mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من میخواستم برا پسرخالم که عشقه هوافضاس و تو کار ساخت هواپیما هم هس یه کتاب کاربردیه توپ بگیرم لطفا راهنماییم کنین یه چیز تو مایه کتاب مرجع هم بود، خوبه 4 لینک به دیدگاه
0 سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ سلاممن میخواستم برا پسرخالم که عشقه هوافضاس و تو کار ساخت هواپیما هم هس یه کتاب کاربردیه توپ بگیرم لطفا راهنماییم کنین یه چیز تو مایه کتاب مرجع هم بود، خوبه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شاید بتونن بهت کمک کنن 4 لینک به دیدگاه
0 hadis a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ بچها من پروژه دانشگاه میخوام کممممممممممممک :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
0 Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ بچها من پروژه دانشگاه میخوام کممممممممممممک :5c6ipag2mnshmsf5ju3 عنوان پروژه رو بگيد ببينم دوستان دارند يا خير در مورد كدوم درسه شما خيلي كلي گفتيد و كسي نميدونه پروژه رياضي معرفي كنه يا ترموديناميك 1 لینک به دیدگاه
0 hadis a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ نمیدونم میپرسم بهتون میگم آخه خودم نمیخوام 1 لینک به دیدگاه
0 hadis a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ دانشگاه که قسمت آموزشی اداری و رستوران و آمفی تئاترو خوابگاه داشته باشه 1 لینک به دیدگاه
0 memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ دانشگاه که قسمت آموزشی اداری و رستوران و آمفی تئاترو خوابگاه داشته باشه سلام..اینجا مطرح کنید http://www.noandishaan.com/forums/thread21401.html 3 لینک به دیدگاه
سوال
mim-shimi 25686
سلام
من میخواستم برا پسرخالم که عشقه هوافضاس و تو کار ساخت هواپیما هم هس یه کتاب کاربردیه توپ بگیرم
لطفا راهنماییم کنین
یه چیز تو مایه کتاب مرجع هم بود، خوبه
لینک به دیدگاه
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده