tene30 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ سلام ببخشید من میتونم این مقاله رو واسه ترجمه بهتون بدم؟> برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=3]Palmprint Recognition in Eigen-space[/h] با نهایت تشکر 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ سلامببخشید من میتونم این مقاله رو واسه ترجمه بهتون بدم؟> برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Palmprint Recognition in Eigen-space با نهایت تشکر سلام دوست عزیز، به زمانی که مقاله رو لازم داری اشاره نکردی برای همین مقاله 7 صفحه است و تا 7 روز دیگه براتون ارسال میشه 3 لینک به دیدگاه
tene30 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ والا اگه زودتر امکانش باشه که بهتر چون 2-3 صفحش شکل .و فرموله بهر حال ممنونم از لطفتون 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ والا اگه زودتر امکانش باشه که بهتر چون 2-3 صفحش شکل .و فرموله بهر حال ممنونم از لطفتون باشه اگر امکانش بود زودتر براتون اماده اش میکنیم 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ سلامببخشید من میتونم این مقاله رو واسه ترجمه بهتون بدم؟> برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=3]Palmprint Recognition in Eigen-space[/h] با نهایت تشکر سلام دوست عزیز ترجمه مقالتون رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
neda_s 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ سلام چگونه می توانم دخواست ترجمه یک مقاله را بدهم؟ با تشکر 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان عزیز قوانین جدیدی برای درخواست ترجمه مقالات در نظر گرفته شده، متشکر میشیم قبل از دادن درخواست اونها رو مطالعه کنین http://www.noandishaan.com/forums/thread115703.html 2 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ من یه مقاله دادم واسه ترجمه وضعیتش چه جوری هست ؟ از کجا باید پیگیر بشم ؟ لطفا اسم وفامیل منو نگید 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ من یه مقاله دادم واسه ترجمه وضعیتش چه جوری هست ؟ از کجا باید پیگیر بشم ؟ لطفا اسم وفامیل منو نگید سلام دوست عزیز چشم طبق خواسته خودت اسمت رو دکر نمیکنیم میتونی توی این تاپیک پیگیر وضعیت ترجمه بشی http://www.noandishaan.com/forums/thread118879.html#post1316581 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده