m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بروبچ! خیلیییی خوب بود. منم رای دادم! 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ آقا رای گیری تموم نشد؟ نه تموم نشد .............................................این داستان ادامه دارد......... 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ چرا تموم شده...با مدیرای ارشد در مورد جوایز صحبت و نتایج رو همین جا اعلام میکنم 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ خب جوایز مارو کی میدید؟ 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ خب جوایز مارو کی میدید؟ به زودی اعلام میشه 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ به زودی اعلام میشه sghl سلام آقا جایزه ی ما چی شد 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ sghlسلام آقا جایزه ی ما چی شد دقیقا چن ساعت پیش ،به مدیرای ارشد یادآوری کردم ایشالا به همین زودیالبته امیدوارم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ دقیقا چن ساعت پیش ،به مدیرای ارشد یادآوری کردمایشالا به همین زودیالبته امیدوارم:icon_pf (34): ih هاسلام مدیرای ارشد زود بدوین بیایین من آخرش از نواندیشان جایزه گرفتم ممد کجایی بیای ببینی ..... 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ هی اونایی که نوشته بودی کجا رفت؟ پس کی به حسابمون وارزیز میکنید؟:gnugghender: آخه این شانس ما داریم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ پیشی خورد! حالا همه رو دعوت کردم میان میبینن چیزی نیس به زودی... 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ تيم اول کرمانشاه =1 مدال (به يک نماينده به انتخاب اعضا از اون تيم)+ 100 امتياز نفري تيم دوم ارومیه = نفري 50 امتياز حالا از گروه کرمانشاه از بین 3 نفرتون باید یکی انتخاب شه...اعضای گروه رای تون به کیه؟ تا اونجایی که من در جریان بودم ناصر بیشتر کار میکرد...حالا باز نظر گروه ملاکه 8 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ تيم اول کرمانشاه =1 مدال (به يک نماينده به انتخاب اعضا از اون تيم)+ 100 امتياز نفري تيم دوم ارومیه = نفري 50 امتياز حالا از گروه کرمانشاه از بین 3 نفرتون باید یکی انتخاب شه...اعضای گروه رای تون به کیه؟ تا اونجایی که من در جریان بودم ناصر بیشتر کار میکرد...حالا باز نظر گروه ملاکه مدالو به ناصر بدین. 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ مدالو به ناصر بدین. اگه تصویب شد،من برم اعلام کنم که مدالو به ناصر بدن؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ مدالو به ناصر بدین. مرسی فرنوش جان 5 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ تبریک میگم ب بروبکس کرمانشاه و ارومیه................حقتون بودو ب بقیه دوستان هم خسته نباشید میگم................ ناصر ب تو هم تبریک میگم بابت مدالداریم میایم کرمانشاه,سوغاتیارو اماده کن 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ تبریک میگم ب بروبکس کرمانشاه و ارومیه................حقتون بودو ب بقیه دوستان هم خسته نباشید میگم................ناصر ب تو هم تبریک میگم بابت مدالداریم میایم کرمانشاه,سوغاتیارو اماده کن مرسی واقعا" داری میای کرمانشاه 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ تبریک میگم ب بروبکس کرمانشاه و ارومیه................حقتون بودو ب بقیه دوستان هم خسته نباشید میگم................ناصر ب تو هم تبریک میگم بابت مدالداریم میایم کرمانشاه,سوغاتیارو اماده کن مرسی عزیزم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ امتیازها اهدا شد. مبارک همگی به زودی مدال ناصر هم داده میشه 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ امتیازها اهدا شد.مبارک همگی به زودی مدال ناصر هم داده میشه مرسی مرسی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده