میگی انگار مثلاً قبلاً منو یادته خودت انظباطت چند بود تو مدرسه؟کمترینشو بگو مگه میشه زیر 20 بشه بابا انضباط که کلاً کشکی بود به بقیه نمره ها نگاه میکردن اول، بعداً انضباط رو تعیین میکردن و در اخر... نظرت در مورد دختر باران چیست؟ دختری که زیر باران خیس شده و بهتره بره خونه تا سرما نخورده 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ همه شاهد باشیـــــــــن ممد.آ خسیسِ :biggrin: نامرد سفید گفته بودم که بین خودمون باشه اصلاً همون بستنی کیمم نمیدم 6 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ نامرد سفید گفته بودم که بین خودمون باشه اصلاً همون بستنی کیمم نمیدم بینِ خودمونه ؛ من و بچه هایِ انجمن نداریم که اووووف ؛ خسیـــــس نده 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ سلام خوبی؟ الان ساعت چنده؟ نظرت درباره ناامیدی چیه؟ چه وقتایی از زندگی سیر میشی؟ چیکار میکنی یا به چی فکر میکنی دوباره به زندگی امیدوار میشی؟(دقیق بگو) نظرت درباره خوش بینی چیه؟ مثلا میدونی طرفت داره میپیچونه دروغ میگه، اما میگی نه شاید راست بگه؟ یه نصیحت کن که فکر میکنی به دردم میخوره تا حالا شده بخوای همه چی رو تغییر بدی؟ وقتی احساس میکنی مغزت پره دیگه نمیکشی چیکار میکنی؟ اصلا زندگی یعنی چی؟ هدف فعلیت در 5سال اینده چی هس؟ درمورد چه عقاید یا چه کارهایی با خانوادت اختلاف نظر داری؟ اگر داری چه جوری بهشون توضیح میدی؟ اخر کار خودتو انجام میدی یا نه؟(کلا سیستمت اینجور مواقع چیه؟) یه خط منو به توصیف( یعنی عملکرد من به عنوان مدیر سابق در نواندیشان... و متین به عننوان بچه های نواندیشان در دنیای واقعی) یه خط مدیران ارشد رو به توصیف اولین کلمه ی که به ذهنت میرسه رو بوگو احتیاط لذت رانندگی مادر عشق فرزند تنفر دروغ سفید حسن خوبی خدا پیامبر مرسی 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ عایا شنا بلدی؟ بدنسازی رفتی تاحالا؟ صفات یک دوست خوب؟ چرا آدما دنبال دوستن؟ مگه تنهایی بده؟ شده با وجود دوستت احساس تنهایی کنی؟ چرا؟ اگه یه نفر بهت بگه نمی خواد باهات دوست باشه، چه احساسی بهت دست میده؟ دوست داری تو رو به چه صفتی بشناسن؟ یه لقب به خودت بده... تاحالا کتک خوردی؟ از کی کتک خوردی؟ به نظرت دوست ناباب به کی میگن؟ تو دوران دبیرستان معمولا تو کتابات چی مینوشتی؟ ذکر شود... خدا چه رنگیه؟ چرا؟ خدا رو چه جوری میشه دید؟ چرا؟ تا حالا خدا رو دیدی؟ چجوری؟ تعرف کن... خدا کجاست؟ میشه خدا رو لمس کرد؟ چجور میشه به بهترین نحو خدا رو حس کرد؟چرا؟ حالا نظرت در مورد من؟ چرا؟ فکر میکنی چه شخصیتی دارم؟ چرا؟ دو تا توصیه به من..... حرف اخرت به من..... فیلمای کره ای نگاه میکنی؟ نظرت؟ کدوم یکیش بهتر بوده؟ چرا؟ کدوم سریالشو خریدی؟نظرت؟ عایا ؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ سلام خوبی؟علیک سلام. مرسی. تو خوبی؟ تو دیگه چرا اومدی الان ساعت چنده؟ ساعت 1:40 بامداد:imoksmiley: نظرت درباره ناامیدی چیه؟ چه وقتایی از زندگی سیر میشی؟ چیکار میکنی یا به چی فکر میکنی دوباره به زندگی امیدوار میشی؟(دقیق بگو) دقیق؟ نمیدونم بعضی وقتا آدم ناامید ولی خب با گذشت زمان اون حس کم میشه. سعی میکنم به یه هدف و کار خاصی فکر کنم که به دنبال اون برم. به اون چیزایی که رسیدم فکر میکنم که امیدوار بشم باز. نظرت درباره خوش بینی چیه؟ مثلا میدونی طرفت داره میپیچونه دروغ میگه، اما میگی نه شاید راست بگه؟ معمولاً همه چی و همه کس درستن مگه اینکه خلافش ثابت بشه البته بعضی وقتا یه چیزایی می بینم که 180 درجه برعکس میشه واسم :icon_pf (34): یه نصیحت کن که فکر میکنی به دردم میخوره یه نصیحت میکنم خوب گوش کن و عمل کن : صوبت نکن تا حالا شده بخوای همه چی رو تغییر بدی؟ آره. همه چی که نه. اما شده بخوام خیلی چیزا رو تغییر بدم وقتی احساس میکنی مغزت پره دیگه نمیکشی چیکار میکنی؟ کلاً همیشه این حالتم :sorry: اصلا زندگی یعنی چی؟ زندگی یعنی نفس کشیدن و زنده بودن هدف فعلیت در 5سال اینده چی هس؟ تأهلیت درمورد چه عقاید یا چه کارهایی با خانوادت اختلاف نظر داری؟ اگر داری چه جوری بهشون توضیح میدی؟ اخر کار خودتو انجام میدی یا نه؟(کلا سیستمت اینجور مواقع چیه؟) چمیدونم اخه الان دقیق چی بگم آگه. یه سری چیزا هست وقتی حرفش میشه اختلاف نظر دارم دیگه باهاشون یه سری اختلاف نظرا طبیعی هم هستش. نظر خودمو میگم و دلیلشو میگم. نظرشونم میگن اونا. بعدش شاید ببینم دارم اشتباه میکنم و نظرشون درسته دیگه ولی اگه اینطور نباشه کار خودمو میکنم البته نه اینکه اون کار بخواد ناراحتی یا کدورتشون بشه ها. بستگی داره چی باشه خب یه خط منو به توصیف( یعنی عملکرد من به عنوان مدیر سابق در نواندیشان... و متین به عننوان بچه های نواندیشان در دنیای واقعی) به عنوان مدیر، یه مدیر فعال و دلسوزی بودی که دوست داشتی تالار زیست شناسی که با تلاش خودت ایجاد شده بود پیشرفت کنه. به عنوان بچه های نواندیشان در دنیای واقعی هم سعی میکنی همیشه شاد باشی و صاف و ساده حرفتو میزنی. فقط یه کمی حساسی :vahidrk: آها اصل کاری یادم رفت زیاد صوبت میکنی یه خط مدیران ارشد رو به توصیف معمولاً مظلوم ترین و منفورترین مدیرای انجمن کارای اصلیشون معمولاً دیده نمیشه و به چشم نمیاد در حالیکه بعضی وقتا مجبورن سخت ترین تصمیما رو بگیرن و بیشترین اعصاب خوردیا و درگیری های ذهنی داخل انجمن رو دارن. اولین کلمه ی که به ذهنت میرسه رو بوگو احتیاط محتاط لذت کیف و حال رانندگی اعصاب خوردیه لازم مادر مهربون ترین عشق :w127: database error فرزند بلای جون تنفر بدترین حس دروغ بدترین کار مرسوم سفید سیاه حسن کچل خوبی میدونم خدا بهترین همراه پیامبر مرد خیلی بزرگ مرسی کوفت مرسی 8 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ ممد من دوباره اومدم:gnugghender: اون بار اول فقط 2تا سوال پرسیدم حیفه بیشتر نپرسم -طرف کدوم گرایش سیاسی هستی؟ فقط نپیچون که وسط و میانه و از این چیزا! راست حسینی بگو چپ یا راست؟ -واقعا 55 کیلو هستی؟ چرا اینقدر لاغری؟ -نواندیشان سانسور چی هم داره؟ کی رو مطالب بچه ها نظارت میکنه؟ -چرا جایزه های مسابقه بزرگ نوروزی اینقدر کمه؟ چرا اینقدر خسیسی؟ -چرا من اینقدر تو انجمن فعالم؟نظرت در مورد من که تازگی ها وارد انجمن شدم چیه؟ -چرا سوالای من به هم ربطی نداشتن؟:icon_pf (34): فعلا همینارو جواب بده ممد تا دمای صندلیت بره بالا تا بعد 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ شنا بلدی؟ نه بدنسازی رفتی تاحالا؟ با توجه به عکسم که فکر کنم تو انجمن و تالار مدیرا دیدی واقعاً بهم میاد که رفته باشم؟ صفات یک دوست خوب؟ صداقت - رو راستی - معرفت - همراه همیشگی بودن - رازدار - ثبات داشتن - خوش اخلاق چرا آدما دنبال دوستن؟ مگه تنهایی بده؟ مگه تنهایی خوبه؟ نمیدونم سوال اصلاً چیزی نیست که بشه دلیل گفت. چون فکر کنم اینکه تنهایی بده یه چیز بدیهی باشه و چرا اینا دیگه نداره شده با وجود دوستت احساس تنهایی کنی؟ چرا؟ آره. ولی خب خیلی کمتر حس تنهایی فقط به بودن و نبودن دوست که نیست. خب خانواده هم هست. بعضی وقتا یه جمع دو، سه نفره کفاف نمیده. اگه یه نفر بهت بگه نمی خواد باهات دوست باشه، چه احساسی بهت دست میده؟ خب نمیخواد دیگه. مگه دوستی زوریه؟ اما اگه قبلش باهاش دوست صمیمی باشم خیلی ناراحت میشم. یه شوک خیلی بدیه اون موقع. احساس داغونی دست میده اما خب اگه یه دوست معمولی باشه، ناراحتیه هم معمولی میشه و زیاد مهم نیست دوست داری تو رو به چه صفتی بشناسن؟ دست و دلباز یه لقب به خودت بده... کاردرست تاحالا کتک خوردی؟ آره بچه سوسولای جدید نیستیم که فقط باید نازشون کرد البته خودمونم نسبت به قبلیا سوسول بودیما از کی کتک خوردی؟ مامانم به نظرت دوست ناباب به کی میگن؟ به تو تو دوران دبیرستان معمولا تو کتابات چی مینوشتی؟ ذکر شود... اگه ریاضی و فیزیک بود و سوال داشت جواب سوالا، اگه ادبیات و زبان و عربی بود معنی بعضی کلمه ها گل و بلبل کشیدن و شعر نوشتن و این چیزا کارای دخترونس البته معمولاً یه کاغذ و دفتری اون وسط بود که یه سری مکالمات با بغل دستیم تو حواشیش نوشته میشد تو اون برگه چت میکردیم با هم خدا چه رنگیه؟ چرا؟ رنگ خدا چون خداس خدا رو چه جوری میشه دید؟ چرا؟ اونجوری. چونکه اینجوری نمیشه تا حالا خدا رو دیدی؟ چجوری؟ تعرف کن... بابا ولمون کن تعریف کن خیلی وقتا واقعاً حسش کردم خدا کجاست؟ میشه خدا رو لمس کرد؟ گیری دادیا چجور میشه به بهترین نحو خدا رو حس کرد؟چرا؟ شوما ادامه بده حالا نظرت در مورد من؟ چرا؟ بعد این همه سوال تازه میخوای نظرم بدم دربارت بیشین تا بگم فکر میکنی چه شخصیتی دارم؟ چرا؟ اصلاً شخصیت داری تو؟ شخصیت یه آدم دو تا توصیه به من..... انقدر تو این صندلی داغ من نیا - کلاً انقدر تو صندلی داغ ملت نرو آهشون میگیرتتا حرف اخرت به من..... حرف آخر بعداً بیرون تاپیک وایسا بهت میگم :167: فیلمای کره ای نگاه میکنی؟ نظرت؟ لامصب پس اون حرف آخر چی بود دیگه :confused:مگه هنوزم هست این فیلمای کره ای؟ یه چیز خوب داشت فرهنگ و تاریخ گذشتشون رو خیلی خوب نشون میدن و چپ و راستم واسش سریال میسازن. ای کاش این همه فرهنگ و تاریخی هم که ما داریم با این همه فیلم و سریال درپیت میشد یه سریالی ساخت که نشون داد. البته نه اینکه چیزای دروغو بخوان نشون بدن این همه شاهنامه شاهنامه میکنن با این همه داستانش، یعنی واقعاً نمیشه از رو یکی از اونا یه سریال درست درمون ساخت؟ کدوم یکیش بهتر بوده؟ چرا؟ ندیدم که همه رو. ولی جومونگ. از این نظر بهتر بود که اون تاریخ رو (حالا نه خیلی دقیق) بهتر نشون میداد ولی انقدر الکی طولانیش کرده بودن که گندشو در آورده بودن. البته این بهتری در مقایسه با خودشونه ها. کدوم سریالشو خریدی؟نظرت؟ بخرم؟ اونم سریال کره ای؟ ارزش دانلودم ندارن چه برسه به خرید عایا ؟؟؟ عایا 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ خوب شد یادم انداختی،یادم رفته بود که زیاد صوبت میکنم حالا یادم افتاد که زیاد سوال کنم(چه یاد تو یادی شد) سختترین و راحتت ترین سوالات رو کی ازت پرسید؟ وقتی از کسی خوشت میاد چه جوری باهاش ارتباط برقرار میکنی؟ هم دختر هم پسر شو بوگو بدترین بیماری که گرفتی ؟ دوچرخه سواریت چطوره؟ خودخوری خوبه یا نه؟ چقد از حرفاتو درون خودت نگه میداری؟ چرا؟ چه کاری تا الان انجام دادی که ازش واقعا پشیمونی؟ اگر بهت بگن زمان وایسه و میتونی برگردی به گذشته..دوست داری به چه سالهایی برگردی؟ اصن میخوای برگردی ؟ وقتی اختلاف نظر با کسی داری و متوجه شدی که هیچ جوره نمیشه درستش کرد..بیخیال موضوع میشی یا این که همچنان به فهماندنش ادامه میدی؟( تو کودومو انجام میدی وکدوم بهتره ؟) میگن دنیا ارزش ناراحتی نداره یعنی چی؟ در زندگیت چی پیش بیاد میگی: آخیــــــــــــــش:(50): دوست داری با یه خانوم پولدار بدون عشق زندگی کنی یا خانومی که دوستش داشته باشی همین؟ اینکه میگن بعد ازدواج عشقم به وجود میاد راسته؟ یادم تورو فراموش یعنی چی؟ به نظرت در چند سال اینده ما همچنان در این انجمن زاغارتت هستیم؟ چندبار تا حالا ازت ناراحت شدم؟ :vahidrk: اگر کسی دوستت داشته باشه اما تو نداشته باشیش چه جوری باهاش برخورد میکنی؟ ( ازش دوری میکنی یا نه؟) بازم اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه حماسه اقتصادی کفش سکه مشاهده گل سر ماهیتابه سوسن خانوم دزد پیشته کوفت مرض دانلود اینه محسوس کلاه قرمزی یه خاطره از میتینگ کاشان بوگو 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ ممد من دوباره اومدم:gnugghender: اون بار اول فقط 2تا سوال پرسیدم حیفه بیشتر نپرسمخوش نیومدی -طرف کدوم گرایش سیاسی هستی؟ فقط نپیچون که وسط و میانه و از این چیزا! راست حسینی بگو چپ یا راست؟ طرف خودم -واقعا 55 کیلو هستی؟ چرا اینقدر لاغری؟ پ ن پ دروغ گفتم که یه وقت چشم نخورم -نواندیشان سانسور چی هم داره؟ کی رو مطالب بچه ها نظارت میکنه؟ سانسورچی یعنی چی؟ مطلبی که خلاف قوانین باشه حذف میشه. مدیرای اون تالار و مدیرای ارشد. یه سری چیزا هم هست که کلاً ممنوعه و ربطی به نوع عقیده و ... نداره مثل بحثای سیاسی و مذهبی -چرا جایزه های مسابقه بزرگ نوروزی اینقدر کمه؟ چرا اینقدر خسیسی؟ تو کدوم مسابقه جایزه نقدی و امتیاز طلایی و این چیزا هست در حال حاضر؟ تلاش خیلی خاصی هم که انصافاً نمیشه واسش بیشتر یه بهونه ای واسه اینکه بچه ها تو عید این تالارای تخصصی هم فراموش نکنن و اینکه حالا یه عیدی به شوخی و تفریح داده بشه. چون حالت مسابقه ای هم نیست. بیشتر حالت تفریحی داره. -چرا من اینقدر تو انجمن فعالم؟نظرت در مورد من که تازگی ها وارد انجمن شدم چیه؟ فعال بودن و نبودن چرا داره مگه؟ اینکه از اول سعی کردی بیای تو جمع بچه ها و احساس غریبی نکنی خوبه و اینکه در کنار ارتباطت با بچه ها تو حوزه تخصصی خودت هم فعالیت کنی و مطالبت رو با بقیه به اشتراک بذاری و اینکه بتونی اون رشته و حوزه تخصصی خودت رو قوی تر کنی تا هم رشته ای های دیگه هم کم کم جذب بشن و همراهیت کنن خیلی خوبه. امیدوارم همیشه این انگیزه و پشتکار رو داشته باشی و هدف داشته باشی واسه خودت -چرا سوالای من به هم ربطی نداشتن؟:icon_pf (34): همیشه همینه دیگه فعلا همینارو جواب بده ممد تا دمای صندلیت بره بالا تا بعد 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ عایا از وقتی که خوندم هم وزن منی احساس چاقی بهم دست داده:texc5lhcbtrocnmvtp8 چرا سوالای منو میپیچونی؟؟؟:viannen_38: من کلا ضد آه هستم پس بیخودی تهدیدم نکن با نفرین دیگران:biggrin: اگه بهت بگن فرصت داری از نو شروع کنی چی رو از زندگیت حذف میکنی؟؟:JC_thinking: چقدر خوش قولی؟؟:xbex7jmjnhtbacgrr3x یکی از آرزوهای بچگیت که بهش رسیدی چی بوده ؟:babygirl: عجیب دلم میخواد جزغاله بشی :dancegirl2: اوضاعت الان چطوره ؟؟ اگه دختر داشتی به چه جور پسری دخترتو میدادی؟؟:girlhi: کی بیشتر از همه حرصت داده تو انجمن ؟؟:w874: عایا ؟؟؟:persiana__hahaha: 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ من دلم نمیاد سوال بپرسم هنوز اونجای من خوب نشده ه هاز صندلی 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ خوب شد یادم انداختی،یادم رفته بود که زیاد صوبت میکنم حالا یادم افتاد که زیاد سوال کنم(چه یاد تو یادی شد)بزنم یادوارش کنما سختترین و راحتت ترین سوالات رو کی ازت پرسید؟ بیشینم حالا چک کنم کی سوالای سخت تر پرسیده بود کی راحت تر چون توقع که نداری یادم باشه کی چی پرسیده بود؟ وقتی از کسی خوشت میاد چه جوری باهاش ارتباط برقرار میکنی؟ هم دختر هم پسر شو بوگو بهش میگم پاشو بیا با من ارتباط برقرار کن مگه میشه آدم قبل از ارتباط برقرار کردن از کسی خوشش بیاد؟ بدترین بیماری که گرفتی ؟ کلیه درد که اول راهنمایی بودم :icon_pf (34):یکی دو هفته نابود کننده بود :icon_pf (34): دوچرخه سواریت چطوره؟ خودت که میدونی دیگه چقدر عالیه خودخوری خوبه یا نه؟ چقد از حرفاتو درون خودت نگه میداری؟ چرا؟ خوب نیست. تقریباً زیاد نگه میدارم :icon_pf (34): البته جدیداً یه خرده کمتر شده چه کاری تا الان انجام دادی که ازش واقعا پشیمونی؟ چه کاری؟ کارای انجام نداده که بعداً پشیمون شدم زیاد بوده ولی کار انجام داده رو نمیدونم :icon_pf (34): بیشترین پشیمونیم از وقت تلف کنیه زیادیه که داشتم چون واقعاً همیشه احساس میکنم قبلاً خیلی وقتمو بیخود تلف میکردم اگر بهت بگن زمان وایسه و میتونی برگردی به گذشته..دوست داری به چه سالهایی برگردی؟ اصن میخوای برگردی ؟ انقدر دوست دارم زمان برگرده به 6،7،8 سالگی وقتی اختلاف نظر با کسی داری و متوجه شدی که هیچ جوره نمیشه درستش کرد..بیخیال موضوع میشی یا این که همچنان به فهماندنش ادامه میدی؟( تو کودومو انجام میدی وکدوم بهتره ؟) دومی. بیخیالش میشم و میذارم واسه خودش خوش باشه. به نظرم همین بهتره که انجامش میدم دیگه وقتی طرف درست نمیشه واسه چی الکی خودمو اذیت کنم. حیف این اعصابو زندگی نیست بخوام واسه متوجه کردن اون شخص هدر بدم میگن دنیا ارزش ناراحتی نداره یعنی چی؟ یعنی دنیا ارزش ناراحتی نداره بابا مگه کلاً چقدر زنده ایم؟ بخوایم سر هر موضوعی هی ناراحت بشیم. باید بیخیال بود و خوش بود ناراحتیا هم گذرا باشه. یه سری چیزا تو این دنیا هست کلاً تأثیری نه رو خودت داره نه رو آیندت، حالا چه ارزشی دارن که بخوای واسشون ناراحت بشی. در زندگیت چی پیش بیاد میگی: آخیــــــــــــــش:(50): وقتی یه مسئله سختی رو رد میکنی یا انجام میدی دیگه. حالا تموم شدن امتحانا باشه. درسا باشه. سربازی باشه یا .... ولی الان بزرگترین آخیـــــــــــــش که زودتر منتظرشم، رسیدن به یه کار خوبیه که مدنظرم هست. دوست داری با یه خانوم پولدار بدون عشق زندگی کنی یا خانومی که دوستش داشته باشی همین؟ بعضی سوالات خیلی واضحه خب خانمی که دوستش دارم دیگه اینکه میگن بعد ازدواج عشقم به وجود میاد راسته؟ تجربه نکردم ولی میتونه به وجود بیاد. چون شاید دو نفر که مثلاً قبل از ازدواج همدیگه رو نمیشناسن، بعد از ازدواج و شناخت از همدیگه عاشق همدیگه میشن. یادم تورو فراموش یعنی چی؟ یعنی یادم تو را فراموش به نظرت در چند سال اینده ما همچنان در این انجمن زاغارتت هستیم؟ تا همین امروز چون بعدش خودم شوتت میکنم بیرون :vahidrk: چندبار تا حالا ازت ناراحت شدم؟ :vahidrk: الان باید بدونم اینو؟ فکر کنم یه بار بود اگر کسی دوستت داشته باشه اما تو نداشته باشیش چه جوری باهاش برخورد میکنی؟ ( ازش دوری میکنی یا نه؟) برخورد معمولی. یه جوری که سعی نکنم الکی باعث بشم اون دوست داشتنش بیشتر بشه و برعکس یه خرده زده بشه و خودش به مرور کم کنه. دوری کردن هم به نظرم درست نیست. شاید وقتی بفهمم سعی کنم ارتباط رو یه کمی کمتر از قبل کنم ولی دوری کردن کامل درست نیست. گناه که نکرده بنده خدا :icon_pf (34): بازم اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه حماسه اقتصادی کلمه به ذهنم نمیرسه. فقط یه سال تو نامگذاری بیخیال اقتصاد بشن کفش دوزک سکه قیمت سکه :icon_pf (34): مشاهده کاربران آنلاین گل سر کاکل پسر (نمیدونم اولین کلمه بود اومد تو ذهنم فکر کنم به خاطر قافیش بود فقط ) ماهیتابه سر مبارکت سوسن خانوم ابرو کمون دزد پلیس پیشته چخه کوفت مرض مرض درد دانلود فیلم اینه یارو خوشتیپه که همیشه توش می بینم محسوس پلیس نامحسوس کلاه قرمزی پسرخاله یه خاطره از میتینگ کاشان بوگو کلاً خاطره بود دیگه. مخصوصاً اتوبوسش به خصوص پانتومیما 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ از وقتی که خوندم هم وزن منی احساس چاقی بهم دست داده:texc5lhcbtrocnmvtp8 :icon_pf (34): زیاد چاق شدی دیگه. تازه امروز فهمیدم لاغرترم شدم البته خودمم حس کرده بودما این سه چهارماهه چرا سوالای منو میپیچونی؟؟؟:viannen_38: منو پیچوندن؟ من کلا ضد آه هستم پس بیخودی تهدیدم نکن با نفرین دیگران:biggrin: بشینم همچین آهش کنم که دیگه ضد آه ضد آه راه نندازه اگه بهت بگن فرصت داری از نو شروع کنی چی رو از زندگیت حذف میکنی؟؟:JC_thinking: وقت های تلف شده زیاد :icon_pf (34): چقدر خوش قولی؟؟:xbex7jmjnhtbacgrr3x سعی میکنم خوش قول باشم و واسم مهمه. اما بدقولیم داشتم یکی از آرزوهای بچگیت که بهش رسیدی چی بوده ؟:babygirl: آرزوهای بچگیم مثل نامگذاری سالا بوده. برعکس شده معمولاً عجیب دلم میخواد جزغاله بشی :dancegirl2: مشخصه منم عجب دلم میخواد سر به تنت نباشه اوضاعت الان چطوره ؟؟ واقعاً فکر میکنی میتونه خوب باشه؟ اگه دختر داشتی به چه جور پسری دخترتو میدادی؟؟:girlhi: به یکی مثل خودم ولی چون گیر نمیاد به کسی نمیدادم کی بیشتر از همه حرصت داده تو انجمن ؟؟:w874: تو :gnugghender: عایا ؟؟؟:persiana__hahaha: عایا 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ من دلم نمیاد سوال بپرسم هنوز اونجای من خوب نشده ه هاز صندلی داغ دیده ها خوب درد همدیگه رو میفهمن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده