not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ حقیقت همیشه تلخ بوده و هست و عواقبش همیشه گریبان حقیقت گو و حقیقت جو رو میگیره. من خودم از کسانی هستم که از گفتن حقیقت واهمه ندارم ولی همیشه متضرر هم شدم. اما بازهم به نتایج دراز مدتش خوشبینم و حقیقت رو مقدس تر از هرچیزی میدونم. امیدوارم همچنان رو این عقیده بمونم. 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ اینو الان به طنز داری میگی و استعاره یا نظرت واقعا همینه؟ احتمالا منظور این بوده: where ignorance is bliss ....tis fool to be wise 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ من باز هم بر این عقیده هستم که این از میان رفتن ارزش های اخلاقی در جامعه ی ما بیشتر از هر چیزی نتیجه ی درک نادرست یا عدم درک ما از مسئله ی سودگرایی است... مردم ما شاید درک نمی کنند که ایجاد اعتماد و حداقل نگه داشتن مسائل اخلاقی به عنوان rule of thumb چقدر برای پیشرفت و بقای افراد جامعه و در نتیجه کل جامعه لازم هست... بنده فکر میکنم مردم ما هرگز از مسئله ای که در بالا ذکر شد خبر نداشتند... ما براساس یک فرهنگ مشخص و یک سری باور های دینی در گذشته زندگی میکردیم و (بنده در آن زمان نبودم که بدانم و حتی اگر هم در آن زمان وجود داشتم جامعه ی آماری مناسبی برای ارئه در دست نبود) و شاید به همین دلیل در گذشته چیزهایی که ما آنها را ارزش های اخلاقی میدانیم قدرت و شهرت بیشتری داشتند... حالا با به وجود آمدن یک خلاء شدید فرهنگی و سست شدن پایه های تفکر دینی بین مردم جامعه و در مقابل عدم پیشرفت منطقی مردم و نبود یک جایگزین مناسب برای این خلاء ها ارزش ها و رفتار اخلاقی هر روز در جامعه ی ما کم رنگ تر میشود... سوال برای من اینجاست که اگر چنین بررسی صحت دارد... راه درمان چیست؟ اگر راه درمان آگاه کردن مردم از اهمیت سودگرایی و مسائلی از این قبیل است... وسیله برای چنین کاری چه چیزی میتواند باشد؟ چه مدت طول خواهد کشید؟ آیا اصلا چنین چیزی امکان پذیر است؟ 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ آخه مردم ما کی دروغ میگن؟:((((( مردم ما شریف هستن. این استکبار جهانیه که دروغ میگه :(((( نکنید این کار رو توروخدا نکنید :((( 5 لینک به دیدگاه
al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ کلاً از اعتماد به نفس زیادیمونه که با اینکه اکثر قریب به اتفاقمون تحصیلاتمون ، ربطی به علوم انسانی نداره ، و با اینکه سنامون همه 20 تا 30 سال بیشتر نیست ؛ با نگاهی که میشه بش گفت "نگاه از بالا" درباره جامعه و فرهنگ و ... اظهار نظر میکنیم ... عیبی هم نداره ... مگه دین قرار نبود که اینجور چیزا رو کنترل کنه ؟ 3 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ فقط میتونم بگممم که متاسفمم، اینجا هم شده عین فیسبوک، هرچی بیشتر ایرانیو بکوبی، هرچی بیشتر بگی ایرانی فلان، بیشتر دم از آزادی روابط جنسی بزنی، بیشتر لایک میخوری. اونایی که فکر کردین من طرفدار حکومتم اشتباه کردین، منم یکی عین شماهام. مذهبی هم نیستمم، ولی به خیلی چیزا اعتقاد دارم. ولی برین ببینین چرا اینقدر به ایرانی ها تو دنیا تلقین منفی میکنن، چقدر براشون بد نوشتن، چقدر از آمریکایییی ها بد میگن؟ آمریکایی که کل دنیا رو گرفته تا مردمش تو رفاه باشن، یک صفت منفی مردم آمریکا رو میدونین؟!! :-| تو ایران دروغ هست، تنبلی هست و خیلی چیزای دیگه. ولی این چیزا وضع رو بدتر میکنه نه بهتره. اونایی هم که بیشتر میفهمن میندازن از کشور فرار میکنن. ای کاش به جای اینقدر کوبیدن کشور و هموطن هاتون و باورهاشون و تمسخرشون، کمک میکردین به ساختن. ولی حیففف. :-(((( (چیزی نگم بهتره :-| ) بای..... 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ باید از خودمون و بچه ها شروع کنیم.. من همیشه سعی میکنم دروغ نگم یا ترجیحا حرف نزنم که دروغ باشه و همین امر همیشه باعث شده عده کثیری ازم دلخور بشوند.. به بچه های دور و برم هم که بیشتر اوقاتو بامن سپری میکردند همیشه راستگویی یاد دادم و به همین خاطر هم حرفشونو قبول دارم که شاید حرف بزرگترهاشونو قبول نداشته باشم. و خودشون هم تحت هیچ شرایطی حاضر به دروغ گویی نیستند.. یکم سخته ولی میشه این خصلت بد رو از جامعه و خودمون دور کنیم.. 6 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ نامم “عربی” است، اتومبیلم “ژاپنی”، ترجیحا پارچه لباسم فاستونی “انگلیسی”. غذای مورد علاقه ام پیتزای “ایتالیایی” و عاشق سریال حریم سلطان “ترکی” هستم. این البته همه ماجرا نیست. من ایرانیم! معتقدم “پیکان” خیانت تاریخی بوده است. “ابگوشت” غذای عقب مانده هاست. و “فردین” هم هنرپیشه ابگوشتی. عاشق “ژان والژان” بینوایان “ویکتور هوگو” هستم و شاهنامه، پدرم یکی داشت، نمیدانم چه شد. من ایرانیم، فدایی امام حسین، نا اشنا با “بابک خرم دین”، نام دخترم “زهرا” به احترام “فاطمه زهرا” و عاشق “جنیفر لوپز” اما؟ من ایرانیم: شب ها “بی بی سی” می بینم، و رادیوی مورد علاقه ام “رادیو فرداست” من ایرانیم ؟ 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ ما توی محله ای زندگی میکنیم که ارمنی و مسیحی هم هستند / البته الان همه رفتند تهرا یا کشورای خارجه دیگه فقط یک پیرمرده مونده !! یکی از ارمنی ها میگفت : شما مسلمونا از همون صبح که بیدار میشید دروغ میگید !! - آخه چرا ؟؟ چطور میگی ؟؟ میگفت : صبح ننه میاد بالا سرتون میگه : ممد ممد بلند شو ظهر شده .... تا آخر شبم همینجور دروغ میگید تا حالا اینجور قانع نشده بودم 10 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ فقط میتونم بگممم که متاسفمم، اینجا هم شده عین فیسبوک، هرچی بیشتر ایرانیو بکوبی، هرچی بیشتر بگی ایرانی فلان، بیشتر دم از آزادی روابط جنسی بزنی، بیشتر لایک میخوری.اونایی که فکر کردین من طرفدار حکومتم اشتباه کردین، منم یکی عین شماهام. مذهبی هم نیستمم، ولی به خیلی چیزا اعتقاد دارم. ولی برین ببینین چرا اینقدر به ایرانی ها تو دنیا تلقین منفی میکنن، چقدر براشون بد نوشتن، چقدر از آمریکایییی ها بد میگن؟ آمریکایی که کل دنیا رو گرفته تا مردمش تو رفاه باشن، یک صفت منفی مردم آمریکا رو میدونین؟!! :-| تو ایران دروغ هست، تنبلی هست و خیلی چیزای دیگه. ولی این چیزا وضع رو بدتر میکنه نه بهتره. اونایی هم که بیشتر میفهمن میندازن از کشور فرار میکنن. ای کاش به جای اینقدر کوبیدن کشور و هموطن هاتون و باورهاشون و تمسخرشون، کمک میکردین به ساختن. ولی حیففف. :-(((( (چیزی نگم بهتره :-| ) بای..... این که شما ضد حکومت یا ضد دین هستید به بحث دروغگویی ربطی نداره که خیلی با افتخار بیانش می کنید. بحث سر اص رار شما روی این موضوع هست که اینجا ادما دروغ نمیگن فقط دارن به خودشون تلقین میکنن این موضوع رو 7 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ متاسفانه این بحثم داره میشه مثل بحثای قبلی. باز داره پای سیاست و دین و حکومت و... تو یه بحث کاملا اخلاقی باز میشه. بحث دروغ گفتن و علتش و راه های جلوگیری از دروغ گفتن و تربیت درست بچه های راستگوست. چرا به دین و سیاست ربطش میدید؟ دین زمانی میتونه جلوی دروغ و رشوه خواری و تجاوز و تهمت و فساد و... رو بگیره که کسی که به اون معتقده بهش عمل کنه. مثل اینکه چون یه ساختمونی غیر اصولی ساخته شده ما کل مهندسی معماری رو زیر سوال ببریم.این ربطی به مهندسی نداره.چیزی که اونجا گفته شده درسته اما مهندس و بنا بهش عمل نکردن،پس باید بگیم کل مهندسی معماری غلطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه ی تغییرات بزرگ از حرکت های کوچیک شروع میشن. من این حرفو خیلی جاها گفتم و خیل ها هم باهاش مخالفت کردن و گاهی مسخره کردن. اما به نظرم حرف درستیه. مگه نه اینکه جامعه یعنی جمع ما انسانهایی که داریم کنار هم زندگی میکنیم و رفتار و کردارمون روی هم تاثیر داره؟ خوب اگه تک تک افرارد این جامعه تصمیم بگیرن دروغ نگن چی میشه؟دیگه دروغ تو این جامعه دیده نمیشه.دیگه وزیر و وکیل و کاسب و بنا و مهندس و معلم دروغ نمیگن. حالا نمیشه به همه دستور داد و بهشون یاد داد میتونیم به خودمون که دستور بدیم.خودمون تصمیم بگیریم دروغ نگیم. اگه هر کسی تصمیم بگیره دروغ نگه درست میشه دیگه. بذارید اینجا اومدنمون یه فایده ای هم داشته باشه.فقط این نباشه که بیایم و یه سری مطلب قشنگ بذاریم و یه سری مطلب قشنگ بخونیم و حرفای قشنگ همدیگرو تایید کنیم و بعد که از دنیای مجازی وارد دنیای واقعی شدیم یادمون بره اینجا چی گفتیم.حداقل سعی کنیم به حرفای قشنگی که اینجا میزنیم عمل کنیم. 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ اینو الان به طنز داری میگی و استعاره یا نظرت واقعا همینه؟ کاملا جدی بود اونقدری که از دونستن حقیقت تو زندگی زجر میکشه آدم از دروغ شنیدن نمیکشه دروغ خوبه ولی به شرطی که حقیقت دروغ بودنش برملا نشه:دی تمامی ادبیات و شعر و غزل های عاشقانه هم به نوعی با دروغ ها عجین شدند و الا شیرین نبودند! بنده الان میتونم بعضی از حقایق زندگی تک تک شما رو بگم که نه تنها نازاحت میشید بلکه ازم متنفر هم میشید با وجود اینکه خودتون هم میدونید حقیقت داره ولی علاقه ای به شنیدنش ندارید. در مورد خودم هم صادق عینیست. برای مثال اگه به مردی که موهای سرش روز به روز کمتر میشه بگی کچل لاشک ناراحت میشه و خودشو با این دروغ شاد میکنه که سیرت مهمه نه صورت(جفتش باید باشه البته!) با این که خودشم میدونه اگه موهای قشنگی داشت هر روز تو اتلیه بود خلاصه که حقیقت همیشه خوب نیست و دروغ هم ابزاری ست برای شاد زیستن 7 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ این که شما ضد حکومت یا ضد دین هستید به بحث دروغگویی ربطی نداره که خیلی با افتخار بیانش می کنید.بحث سر اص رار شما روی این موضوع هست که اینجا ادما دروغ نمیگن فقط دارن به خودشون تلقین میکنن این موضوع رو خوش به حال شما و هرکسی که تو زندگیش دروغ نمیگه. :-) کسی نگفت اینجا آدما دروغ نمیگن، لطفا با گرفتن ژست روشن فکری حرف تو دهن آدم نذارین. آدمی که تو زندگیش دروغ نگفته باشه وجود نداره. بحث سر این بود که دروغگویی رو یک خصلت ایرانی برشمردین. فکر کنم فرق خصلت دروغ رو با معنای عام دروغ متوجه باشی. :-| خصلت دروغگویی یعنی توی ذات طرف دروغگوییییهههه و اصلا نمیفهمه راستی چیه. :-(( اون بخش تلقین هم کاملا واضحه، هم امثال شما و هم رسانه های دیگه جز تحقیر کردن این ملت کاری نکردن و اینقدر بهش گفتن دروغگویی و بدبختی و بی عرضه ای باورش شده. کدوم حرکت مثبت رو خودت در جهت صداقت و ترویجش برداشتی که از ملت ایراد میگیری؟ شمایی که انتقاد میکنی یا سکوت کردی و میگی به من مربوط نیست یا نهایتا ممکنه از ایران بندازی بری، کسیکه جز طعنه و ایراد چیزی به ذهنش نمیرسه واسه چی نظر میده؟ که بگه آره منم هستم و میفهمم، اگه واقعا توانایی کاری کن در حد وسعت، اگر هم نیمتونی کاری کنی مثل هه اونایی که از ایران رفتن شما هم تشریف ببرید چون تلاشی واسه اصلاحات از شما دیده نمیشه. امثال تفکر شما تو سایت هایی مثل فیسبوک و دیگر سایت های اجتماعی پر هست که فقط بلدن نفی کنن. راهکار میگی به بن بست میرسن حتی تو زندگی شخصیشون. :-((((( لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ سرجان ملکم که دویست سال پیش زمان فتحعلی شاه قاجار به ایران سفر میکنه تو کتابش "تاریخ ایران" مینویسه که ایرانیان بسیار دروغگویند، و وقتی دروغشون رو میشه؛ شروع میکنند به خندیدن و شوخی کردن، با دست میزنند پشت شخص مقابل و هارهار میخندن، انگار نه انگار که دروغ گفته اند. در کل ضریب اعتماد بین مردم در ایران بسیار پایینه. و دروغ همیشه یکی از گزینه های ما برای فرار از چالش هاست. بهتره کمی تاریخ مطالعه کنید که چرا جان مالکم از سوی دولت فخیمه انگلستان به لقب sir مفتخر شده بعدا با افتخار بگین سر جان مالکوم گفته ایرانیا دروغگو هستن. انگلیسی ها چی هستن؟ شما که اینقدر علاقه به توصیف مردم ایران دارین حداقل یک توصیف از مردم سایر ملل هم بگین، چرا طفره میرین؟ انگلیسی ها نژادپرست ترین موجوداتی هستند که تا حالا دیدم و سیاستشون از اول در قبال مردم ایران و خاورمیانه کشتن روحیه خود باوری بوده. ما هم مثل همه ملت ها مشکل داشتیم و داریم، اما بدبختی بلندگو واسه تخریب اشتباهات این ملت و هی و هی و هی زدن تو سرش زیاده که بگیم یادت نره تو همون بدبخت و دروغگو و ساده ای. چی بهتون بگمممم. :-(((( 3 لینک به دیدگاه
al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ همه چی به هم ربط داره ... وقتی میگیم یه چیزی که از نظر ما بی اخلاقیه ، تو جامعمون زیاده ، برای راه حل!!! ، باید دنبال علتهاش بود ... (یه چی تو پرانتز اینکه ، همون طور که دوستان گفتن چون متر و معیار مناسبی شاید وجود نداشته باشه که میزانِ بی اخلاقی جامعه ما رو با جوامع دیگه مقایسه کنه ، و حتی اگه وجود میداشت ، نمیبایست مقایسه کرد ، چون جامعه هم مثلِ موجودات زنده تکامل داره و بسته به شرایطشه که تغییر میکنه ؛ شاید بهتر باشه که تاکید روی مهمترین خصوصیتِ ما ایرانی ها رو ادامه ندیم تا حساسیتی هم رو این موضوع پیش نیاد ... ) وقتی دین نقشِ بزرگی تو فرهنگ ما داره ، نباید یه جاهایی نقشش رو دید و یه جاهایی نادیده گرفت ... البته معلومه که دین هم بخشی از فرهنگمونه نه بیشتر ... خیلی خلاصه من شخصاً اگه مستقیماً نقش دین رو وارد کردم ، هدفم فقط این بود که نشون بدم از قرار معلوم ، "دروغگو دشمن خداست ..." زیاد جواب نداده ، باید دنبال داستان هایی مثل چوپان دروغگو باشیم . 3 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ همه چی به هم ربط داره ... وقتی میگیم یه چیزی که از نظر ما بی اخلاقیه ، تو جامعمون زیاده ، برای راه حل!!! ، باید دنبال علتهاش بود ... (یه چی تو پرانتز اینکه ، همون طور که دوستان گفتن چون متر و معیار مناسبی شاید وجود نداشته باشه که میزانِ بی اخلاقی جامعه ما رو با جوامع دیگه مقایسه کنه ، و حتی اگه وجود میداشت ، نمیبایست مقایسه کرد ، چون جامعه هم مثلِ موجودات زنده تکامل داره و بسته به شرایطشه که تغییر میکنه ؛ شاید بهتر باشه که تاکید روی مهمترین خصوصیتِ ما ایرانی ها رو ادامه ندیم تا حساسیتی هم رو این موضوع پیش نیاد ... ) وقتی دین نقشِ بزرگی تو فرهنگ ما داره ، نباید یه جاهایی نقشش رو دید و یه جاهایی نادیده گرفت ... البته معلومه که دین هم بخشی از فرهنگمونه نه بیشتر ... خیلی خلاصه من شخصاً اگه مستقیماً نقش دین رو وارد کردم ، هدفم فقط این بود که نشون بدم از قرار معلوم ، "دروغگو دشمن خداست ..." زیاد جواب نداده ، باید دنبال داستان هایی مثل چوپان دروغگو باشیم . شما شخصا چرا دروغ میگی؟ هرجا منافعت به خطر بیوفته، درسته یا غلط؟ حالا توی جامعه ماااا چی منافع مارو بیشتر به خطر میندازه؟ هم خودمون و هم حاکمیت، تاریخ هم نشون داده ایران از پس از صدر اسلام یک حاکم دلسوز ایرانی نداشته، هرکس بر سر این مردم بوده سرش به یک جایی یا تو عربستان یا تو انگلیس بنده بوده، این حکومت هم مستثنی نیستشش. :-( پس حاکمینی دست نشانده با تحقیر مداوم این ملت و تلقین اینکه تو بیچاره ای، روحیه تلاش رو ازش گرفتن و اینقدر فاز منفی بهش میدن تا هدفش رو گم کنه. دادن این فازای منفی دردی رو دوا نمیکنه. :-| لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ ما اگه بخوایم دین رو به عنوان یکی از عواملی که تو این مسئله نقش داره بررسی کنیم درسته اما نه اینکه بگیم مگه دین نباید این چیزا رو کنترل کنه؟مگه کار دین این نبود؟پس چرا نتونست؟ اونم با دیدی که یه بحث سالم بخواد به یه جنجال تبدیل بشه. اما این حرف درسته که دین گفته دروغگو دشمن خداست و با وجود این حرف با این صراحت دین دارانی هستن که دروغ میگن(البته من خودم به شخصه واژه ی دین دار رو برای این افراد مناسب نمیدونم چون کسی که دین داره به تمامی مسائل دینی عمل میکنه). دلیل دیگه ای که باعث دروغ گفتن میشه و دلیل اولی و واقعا مهم هست خانوادست. من قبل از اینکه به این حدبرسم که بخوام بفهمم دین چی هست و چه نقشی تو زندگیم داره و چی میگه از پدر و مادرم دروغو یاد گرفتم. دین و مدرسه و معلم و کتاب و رسانه های جمعی و... بعدا وارد میشن،دقیقا زمانی که من دروغ گفتنو یاد گرفتم و بهش عادت کردم. اونا میتونن تشدید کنن این قضیه رو و هم میتونن کمک کنن تا درست بشه. 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ بهتره کمی تاریخ مطالعه کنید که چرا جان مالکم از سوی دولت فخیمه انگلستان به لقب sir مفتخر شده بعدا با افتخار بگین سر جان مالکوم گفته ایرانیا دروغگو هستن.انگلیسی ها چی هستن؟ شما که اینقدر علاقه به توصیف مردم ایران دارین حداقل یک توصیف از مردم سایر ملل هم بگین، چرا طفره میرین؟ انگلیسی ها نژادپرست ترین موجوداتی هستند که تا حالا دیدم و سیاستشون از اول در قبال مردم ایران و خاورمیانه کشتن روحیه خود باوری بوده. ما هم مثل همه ملت ها مشکل داشتیم و داریم، اما بدبختی بلندگو واسه تخریب اشتباهات این ملت و هی و هی و هی زدن تو سرش زیاده که بگیم یادت نره تو همون بدبخت و دروغگو و ساده ای. چی بهتون بگمممم. :-(((( بحث درباره دروغگویی ایرانیان هست عزیز. اتفاقا دروغگویی ایرانیان بر خود حاکمان و دولت مردان هم اثبات شده. درصد راستگویی در ایران بسیار پایینه (زیر 40% برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )، در کشورهای پیشرفته مثل سوئد این آمار بسیار بالاست (استاد ما گفت بالای 90%). اصلا یه چیزی تعریف کنم، اینو سالها قبل در روزنامه اطلاعات نوشته بود: مردی ایرانی به سوئد میره، در اونجا استفاده از تلویزیون مشمول مالیات میشه، دو مامور پلیس برای کاری دیگر به در خانه مرد ایرانی میایند و تلویزیون را میبینند، گزارش میکنند به ماموران قضایی، اونا به در خانه مرد میایند ولی مرد انکار میکند که تلویزیون دارد. اداره تلویزیون به دادگاه شکایت میکند، در دادگاه مرد ایرانی برنده میشود، چون قاضی به او اعتماد میکند که میگوید در خانه تلویزیون ندارد. مرد ایرانی بعدا به اقوام و آشنایانش میگوید به سوئد بیایید، اینجا راحت گول میخورند. اونا راحت گول نمیخورند، عادت به دروغ گفتن و دروغ شنیدن ندارند. 7 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ شما شخصا چرا دروغ میگی؟هرجا منافعت به خطر بیوفته، درسته یا غلط؟ حالا توی جامعه ماااا چی منافع مارو بیشتر به خطر میندازه؟ هم خودمون و هم حاکمیت، تاریخ هم نشون داده ایران از پس از صدر اسلام یک حاکم دلسوز ایرانی نداشته، هرکس بر سر این مردم بوده سرش به یک جایی یا تو عربستان یا تو انگلیس بنده بوده، این حکومت هم مستثنی نیستشش. :-( پس حاکمینی دست نشانده با تحقیر مداوم این ملت و تلقین اینکه تو بیچاره ای، روحیه تلاش رو ازش گرفتن و اینقدر فاز منفی بهش میدن تا هدفش رو گم کنه. دادن این فازای منفی دردی رو دوا نمیکنه. :-| من با این حرف کاملا موفقم که نباید انرژی منفی داد و همش گفت ما این عیبو داریم و ایرادمون اینه و نمیتونیم و توانشو نداریم و ... اما باید واقع بین هم باشیم و هر جایی که یکی از عیب هامونو گفتیم دلیلشو و راه حلشو هم بگیم. اینجوری میتونیم این عیبها رو برطرف کنیم و به جایی برسیم که لیاقتشو داریم. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده