M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ برای سفر به اصفهان رفته بودم . کنار سی و سه پل نشسته بودم . نگاهم به دختر بچه سه یا چهار ساله خارجی افتاد که از پدر و مادرش اندکی فاصله گرفته بود و داشت مرا نگاه میکرد . بقدری چهره زیبا و بانمکی داشت که بی اختیار با دستم اشاره کردم به طرفم بیاید اما در حالتی از شک و ترس از جایش تکان نخورد . دو سه بار دیگر هم تکرار کردم اما نیامد . به عادت همیشگی ، دستم را که خا لی بود مشت کردم و به سمتش گرفتم تا احساس کند چیزی برایش دارم . بلافاصله به سویم حـرکت کرد . در همین لحظه پدرش که گویا دورادور مواظبش بود بسرعت به سمت من آمد و یک شکلات را مخفیانه در مشتم قرار داد . بچه آمد و شکلات را گرفت . به پدرش که ایتالیایی بود گفتم من قصد اذیت او را نداشتم . گفت میدانم و مطمئنم که میخواستی با او بازی کنی اما وقتی مشتت را باز میکردی او متوجه میشد که اعتمادش به تو بیهوده بوده است . کار تو باعث میگردید که بچه ، دروغ را تجربه کند و دیگر تا آخر عمرش به کسی اعتماد نکند حال ما ایرانیها چگونه عمل میکنیم . بابا میشینه تو خونه جلوی بچه کوچک به زنش میگه ، فلانی زنگ زد بگو من نیستم . مامانه به بچه میگه اگه غذاتو بخوری برات فلان چیزو میخرم بعد انگار نه انگار . بابا به بچه اش میگه مامانت اومد نگو من به مامان بزرگ زنگ زدم بعد این بچه بزرگ میشه میره تو جامعه . معلمش میگه چرا مشق ننوشتی براحتی دروغ میگه که خاله ام مرده بود نبودیم . فروشنده میشه مثل آب خوردن جنس بنجل را بدروغ جای اصلی میفروشه . مهندس میشه بجای دو متر ، یک متر فونداسیون میریزه ، دکتر میشه ، اهمال در عمل جراحی را ایست قلبی گزارش میکنه ، تولید کننده محصولات پروتئینی میشه ، گوشت شتر و اسب مصرف میکنه ، رییس هواپیمائی میشه سقوط هواپیما را پای خلبان مرده میذاره وارد سیاست میشه سر ملت شیره میماله . دروغ به اولین ابزار هر فرد برای دست یافتن به هدف تبدیل میشود . دروغ فساد و تباهی جامعه را ببار میاورد . اعتمادها را زایل میکند . لذت زندگی جمعی و مدنی را از بین میبرد . ظلم و بیعدالتی را گسترش میدهد . منشا بسیاری از معضلات اجتماعی دروغ است . دروغ ریشه جامعه را خشک میکند . بنظر من ، ما ایرانیها در حد وحشتناکی دروغ میگوئیم . بنای جامعه ما بر پایه دروغ است . دروغ در تمامی اجزای زندگی ما ایرانیها براحتی جاری است و چون سیلی که هر لحظه بزرگتر میشود در حال نابودی ما است مادر ، از آن لحظه که بدلیل تنبلی خود ، شیشه شیر خالی را در دهان نوزاد قرار میدهد تا او را ساکت کند ، آموزش دروغ را به او آغاز کرده است 47 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ کلا تو جامعه ای زندگی میکنیم که مردمانش دوست دارن دروغ بشنون به شخصه برای خودم خیلی پیش اومده مثلا سر کلاسی زودتر میخواهی بری به استاده میگی میتونم برم میگه نه حالا اگه بگی حال ندارم مشکل دارم سریع میگه برو مردم ما دوست دارن دروغ بشنون متاسفانه 12 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ ما آدمایی هستیم که دوست داریم دروغ بشنویم و ناراحت نشیم تا اینکه راستشو بشنویم و ناراحت شیم. ما به خاطر اینکه راستشو گفتیم تنبیه شدیم پس دروغ میگیم تا تنبیه نشیم. ما به خاطر چیزی که هستیم بهمون توهین شده تحقیر شدیم پس خودمونو یه جور دیگه نشون میدیم و در مورد خودمون دروغ میگیم تا بهمون افتخار کنن (این از اعتماد به نفس پایینمون هم سرچشمه میگیره). ما به خاطر بدست آوردن پول بیشتر دروغ میگیم. دروغگویی از بچگی شروع میشه،اگه بتونیم خودمون دروغو کنار بذاریم و جلوی بچه هامونم دروغ نگیم شاید بتونیم نسل جدید رو آدمای راست گویی تربیت کنیم. صداقت مهمترین خصوصیتیه که هر انسان متمدن باید داشته باشه. 12 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ ما دهه شصتی هستیم درسته؟ چرا با وجودیکه بچگیمون تو دوران جنگ بود یک رسانه ملی مسخره با دوتا شبکه داشتیم ولی خوش بودیم؟ با هر چیز کوچییکی حال ماز بس یکردیم؟ چون اینقدر داخلی و خارجی فاز منفی تزریق نمیکردن. مردم ما دروغ نمیگن، از بهشون گفتن دروغگو بهشون القا شده، میشه اینارو نمک زندگی دید و فقط یک شوخی. :-) 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ مردم ما دروغ نمیگن، از بهشون گفتن دروغگو بهشون القا شده، میشه اینارو نمک زندگی دید و فقط یک شوخی. :-) آقا شما ایران زندگی نمیکنی؟ 9 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ آقا شما ایران زندگی نمیکنی؟ من تو ایرانم. چرا تعجب :-? توی همین کشور 30 سال پیش یکی میرفت خرید میکرد، فقط یک خط روی چوب میکشید و این میشد حجت. داستان چوب خط رو میدونین. :-| بدون یک چک و ضمانت و... پس حتما یه چیزی شده که امروز به هم اینقدر بدبین شدن و هی میگن دروغگوووووووو ایرانی ها به خاطر تلقین پشت تلقین دارن بد میشن و به خاطر ارسال امواج بیش از حد منفی به جامعه. هر جامعه ای توش بد هست چه مردمش چه حکومتش ولی نباید این رو کانون توجه کرد. :-((((( 14 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ من تو ایرانم.چرا تعجب :-? توی همین کشور 30 سال پیش یکی میرفت خرید میکرد، فقط یک خط روی چوب میکشید و این میشد حجت. داستان چوب خط رو میدونین. :-| بدون یک چک و ضمانت و... پس حتما یه چیزی شده که امروز به هم اینقدر بدبین شدن و هی میگن دروغگوووووووو ایرانی ها به خاطر تلقین پشت تلقین دارن بد میشن و به خاطر ارسال امواج بیش از حد منفی به جامعه. هر جامعه ای توش بد هست چه مردمش چه حکومتش ولی نباید این رو کانون توجه کرد. :-((((( یکی از مشکلاتی که باعث عدم پیشرفت ما شده این هستش که همش میگیم ما این بودیم ما این کار رو کار رو کردیم و خودمون رو پشت تاریخ قایم کردیم... در حال حاضر چیزی که در جامعه زیاد مشاهده میشه دروغ هست..بنظرم نیاز نداره من براتون اثبات کنم چون داریم به عین لمسش میکنیم .... از قدیم هم بوده وگرنه دعا نمیکردن خدایا این کشور رو از دو افت دور بدار..دروغ و خشکسالی... واسه همه اینجوری نبود...هر کس اعتباری داشت بله ولی هر غریبه ای که وارد اون شهر میشد که همه به این سرعت بهش اعتماد نمیکردن در حال حاضر هم به دلیل مهاجرت های بسیار مساله اعتماد کم شده... برای حل یک مشکل باید اول اون رو قبول کرد و برای رفعش اقدام کرد تا زمانیکه ما مشکل خودمون رو قبول نکینم نمیتونیم رفعش کنیم. و اینکه جمال زاده هم در مورد خلقیات ایران دروغ رو برشمرده ایشون قبل از همان زمانی بودن که شما نام بردید 15 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ یکی از مشکلاتی که باعث عدم پیشرفت ما شده این هستش که همش میگیم ما این بودیم ما این کار رو کار رو کردیم و خودمون رو پشت تاریخ قایم کردیم...در حال حاضر چیزی که در جامعه زیاد مشاهده میشه دروغ هست..بنظرم نیاز نداره من براتون اثبات کنم چون داریم به عین لمسش میکنیم .... از قدیم هم بوده وگرنه دعا نمیکردن خدایا این کشور رو از دو افت دور بدار..دروغ و خشکسالی... واسه همه اینجوری نبود...هر کس اعتباری داشت بله ولی هر غریبه ای که وارد اون شهر میشد که همه به این سرعت بهش اعتماد نمیکردن در حال حاضر هم به دلیل مهاجرت های بسیار مساله اعتماد کم شده... برای حل یک مشکل باید اول اون رو قبول کرد و برای رفعش اقدام کرد تا زمانیکه ما مشکل خودمون رو قبول نکینم نمیتونیم رفعش کنیم. و اینکه جمال زاده هم در مورد خلقیات ایران دروغ رو برشمرده ایشون قبل از همان زمانی بودن که شما نام بردید شما چندتا خصلت بد مردم آمریکا رو میشه بگین؟ یا مثلا چندتا خصلت بد مردم ژاپن؟ بله درست میگی، خوب نیسس همش باد تو دماغمون بندازیم. اما ، اما ، اونیکه ایرانی هارو بد جلوه داده و بدی هارو بیشتر پر رنگ کرده خود ایرانیا بودن. اتفاقا برعکس اونیکه میگی ایرانیا همیشه میگن ما فلان خوب بودیم و فلان تاریخ داشتیم، این واسه کم نیاوردن جلوی دیگری هست. وگرنه همیشه خودشون جامعه و خودشون رو کوبیدن و میکوبن. مردم ایران فرقشون با مردم کشورای دیگه چیه که شما میگی دروغ توش زیاده؟ جز اینکه به خاطر منابع عظیم مادیش، کلی دشمن داخلی و خارجی داره و زور میزنن مردم رو فراری بدن تا کشور رو بچاپن؟ :-(((((( 9 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ دروغ دروغه پس توجیهی نمیپذیره اما خب تو جامعه ای که کارای افراد بادروغ بهتر پیش میره امار دروغ مسلما بالامیره. این خاصیت ماانسانهاس. 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ من تو ایرانم.چرا تعجب :-? توی همین کشور 30 سال پیش یکی میرفت خرید میکرد، فقط یک خط روی چوب میکشید و این میشد حجت. داستان چوب خط رو میدونین. :-| بدون یک چک و ضمانت و... پس حتما یه چیزی شده که امروز به هم اینقدر بدبین شدن و هی میگن دروغگوووووووو ایرانی ها به خاطر تلقین پشت تلقین دارن بد میشن و به خاطر ارسال امواج بیش از حد منفی به جامعه. هر جامعه ای توش بد هست چه مردمش چه حکومتش ولی نباید این رو کانون توجه کرد. :-((((( سرجان ملکم که دویست سال پیش زمان فتحعلی شاه قاجار به ایران سفر میکنه تو کتابش "تاریخ ایران" مینویسه که ایرانیان بسیار دروغگویند، و وقتی دروغشون رو میشه؛ شروع میکنند به خندیدن و شوخی کردن، با دست میزنند پشت شخص مقابل و هارهار میخندن، انگار نه انگار که دروغ گفته اند. در کل ضریب اعتماد بین مردم در ایران بسیار پایینه. و دروغ همیشه یکی از گزینه های ما برای فرار از چالش هاست. 12 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ ما واقعا مردمی داریم تو کشورمون که واقعا دروغگو هستن (که ما میگیم اکثریت اینجوری هستیم). من این حرفو قبول دارم چون دارم میبینم که خودمون واسه کوچیک ترین مسائل دروغ میگیم. اما اگه این قضیه رو برای حل مشکل بررسی کنیم درسته و اگه بخوایم برای اینکه کشورمونو بکوبیم این مسئله رو عنوان کنیم که باید گفت یه مشکل هم به مشکلات کشورمون اضافه کردیم. مردم هر کشوری مشکلات و عیب و ایرادهایی دارن (شاید خیلی از کشورا مشکلاتشون و عیبهای مردمشون بیشتر از ما باشه) اما اینکه ما هی خودمونو بکوبیم هم غلطه. پس بهتره برای این مشکلمون به فکر راه حل باشیم. مثلا تو یه تاپیکی تو بخش خانواده در مورد علل دروغگویی صحبت شده (فکر کنم میز گرد باشه).اونجا چنتا از علتهای دروغگویی رو بررسی کردیم. میشه از اونا استفاده کرد و راه حلهایی برای این مشکل پیدا کرد. اینجوری این تاپیک یه فایده ای هم داره. 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ شما چندتا خصلت بد مردم آمریکا رو میشه بگین؟یا مثلا چندتا خصلت بد مردم ژاپن؟ بله درست میگی، خوب نیسس همش باد تو دماغمون بندازیم. اما ، اما ، اونیکه ایرانی هارو بد جلوه داده و بدی هارو بیشتر پر رنگ کرده خود ایرانیا بودن. اتفاقا برعکس اونیکه میگی ایرانیا همیشه میگن ما فلان خوب بودیم و فلان تاریخ داشتیم، این واسه کم نیاوردن جلوی دیگری هست. وگرنه همیشه خودشون جامعه و خودشون رو کوبیدن و میکوبن. مردم ایران فرقشون با مردم کشورای دیگه چیه که شما میگی دروغ توش زیاده؟ جز اینکه به خاطر منابع عظیم مادیش، کلی دشمن داخلی و خارجی داره و زور میزنن مردم رو فراری بدن تا کشور رو بچاپن؟ :-(((((( مگه من اسمی از بقیه بردم... فقط در مورد خودمون دارم صحبت میکنم... ای کاش این منابع زیر زمینی رو نداشتیم تا کمی همت و تلاش میکردیم...به همین ها تکیه کردیم که از منابع دیگه غافل شدیم...این منابع اتفاقا ما رو عقب نگه داشته تفاوت اینجاست که ما فکر میکنیم گزینه ای به نام دروع مصلحتی وجود داره و هر دروغی که میگیم یک برچسب مصلحتی روش میزنیم و میگیم ما و دروغ....استغفرالله 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ ما واقعا مردمی داریم تو کشورمون که واقعا دروغگو هستن (که ما میگیم اکثریت اینجوری هستیم).من این حرفو قبول دارم چون دارم میبینم که خودمون واسه کوچیک ترین مسائل دروغ میگیم. اما اگه این قضیه رو برای حل مشکل بررسی کنیم درسته و اگه بخوایم برای اینکه کشورمونو بکوبیم این مسئله رو عنوان کنیم که باید گفت یه مشکل هم به مشکلات کشورمون اضافه کردیم. مردم هر کشوری مشکلات و عیب و ایرادهایی دارن (شاید خیلی از کشورا مشکلاتشون و عیبهای مردمشون بیشتر از ما باشه) اما اینکه ما هی خودمونو بکوبیم هم غلطه. پس بهتره برای این مشکلمون به فکر راه حل باشیم. مثلا تو یه تاپیکی تو بخش خانواده در مورد علل دروغگویی صحبت شده (فکر کنم میز گرد باشه).اونجا چنتا از علتهای دروغگویی رو بررسی کردیم. میشه از اونا استفاده کرد و راه حلهایی برای این مشکل پیدا کرد. اینجوری این تاپیک یه فایده ای هم داره. اگر نتایج آن بحث را اینجا قرار دهید بسیار عالی است. 4 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ من تو ایرانم.چرا تعجب :-? توی همین کشور 30 سال پیش یکی میرفت خرید میکرد، فقط یک خط روی چوب میکشید و این میشد حجت. داستان چوب خط رو میدونین. :-| بدون یک چک و ضمانت و... پس حتما یه چیزی شده که امروز به هم اینقدر بدبین شدن و هی میگن دروغگوووووووو ایرانی ها به خاطر تلقین پشت تلقین دارن بد میشن و به خاطر ارسال امواج بیش از حد منفی به جامعه. هر جامعه ای توش بد هست چه مردمش چه حکومتش ولی نباید این رو کانون توجه کرد. :-((((( دوست خوب شما یا ایران زندگی نمی کنی یا برخوردت با تمام افراد ایرانی نشانه های دروغ گویی رو پیدا نکردی و یا اینکه معیارهای دروغ از نظر شما متفاوته و یا سع داری که خیلی خوش بینانه به قضییه نگاه کنی که اون دیگه تحلیل نمیشه جامعه ای که ارکان قدرتمندش به راحتی دروغ میگن وقتی به راحتی زل میزنن تو چشم ادم و حقیقت رو وارونه می کنن چه انتظاری داری از عموم مردم؟؟ شرکتی که کارمندان و رئیسان رده بالاش دروغ گو باشن چه انتظاری از کارمندان رده پایین داری که دارن بر عکس رده بالایی ها برای یک لقمه نون می جنگن؟ مردم غرب اگر جمله ای رو بیان می کنن حرفی هست که بهش باور دارن.وقتی میگه بیاشیرینی بخور واقعا باور داره و دوست داره که دوستش شیرینی بخوره.مقوله تعارف از نظر شما اگه دروغ نیست پس چیه؟تعارف یعنی احترام دروغینی که ته قلب امید داری طرف جواب رد بده.چرا وقتی بچه های ایرانی میرن امریکا سر این قضییه مشکل پیدا می کنن.بارها شده دوستای من به دروغ (تعارف) عملی رو پیشنهاد داده بودن و وقتی دوست خارجیشون اون عمل رو انجام داده ناراحت شدن .شما مفهوم و فلسفه تعارف رو سعی کن به یک المانی بفهمونی .... مردمان بادی به هر جهتی که زمانی جپ بودن زمانی باور به شاهنشاهی و حال که نون مذهب در روغنه عکس به مکه رفتنشون رو میبینی .این اگه دروغ نیست چیه؟ تا حالا خونه معامله کردی؟قشر بنگاهی اگر دروغ نگه نمیتونه زندگیش رو در ایران بچرخونه .اما کمپانی های real state بسیار کم تر این مشخصه درون دیده میشه قشر دانشجو در ایران چجوریه؟کاملا ابلوموف وار درس می خونه . کلاس درس رو میپیچونه .استاد رو میپیچونه و وقت امتحان ده ها دلیل برای استاد میگه که من حالم بد بود دختر عمم مریض بود و..... در صورتی که اگه با یک دانشجوی مثلا UBC در ارتباط باشید مشاهده می کنید کاملا خودانگیخته درس می خونن .کپی کردن تکالیف چه معنی داره جز دروغ؟شما اگه اومدی دانشگاه وظیفت درس خوندن هست .کپ ردن که خیلی عادیه حتی تو دانشگاه تهران دروغ نیست؟؟ تو اینترنت شما بگرد تو یک فروم طرف نوشته اگه خواستید نویسنده سایتتون میشم و برای کپی کردن مطالب پستی 2 هزار میگیرم!!!!!!یعنی چی اخه!؟یه عبارت خبری رو تو گوگل سرچ بزن ده ها و شاید صد ها سایت عینا یه خبر رو میگن بعد اخه دوست عزیز امواج منفی یعنی چی؟مگه میشه یه جامعه رو چشم زد!!؟یا از بس بگیم دروغ گو دروغ گو نهایتا مردم ایران بشن دروغ گو!!اخه مگه عملکرد جامعه که ناشی از صد ها دلیل فلسفی اجتماعی سیاسی هست میتونه با تلقین تحت تاثیر قرار بگیره!؟ 10 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ سی و دومین میزگرد خانواده "دروغ در زندگی مشترک" همه ما در زندگی هم به نحوی دروغ گفته ایم و هم با دروغگو روبرو شده ایم. عده ای برای دروغ گفتن خود دلیل دارند و عده ای بدون دلیل تمام صحبتها و داستانهایشان دروغ است. دروغگویی دائمی، یا ریشه در مشکل روانی شخص دارد و یا به صورت عادت در او درآمده است. عده ای برای سرپوش گذاشتن بر روی کمبودهای زندگی شان، عده ای به خاطر حسادت, به خاطر ترس از دست دادن عزیزی یا موقعیتی در زندگی، برای گمراه کردن و اغفال دیگران، برای شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت و یا به منظور برقراری صلح و ایجاد فضایی آرام در محیط خانه، دروغ می گویند. گاهی ما دروغ می گوییم چون شخص مقابل ما، تحمل شنیدن حرف راست یا حقیقت را ندارد. گاهی نیز دروغهایمان، همان آرزوها و رویاهایی هستند که به آن دست نیافتیم و گاهی دروغ مصلحتی و از روی حسن نیت برای نجات فرد مقابل از شرایط بحران است. اگر زن و شوهر، حتی برای موضوعات کوچک و پیش پا افتاده, بهم دروغ بگویند، اعتماد متقابل آنها از بین رفته و پایه های زندگیشان سست می شود. شاید تصور کنند که دروغ آنها لو نمی رود، ولی می دانیم که دروغ یک انرژی منفی ست. شاید شخص مقابل مطمئن نباشد که دروغی در کار است یا خیر ولی آن انرژی منفی را احساس کرده و می داند یک جای کار درست نیست. اگر بخواهیم با دروغ بهانه گیریها را کنترل کنیم، نتیجه اش ایجاد اضطراب, بدبینی و از هم پاشیده شدن محیط سالم خانواده می باشد. * به نظر شما چه عواملی موجب دروغگویی میشه ؟ *چیکار کنیم با هم صادق باشیم ؟ *صداقت یعنی همه چیز گفتن ؟ *تاثیر دورغ در زندگی چیه ؟ *تفاوت دروغ با پنهان کاری در چیه؟ *اگر شما از روی صلاح مطلبی رو از همسر یا یکی از اعضای خانواده پنهان کرده باشی چطور مطرح میکنی ؟ *اگر از شما دروغی بر ملا بشه چطور اوضاع رو سازماندهی میکنید ؟ *به نظر من یکی از عواملی که میتونه باعث بشه اعضای خانواده بهم دروغ بگن ترسه،ترس از مجازات و تنبیه و توبیخ و سرزنش و ترس از دست دادن کسایی که دوسشون داریم و ترس از اینکه دیگه بهمون اعتماد نکنن. به همین دلیل دروغ میگیم. *برای اینکه دروغ نگیم باید مدام عاقبت دروغ گفتنو برای خودمون مرور کنیم و زمانی که میخوایم دروغ بگیم به این فکر کنیم که اگه روزی دروغمون بر ملا بشه بدتر میشه و باید شجاعت گفتن حقیقتو پیدا کنیم. و در کل باید رو رفتارهامون کار کنیم تا بتونیم دروغ گفتنو کنار بذاریم. *تربیت و رفتار والدین میتونه تاثیر زیادی روی این رفتار افراد داشته باشه،گاهی یه رفتار غلط و یه تنبیهی که در ازای گفتن حقیقت اعمال شده ضربه ی بزرگی به روح و شخصیت فرد وارد کرده که تا آخر عمر همراهش مونده و باعث شده که فرد در تمامی عمرش به دروغ گفتن تمایل داشته باشه. *به نظر من اگه من با طرف مقابلم صادق باشم احتمال اینکه اونم با من صادق باشه خیلی بیشتر از زمانیه که من بهش دروغ بگم. *صداقت این نیست که همه چیزو بگیم.گاهی یه دروغ مصلحتی میتونه همه چیزو درست کنه در حالی که به هیچ کس لطمه ای نمیزنه.اما باید بدونیم که در چه شرایطی میتونیم دروغ مصلحتی بگیم و در واقع فکر نکنیم هرجا که دلمون خواست دروغ بگیم و اسمشو بذاریم دروغ مصلحتی. *یکی از تاثیراتی که دروغ روی خود فرد میذاره اینه که همیشه ذهنش آشفتست و نگرانه که نکنه دروغش برملا بشه و عذاب وجدان داره. دروغ گفتن روی دیگرانم اثر داره باعث میشه که اونا دیگه نتونن به کسی که بهشون دروغ گفته اعتماد کنن و گاهی هم نسبت به همه بدبین بشن و دیگه نتونن به کسی اعتماد کنن. *به نظرم پنهان کاری هم یه نوع دروغه.اما اگه یه پنهان کاری بتونه اوضاعو بهتر کنه با این شرط که در آینده هم برملا نشه میشه انجامش داد. *اگه مسئله ی مهمی باشه که نباید پنهانش میکردم مسلما اوضاع خیلی بهم میریزه و خیلی سخت میشه کنترلش کرد یا به حالت اول برش گردون.اما برای گفتن همچین چیزایی باید با آدم عاقلی مشورت کرد کسی که مورد اعتماد هر دو طرف باشه و از اون کمک خواست.اما مسلما روابط افراد بهم میریزه حداقل برای مدتی. * به نظر شما چه عواملی موجب دروغگویی میشه ؟ ترس از دست دادن ... یه عده هم از بچگی توشون نهادینه شده چون راست گفتن و برخورد نامناسب دیدن ولی کسایی که ذاتا دروغ گو نیستن و یه جاهایی مجبور به دروغ گفتن میشن به همین علته که دروغ میگن *چیکار کنیم با هم صادق باشیم ؟ به همدیگه فرصت بدیم ...طرفمون و لای انتقادا و برخوردای بد وتحقیر کننده خرد نکنیم حداقل همه حرفای همدیگه رو بشنویم وگاهی خودمون و تو موقعیت طرف مقابل تصور کنیم *صداقت یعنی همه چیز گفتن ؟ نه...از نظر من که اینطوری نیست بعضی چیزا گفتنش مثل آب ریخته شده میمونه دیگه نمیشه جمعش کرد شاید همه تو زندگیشون یه خطاهایی کرده باشن که بهتره حتی خود طرف هم از ذهنش پاکشون کنه ...البته این موضوع در مورد چیزایی صدق میکنه که گذشته و رفته وتاثیرات خطرناک یا دنباله داری هم تو زندگی فعلیش نداره *تاثیر دورغ در زندگی چیه ؟ خب مسلا تخریب زندگی دیگه! چون بالاخره یه روزی یه جایی برلا میشه مخصوصا اگه زیاد وادامه دار باشه *تفاوت دروغ با پنهان کاری در چیه؟ شبیه همن تقریبا *اگر شما از روی صلاح مطلبی رو از همسر یا یکی از اعضای خانواده پنهان کرده باشی چطور مطرح میکنی ؟ اگه ببینم عواقب گفتنش از نگفتنش بیشتره هیچ وقت مطرحش نمیکنم ولی اگر شرایط جوری باشه که احساس کنم باید بگم،سعی میکنم شرایط اون موقع و برای طرف مقابل توضیح بدم و بگم که قصدم فریب کاری نبوده *اگر از شما دروغی بر ملا بشه چطور اوضاع رو سازماندهی میکنید ؟ طرفم و تو موقعیت خودم قرار میدم براش توضیح میدم عذرخواهی میکنم خلاصه هرطور شده سعی میکنم ناراحتی به وجود آمده رو از دلش دربیارم و جبران کنم دروغ گویی تبدیل شده به یک عادت ، حتی در جایی که نفعی یا ضرری متوجه آدم نیست به راحتی دروغ گفته میشه بنابراین لزومی نداره که به دنبال دلیل خاصی برای دورغ در خانواده بگردیم ، به اصطلاح خانه از پای بست ویران است ، راهشم اینه که مثل جوامع اروپایی که دروغ کمتر دیده میشه از ابتدای کودکی دورغ گفتن رو نوعی بی آبرویی جا بندازیم ، مثل کسی که از برهنه شدن در جلوی جمع خجالت میکشه از دروغ گفتن هم خجالت بکشه دروغگویی اهانت به شخیت خود و اطرافیان است............ بخصوص که در جو خانواده پیش بیاد از طرفی طوری رفتار نکنیم که اطرافیان مجبور به دروغ گفتن بشن به خیلی از موارد خودت تو پست اول اشاره کردی مثلا دروغگویی دائمی، یا ریشه در مشکل روانی شخص دارد و یا به صورت عادت در او درآمده است. عده ای برای سرپوش گذاشتن بر روی کمبودهای زندگی شان، عده ای به خاطر حسادت, به خاطر ترس از دست دادن عزیزی یا موقعیتی در زندگی، برای گمراه کردن و اغفال دیگران، برای شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت و یا به منظور برقراری صلح و ایجاد فضایی آرام در محیط خانه، دروغ می گویند. گاهی ما دروغ می گوییم چون شخص مقابل ما، تحمل شنیدن حرف راست یا حقیقت را ندارد. گاهی نیز دروغهایمان، همان آرزوها و رویاهایی هستند که به آن دست نیافتیم و گاهی دروغ مصلحتی و از روی حسن نیت برای نجات فرد مقابل از شرایط بحران است. * به نظر شما چه عواملی موجب دروغگویی میشه ؟ به نظرمن بهترین جواب رو دوست مون داده *به نظر من یکی از عواملی که میتونه باعث بشه اعضای خانواده بهم دروغ بگن ترسه،ترس از مجازات و تنبیه و توبیخ و سرزنش و ترس از دست دادن کسایی که دوسشون داریم و ترس از اینکه دیگه بهمون اعتماد نکنن. به همین دلیل دروغ میگیم. آدم جز از روی ترس دروغ نمیگه *چیکار کنیم با هم صادق باشیم ؟ کار خاصی نباید بکنیم فقط بهم دروغ نگیم صداقت یعنی همه چیز گفتن ؟ صداقت یعنی واقعیت رو سرجای خودش و به موقع گفتن تاثیر دورغ در زندگی چیه ؟ من از شنیدن کلمه دروغ یاد جمله ای میافتم که میگه: من از اینکه به من دروغ میگویی ناراحت نیستم، من از این ناراحتم که دیگر نمیتوانم به تو اعتماد کنم *تفاوت دروغ با پنهان کاری در چیه؟ به نظر من پنهان کاری بهتر از دروغ گفتن است آدم حرفی را نزند بهتر است تا دروغ بگوید *اگر شما از روی صلاح مطلبی رو از همسر یا یکی از اعضای خانواده پنهان کرده باشی چطور مطرح میکنی ؟ اگه صلاح بوده مخفی باشه که دیگه نمیگم اما اگه زمانی صلاح بر این باشه که بگم خوب میگم *اگر از شما دروغی بر ملا بشه چطور اوضاع رو سازماندهی میکنید ؟ جواب من به جز شرمندگی نیست از این بحث نتیجه ی خاصی گرفته نشده بود در قالب یک پست.منم تمامی پست ها رو گذاشتم.بین پستها فاصله گذاشتم تا قاطی نشن. امیدوارم این موارد بتونن کمک کنن تا بحث یه مسیر درست پیدا کنه. 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ دروغ برای ایرانیها منبع کسب در آمد هست قسم به عباس و علی و نقی و تقی هزار اسم دیگه مایه کسب و ارتزاق ایرانی هاست 7 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ ما دهه شصتی هستیم درسته؟چرا با وجودیکه بچگیمون تو دوران جنگ بود یک رسانه ملی مسخره با دوتا شبکه داشتیم ولی خوش بودیم؟ با هر چیز کوچییکی حال ماز بس یکردیم؟ چون اینقدر داخلی و خارجی فاز منفی تزریق نمیکردن. مردم ما دروغ نمیگن، از بهشون گفتن دروغگو بهشون القا شده، میشه اینارو نمک زندگی دید و فقط یک شوخی. :-) دوست عزیز شما واقعا توانایی های خاصی دارید... بنده الان که این پست شما را خواندم بسی شگفت زده شدم... در ضمن اون بخشی که چنین رفتاری را "نمک زندگی و فقط یک شوخی" تعبیر کردید بسیار جالب بود... مرسی واقعا... 7 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ حال ما ایرانیها چگونه عمل میکنیم . بابا میشینه تو خونه جلوی بچه کوچک به زنش میگه ، فلانی زنگ زد بگو من نیستم . مامانه به بچه میگه اگه غذاتو بخوری برات فلان چیزو میخرم بعد انگار نه انگار . بابا به بچه اش میگه مامانت اومد نگو من به مامان بزرگ زنگ زدم اون بچه که بزرگ شده الان من و شماییم این کارایی که پدرامون و مادرمون کردن ما نکنیم راهش به همین سادگیه یادآوری و تاکید رو این موضوع چیز خاصی واسه آدم نداره ! 11 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ انقدری که من از حقیقت بدم میاد از دروغ متنفر نیستم حقیقت ادمو پیر میکنه 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ انقدری که من از حقیقت بدم میاد از دروغ متنفر نیستمحقیقت ادمو پیر میکنه اینو الان به طنز داری میگی و استعاره یا نظرت واقعا همینه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده