poor!a 15130 ارسال شده در 14 خرداد، 2013 سلام این تاپیک برای اهداف زیرایجاد شده است : 1-پیشنهادتتون برای ترجمه ؛ کتاب ؛ مقاله ؛ آموزش یا هر چیز دیگه ای که مد نظرتون هست و اینجا معرفی کنین در موردش مشورت میکنیم و مطالبی که به تفاهم جمعی برسیم ترجمه خواهیم کرد . 3-اگر پیشنهاد یا انتقادی نسبت به ترجمه ها ؛ روش کاری ؛ یا سرگروه دارین همینجا اعلام بفرمایید منتظر نظراتتون هستیم در این تاپیک فقط پیشنهاداتتون رو برای ترجمه های گروهی تیم ترجمه مطرح کنین و درخواستهای مورد نیاز خودتون را با تکمیل فرم برای ما ارسال کنین فرم درخواست ترجمه مقالات برای ارسال مقالات پیشنهادیتون میتونین از این تاپیک کمک بگیرید آموزش نحوه ارسال مقالات درخواستی تالار ترجمه 10
The Developer 5479 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 من نظرم قبلا روی ترجمه مقاله بود / ولی الان ترجیح میدم یه کتاب رفرنس در مورد مطلبی نو باشه 5
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2013 منم با کتاب موافقم فقط کتاب برنامه نویسی ؟ کتاب اموزش نرم افزر دقیقا چی تو ذهنته ؟ نظر من فعلا کتابای جیبی هست که صفحاتش کمه و خیلی هم تخصصی نیس مثلا در مورد هک و باگ اسکنر ! یا هر چیز دیگه 2
The Developer 5479 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 منم با کتاب موافقمفقط کتاب برنامه نویسی ؟ کتاب اموزش نرم افزر دقیقا چی تو ذهنته ؟ نظر من فعلا کتابای جیبی هست که صفحاتش کمه و خیلی هم تخصصی نیس مثلا در مورد هک و باگ اسکنر ! یا هر چیز دیگه چون خودم برنامه نویسی میکنم و میدونم منبع کتابهای رفرنس واسه بعضی زبانها کمه کتاب برنامه نویسی رو ترجیح میدم / مثلا کتاب مرجع جیبی jquery یا یه چیز نوعی به نام zencoding که داره کم کم انقلابی در زمینه طراحی وب سایت به وجود میاره. ما باید دنبال اینجور مطالب باشیم به نظرم 2
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2013 چون خودم برنامه نویسی میکنم و میدونم منبع کتابهای رفرنس واسه بعضی زبانها کمه کتاب برنامه نویسی رو ترجیح میدم / مثلا کتاب مرجع جیبی jquery یا یه چیز نوعی به نام zencoding که داره کم کم انقلابی در زمینه طراحی وب سایت به وجود میاره. ما باید دنبال اینجور مطالب باشیم به نظرم فقط رو جیبی بودنش تاکید میکنم خسته بشن زیاد باشه بیخ ریش خودمون میمونه :دی حالا موضوعش هر چی میخواد باشه :دی 2
The Developer 5479 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 فقط رو جیبی بودنش تاکید میکنمخسته بشن زیاد باشه بیخ ریش خودمون میمونه :دی حالا موضوعش هر چی میخواد باشه :دی اره کار ناتموم نذاریم تو پرندمون بهتره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینو نگاه بنداز پوریا 2
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2013 اره کار ناتموم نذاریم تو پرندمون بهتره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینو نگاه بنداز پوریا نمیتونم بازش کنم :| 1
The Developer 5479 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 نمیتونم بازش کنم :| واسه منم باز نشد واسه همین گفتم تو بازش کنی :| کلا این مطلب رفرنس خارجی درست درمونی هم نداره؟ 2
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2013 واسه منم باز نشد واسه همین گفتم تو بازش کنی :| کلا این مطلب رفرنس خارجی درست درمونی هم نداره؟ من دارم رفرنس های انگلیسی بگو چه برنامه ای میخوای من بهت میدم هر چی داشته باشم تو نت نگرد 1
The Developer 5479 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 من دارم رفرنس های انگلیسیبگو چه برنامه ای میخوای من بهت میدم هر چی داشته باشم تو نت نگرد ببین در مورد zen coding مطلبی هست؟ یا emmet؟ ببین در کل چجوریاست 2
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2013 ببین در مورد zen coding مطلبی هست؟ یا emmet؟ ببین در کل چجوریاست تا شب فرصت بده این هارد و باید از اول تا اخر بگردم :دی بعدش میدم ببینی :| 2
The Developer 5479 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 تا شب فرصت بده این هارد و باید از اول تا اخر بگردم :دیبعدش میدم ببینی :| هارد تکونی نمیکنی تو؟ :| باشه پس منتظرتیم سرگروه 3
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2013 هارد تکونی نمیکنی تو؟ :|باشه پس منتظرتیم سرگروه من امسال خونمونم نمیوندم که خونه تکونی نکنیم ! هارد بتکونم ؟ :دی یه چیزی تو مایه های منتظرتیم قهرمان بودا :)) باشه خبر میدم 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 21 خرداد، 2013 سلام.منم اضافه کنید. من از پوریا خجالت میکشم:icon_pf (34):6ماه قبل 1 مقاله داد هنو ترجمه نکردم:icon_pf (34):کار داشتم خو مقاله باشه بهتر نیست؟ آخه کلی تره 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 21 خرداد، 2013 مقاله یا کتاب / یه چیز جدید که خودمون پیگیرش باشیم مقاله باشه دیگه.خانما مقدم ترن اگه تعداد زیاد باشه میشه گسترشش داد.اما کسی که نیست فعلا این لینک رو میذارم .با اجازه مدیر و پوریا [h=1]نوشتن مقاله[/h] 4
Stark Wolf 21 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 سلام خب این مقاله که از elsevier دانلودش کردم در مورد یکی از روش های تشخیص چهره هست بهش نیاز دارم ممنون میشم ترجمه کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته چند تا دیگه هم دارم اما فک کنم ته پررویی هست بگم ترجمه اش کنید 2
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 سلامخب این مقاله که از elsevier دانلودش کردم در مورد یکی از روش های تشخیص چهره هست بهش نیاز دارم ممنون میشم ترجمه کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته چند تا دیگه هم دارم اما فک کنم ته پررویی هست بگم ترجمه اش کنید باشد که این استارت برو بچ کامپیوتر بشه، ترجمه میشه 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 باشد که این استارت برو بچ کامپیوتر بشه، ترجمه میشه من وقت ندارم 2
ارسال های توصیه شده