رفتن به مطلب

بیست و یکمین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع:ماکروگرافی(عکاسی از اجسام کوچک)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 96
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام

من توی مسابقه شرکت کردم امیدوارم دوستان دیگری هم توی این مسابقه شرکت کنند.

با اجازتون من یک پیشنهاد داشتم، اگر امکانش هست بشه با مجموعه عکس هم در مسابقه شرکت کرد، اگر تعداد شرکت کنندگان با مجموعه عکس زیاد بود اونو در یک بخش جداگونه قرار بدید اگر هم تعداد دوستان کم بود هر کس خواست مجموعه عکس ارسال کنه. من تصاویر بیشتری داشتم اما به ناچار مجبور شدم از میان عکس هام فقط یکی رو در مسابقه قرار بدم.

لطفا اگه دوستان با پیشنهاد بنده موافقند اعلام بفرمایند تا مدیران عزیز شاید تجدید نظری کنند و امکان شرکت با مجموعه عکس رو فراهم نمایند.

مرسی :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام

من توی مسابقه شرکت کردم امیدوارم دوستان دیگری هم توی این مسابقه شرکت کنند.

با اجازتون من یک پیشنهاد داشتم، اگر امکانش هست بشه با مجموعه عکس هم در مسابقه شرکت کرد، اگر تعداد شرکت کنندگان با مجموعه عکس زیاد بود اونو در یک بخش جداگونه قرار بدید اگر هم تعداد دوستان کم بود هر کس خواست مجموعه عکس ارسال کنه. من تصاویر بیشتری داشتم اما به ناچار مجبور شدم از میان عکس هام فقط یکی رو در مسابقه قرار بدم.

لطفا اگه دوستان با پیشنهاد بنده موافقند اعلام بفرمایند تا مدیران عزیز شاید تجدید نظری کنند و امکان شرکت با مجموعه عکس رو فراهم نمایند.

مرسی :icon_gol:

بررسی میشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
از این مدل عکسا که خود سوژه واضحه و بک گراندش تاره ؟! :ws38:

اگه از ایناس بگین من همین الان شرکت می کنم :ws3:

سلام دوست عزیز

ببینید همانطور که از نام این فورم از عکاسی مشخصه تصویر برداری از نمای خیلی نزدیک هدف می باشد

اما کلا در این فورم از عکاسی تجهیزات خاصی هم استفاده میشه از جمله لنز، فلاش،اکستنشن تیوب، سه پایه، لنز معکوس، ***** های کلوزآپ و ... . 2 نمونه از این فورم عکاسی براتون قرار میدم:

macro-photography1.jpg

38.jpg

اما با توجه به اینکه فراهم کردن این امکانات مستلزم پرداخت هزینه بالایی است نیازی نیست که حتما ما از این امکانات استفاده کنیم.

در دوربین های عکاسی و گوشی های موبایل یک آیکنی با شکل گل وجود دارد، که این امکان را برای ما فراهم می کند تا بتوانیم از سوژه های نزدیک عکاسی کنیم اما به دلیل اینکه لنز ما لنز استاندارد است نمی توانیم از یک فاصله مشخصی بیشتر به سوژه نزدیک شویم.

از این امکان دوربین بیشتر برای عکاسی از گل و گیاه استفاده می شود اما با کمی دقت میتوانیم تصاویر زیبایی خلق کنیم.

می خواستم توضیح مفصلی قرار بدم اما گفتم شاید از حوصله خارج بشه.

• Like 6
لینک به دیدگاه

فافا جونم شما عکستو ارسال کن اگر مناسب شرکت در مسابقه بود حتما شرکت داده میشه:hapydancsmil:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یعنی من زوم کنم از دِماغ یکی عکس بگیرم میشه ماکرو؟؟؟!!!

گ.گل واسم وا نمیشه که برم نمونه هاشُ ببینم!!!

:banel_smiley_4:اگر دماغ وضوح کافی داشته باشه بله ماکرو هست اتفاقا خیلی هم سوژه جالب و خاصی میشه:whistle: :ws3:تا 15فروردین فرصت هست ...بلخره گوگل هم واسه شما باز میشه:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

توجه:Laie_28:

توجه:ws48:

92/1/15 ==> مهلت ارسال عکسها تغییر کرد

تا دوستان بیشتری بتونن برای شرکت در مسابقه عکس بفرستن و از روز 13به در هم برای پیدا کردن سوژه و گرفتن عکس بتونید استفاده کنید

• Like 4
لینک به دیدگاه
توجه:Laie_28:

توجه:ws48:

92/1/15 ==> مهلت ارسال عکسها تغییر کرد

تا دوستان بیشتری بتونن برای شرکت در مسابقه عکس بفرستن و از روز 13به در هم برای پیدا کردن سوژه و گرفتن عکس بتونید استفاده کنید

خیلی خوب شد..اخه اول عیدی دسترسی به نت نداریم که به خودمون رای بدیم:ws3:...احتمالا در جاده سیر میکنیم

:whistle: میرویم دنبال سوژه ای بهتر...راستی اگه عکسم اینجا آپلود نشه چکار کنم!!!:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اون ربطی به عکاسی ماکرو نداره

به خاطر عمق میدان کم سوژه فوکوس میشه و بک گراند بوکه مانند ...

• Like 4
لینک به دیدگاه
خیلی خوب شد..اخه اول عیدی دسترسی به نت نداریم که به خودمون رای بدیم:ws3:...احتمالا در جاده سیر میکنیم

:whistle: میرویم دنبال سوژه ای بهتر...راستی اگه عکسم اینجا آپلود نشه چکار کنم!!!:ws38:

شما امتحان کن اگر نشد بمن با پیام خصوصی اطلاع بده راهنماییت میکنم نسیم جونم:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...