Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ من که همین الانم به کرمانشاه رای میدم... نه من کاک بیشتر دوست دارم... خیلی خوش مزه است... تازه یه چیز خفن... آقای شکر ریز با ما فامیلن... دلم خورش خلال خواست... با یه عالمه روغن... من که با کله میام... اصن به جای یه دونه چند بسته کاک بهت میدم منم خودم از کاک خوشم میاد اااااااااا با شکر ریز فامیلی سفارش ماروو هم بکن خورش خلال با روغن کرمانشاهی:gnugghender: پس یه جا برات رزرو میکنم 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ ماله ما که نظم خیلی خاصی داره اصن یه وضعیخب یه پیشنهاد دارم به نظرم بتره پرتو خانوم مطالب هر 5 گروه رو در قالب یه بروشور نظم دهی کنن:gnugghender: اتفاقاٌ خودمم دوست دارم . ولی نه سلیقه دارم نه وقت اگر کسی باهاشون بروشور درست کنه خیلی خوب میشه، چون مطالب یه جورایی گلچین شده ست . 7 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ حیف من الان متوجه این تاپیک زیبا شدم دست همگی درد نکنه بچه ها کارتون عالی بود اگر میشد به همه رای میدادم اما بنظر کار بچه های کرمانشاه پر محتواتر و جامع تر بود .رای ما کرمانشاه همین الانم هوس خورش خلال کردم با نون برنجی 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ اگه کرمانشاه اول شه باید واسمون از این سوغاتیاش بفرستن! ناصر گفته باشم:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ اگر به همشون رای بدیم نمیشه؟ وااااااااااااااااااااااااااااااااای... کرمانشاه... واااای نون شکری... واااای نون برنجی.... کاک... نون خرمایی... خورش خلال... کرمانشاه خیلی خوبه... حیف من الان متوجه این تاپیک زیبا شدم دست همگی درد نکنه بچه ها کارتون عالی بود اگر میشد به همه رای میدادم اما بنظر کار بچه های کرمانشاه پر محتواتر و جامع تر بود .رای ما کرمانشاه همین الانم هوس خورش خلال کردم با نون برنجی منم میمیرم واسه خورش خلال مامانم چه رایی هم آورده 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ چه میکنه ستاد تبلیغات کرمانشاه 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ چه میکنه ستاد تبلیغات کرمانشاه تبلیغات خیلی مهمه ولی انصافا از کار شما خوشم اومد اینم تبلیغ مرام کرمانشاهی 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ تبلیغات خیلی مهمهولی انصافا از کار شما خوشم اومد اینم تبلیغ مرام کرمانشاهی یارکشی نیست که تبلیغاب بکنی ما یک نفرم تبلیغات نداشتیم کار که چیزی نداره شهرمون کلا بهتر از همه جاست 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ یارکشی نیست که تبلیغاب بکنی ما یک نفرم تبلیغات نداشتیم کار که چیزی نداره شهرمون کلا بهتر از همه جاست خو تبلیغ کن !! چرا میزنی؟؟ ما که تبلیغ نکردیم، اومدن تعریف کردن مام تایید کردیم عکسای قشنگی از تخت سلیمان داشتم، کاش میدادم بهتون #8 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ خو تبلیغ کن !! چرا میزنی؟؟ما که تبلیغ نکردیم، اومدن تعریف کردن مام تایید کردیم عکسای قشنگی از تخت سلیمان داشتم، کاش میدادم بهتون #8 وجدانم نمیزاره عکس تخت سلیمان رو گذاشتم ولی باز نمیشه گویا 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ وجدانم نمیزاره عکس تخت سلیمان رو گذاشتم ولی باز نمیشه گویا نه من دیدم عکسارو ولی عکسی که خودم گرفتم قشنگتره اونو کپی کن بزار جای عکسی که باز نمیشه! لینکشو گذاشتم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ حامد پس این چیه؟؟؟؟ نکنه فقط من عکسارو میبینم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ چرا هیشکی به اهواز رای نمیده؟ رای بدید دیگه نگاه کن چه خوشگله چه نازههههههههههههههههه.... طفلکی شد خووووو 7 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ چرا هیشکی به اهواز رای نمیده؟ رای بدید دیگه نگاه کن چه خوشگله چه نازههههههههههههههههه.... طفلکی شد خووووو دستتون درد نکنه اما اهواز این همه جاذبه و قشنگی داره کامل نذاشتی همون کارون چند تا عکس خوشگل میگرفتی ازش چی میشد.پارک جزیره و......... 7 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ چرا هیشکی به اهواز رای نمیده؟ رای بدید دیگه نگاه کن چه خوشگله چه نازههههههههههههههههه.... طفلکی شد خووووو دستتون درد نکنه اما اهواز این همه جاذبه و قشنگی داره کامل نذاشتی همون کارون چند تا عکس خوشگل میگرفتی ازش چی میشد.پارک جزیره و......... بچه ها دعوا نکنید اینو هرکسی میدونه ک هر شهری جادبه ها و قشنگی های خاص خودشو داره... اینجام فقط شیوه تبلیغه ک رای رو بالا پایین میکنه تو قشنگی ایرانمون شکی نیس 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ منم رای دادم...ممنون از همه بچه ها... فقط اگر تبریز بود ،بدون شک اول میشد.....(اصلا دلیل اصلی شرکت نکردن گروه تبریز هم فرصت دادن به جوانترها بود و اینکه اصولا به تبلیغ نیاز نداره) 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ دستتون درد نکنه اما اهواز این همه جاذبه و قشنگی داره کامل نذاشتی همون کارون چند تا عکس خوشگل میگرفتی ازش چی میشد.پارک جزیره و......... معلومه که داره...نشد ولی 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ حیف من الان متوجه این تاپیک زیبا شدم دست همگی درد نکنه بچه ها کارتون عالی بود اگر میشد به همه رای میدادم اما بنظر کار بچه های کرمانشاه پر محتواتر و جامع تر بود .رای ما کرمانشاه همین الانم هوس خورش خلال کردم با نون برنجی مرسی مرسی یه شام مهمونی با مخلفات نون برنجی و نون خرمایی اگه کرمانشاه اول شه باید واسمون از این سوغاتیاش بفرستن!ناصر گفته باشم:gnugghender: در خدمتیم شمام بردین از اون ترش هاهم به ما بدین چه میکنه ستاد تبلیغات کرمانشاه ما که تبلیغ نکردیم عینه الهه فقط لینک گذاشتیم تاره من به ادمبن لبنک ابنچارو دادم فقط به سما رای داد:icon_pf (34): تبلیغات خیلی مهمهولی انصافا از کار شما خوشم اومد اینم تبلیغ مرام کرمانشاهی اصلا" ما کارمون تبلیغاتیه تازه رای ها هم چند گانه ست یارکشی نیست که تبلیغاب بکنی ما یک نفرم تبلیغات نداشتیم کار که چیزی نداره شهرمون کلا بهتر از همه جاست بگو بوخودا وجدانم نمیزاره عکس تخت سلیمان رو گذاشتم ولی باز نمیشه گویا ای وجدان دار 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ و این هم خوردنیهای خوشمزه: قرابیه لوز بادامی ریس و نوقا و راحت الحلقوم و در نهایت باقلوای استانبولی عکس کوفته رو هم میذارم آشپزخونه نواندیشان.... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده