Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اسفند، ۱۳۹۱ درود و اینا خب خب خب:Ghelyon: عارضم به خدمتتون ک در جریان تشریف دارین ک سالِ نو تو راهِ و همه هم دلشون میخواد این روژ فرخنده رو با زیباترین کلمات به هم تبریک بگن:626gdau: و حالا من از شما چی میخوام؟:(87): میخوام ک با زیباترین کلمات ی متنِ خوجل باسه اس ام اس بنویسین:hrqr6zeqheyjho1f9mx و به سه نفر از بهترینها امتیاز و مدال (چقدش و حالا بعدا با هم هماهنگ میکنیم)اهدا خواهد شد:w410: بشتابید ک وقت تنگ است مهلت ارسالِ هم تا دوشنبه 28 اسفند:th_running1:تمدید سه شنبه 29 اسفند ساعتِ 24:whistles: 40 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اسفند، ۱۳۹۱ ميشه نوشتمون به شكل تصوير باشه؟مثلا با فتوشاپ درستش كرده باشيم! 8 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اسفند، ۱۳۹۱ B nam o neshan گفته است: ميشه نوشتمون به شكل تصوير باشه؟مثلا با فتوشاپ درستش كرده باشيم! یعنی کلا بدونِ متن؟ 8 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۹۱ چقذه هوای اینجا خوبه هااااا 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۹۱ Arpak گفته است: یعنی کلا بدونِ متن؟ نه! يني متن روي عكس (متنو روي يه تصوير بهاري بنويسيم!) 6 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۹۱ چ بامزه............... خوب ی سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خودمون اونو بنویسیم یا میشه اس خشکل کپی کرد از جایی؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۹۱ Arpak گفته است: و حالا من از شما چی میخوام؟:(87): میخوام ک با زیباترین کلمات ی متنِ خوجل باسه اس ام اس بنویسین:hrqr6zeqheyjho1f9mx F SH.۶۷ گفته است: چ بامزه...............خوب ی سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خودمون اونو بنویسیم یا میشه اس خشکل کپی کرد از جایی؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۹۱ B nam o neshan گفته است: بلی بلی......................حق با شماس 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۹۱ B nam o neshan گفته است: نه!يني متن روي عكس (متنو روي يه تصوير بهاري بنويسيم!) خیلیم عالی،خیلیم خوب خیلیم خوجل ترهرگونه خلاقیتِ اضافه بر سازمان جایز است B nam o neshan گفته است: با تشکر از پاسخگوییِ شما F SH.۶۷ گفته است: بلی بلی......................حق با شماس هماهنگه الان؟ 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۹۱ El Roman گفته است: پ.خ بکنیم؟ ایهیم 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ اسفند، ۱۳۹۱ من با تو خوشم تو خوشی با دلِ من 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ اسفند، ۱۳۹۱ باید از خودمون بنویسیم؟ :JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ اسفند، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: بیتربیتی هم میشه گفت ت بله . امتیاز ویژه هم داده میشه . 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ اسفند، ۱۳۹۱ partow گفته است: بله . امتیاز ویژه هم داده میشه . 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ اسفند، ۱۳۹۱ partow گفته است: بله . امتیاز ویژه هم داده میشه . باشه ه ه ه به تو میگم تو اون ور ابی این چیزا اون ور مشکلل دار نیس 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: بیتربیتی هم میشه گفت ت خودت چی فکر میکنی؟ partow گفته است: باید از خودمون بنویسیم؟ :JC_thinking: ایهیمدوس نداری؟ partow گفته است: بله . امتیاز ویژه هم داده میشه . ایجادِ اغتشاش اونم تو منطقه ی استحفاظی من؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: باشه ه ه ه به تو میگم تو اون ور ابی این چیزا اون ور مشکلل دار نیس باشه . بوگو دیگه Arpak گفته است: خودت چی فکر میکنی؟ ایهیمدوس نداری؟ ایجادِ اغتشاش اونم تو منطقه ی استحفاظی من؟ نه ! دوست ندارم . ولی حالا میفکردم ببینم چی به ذهنم میاد :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده