Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ درود و اینا خب خب خب:Ghelyon: عارضم به خدمتتون ک در جریان تشریف دارین ک سالِ نو تو راهِ و همه هم دلشون میخواد این روژ فرخنده رو با زیباترین کلمات به هم تبریک بگن:626gdau: و حالا من از شما چی میخوام؟:(87): میخوام ک با زیباترین کلمات ی متنِ خوجل باسه اس ام اس بنویسین:hrqr6zeqheyjho1f9mx و به سه نفر از بهترینها امتیاز و مدال (چقدش و حالا بعدا با هم هماهنگ میکنیم)اهدا خواهد شد:w410: بشتابید ک وقت تنگ است مهلت ارسالِ هم تا دوشنبه 28 اسفند:th_running1:تمدید سه شنبه 29 اسفند ساعتِ 24:whistles: 40 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ ميشه نوشتمون به شكل تصوير باشه؟مثلا با فتوشاپ درستش كرده باشيم! 8 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ ميشه نوشتمون به شكل تصوير باشه؟مثلا با فتوشاپ درستش كرده باشيم! یعنی کلا بدونِ متن؟ 8 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ چقذه هوای اینجا خوبه هااااا 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ یعنی کلا بدونِ متن؟ نه! يني متن روي عكس (متنو روي يه تصوير بهاري بنويسيم!) 6 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ چ بامزه............... خوب ی سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خودمون اونو بنویسیم یا میشه اس خشکل کپی کرد از جایی؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ و حالا من از شما چی میخوام؟:(87): میخوام ک با زیباترین کلمات ی متنِ خوجل باسه اس ام اس بنویسین:hrqr6zeqheyjho1f9mx چ بامزه...............خوب ی سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خودمون اونو بنویسیم یا میشه اس خشکل کپی کرد از جایی؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ بلی بلی......................حق با شماس 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ نه!يني متن روي عكس (متنو روي يه تصوير بهاري بنويسيم!) خیلیم عالی،خیلیم خوب خیلیم خوجل ترهرگونه خلاقیتِ اضافه بر سازمان جایز است با تشکر از پاسخگوییِ شما بلی بلی......................حق با شماس هماهنگه الان؟ 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ من با تو خوشم تو خوشی با دلِ من 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ باید از خودمون بنویسیم؟ :JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ بیتربیتی هم میشه گفت ت بله . امتیاز ویژه هم داده میشه . 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ بله . امتیاز ویژه هم داده میشه . 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ بله . امتیاز ویژه هم داده میشه . باشه ه ه ه به تو میگم تو اون ور ابی این چیزا اون ور مشکلل دار نیس 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ بیتربیتی هم میشه گفت ت خودت چی فکر میکنی؟ باید از خودمون بنویسیم؟ :JC_thinking: ایهیمدوس نداری؟ بله . امتیاز ویژه هم داده میشه . ایجادِ اغتشاش اونم تو منطقه ی استحفاظی من؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ باشه ه ه ه به تو میگم تو اون ور ابی این چیزا اون ور مشکلل دار نیس باشه . بوگو دیگه خودت چی فکر میکنی؟ ایهیمدوس نداری؟ ایجادِ اغتشاش اونم تو منطقه ی استحفاظی من؟ نه ! دوست ندارم . ولی حالا میفکردم ببینم چی به ذهنم میاد :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده