vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ فک کنم تنها کاری که می تونم انجام بدم اینه که از داداش سجاد گل بابات این همه مطالبی که نوشتن و ارسال کردن تشکر کنم و یه خسته نباشید جانانه بهش بگم همیشه نوشته هاتون برام جالب و آموزنده بود شاد یاشیاسان داداش :icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ از کاربرانی که 20 خط هم بنویسه باز پستش را حتما میخونم چون چیزهای زیادی ازش یاد میگیرم 9 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ زنده باد سجاد ایشالا چرخ زندگیت همه جوره واسه خودت و خانواده ات بچرخه لایق بهترینایی 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ شما علاوه بر ثبت در تاریخ ثبت شدید در ذهن و دل هزاران انسان فانی با کلامی ابدی 9 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ مثل همه تشکر میکنم. فقط میخوام بدونی که محبوبی. منم مثل خیلی از بچه ها تا میبینم تو یه تاپیکی شما پست دادین مشتاق میشم اون تاپیک رو باز کنم و بخونم. پست های کمتر کاربری این تاثیر رو داره. فقط اعتراف میکنم بعضی مواقع یه ذره سخت منظور رو میگیرم.:confused: ولی در کل امیدوارم کاربرانی مثل شما همیشه توسایت بمونن و اجازه بدن بقیه از اطلاعاتشون و حتی رفتارشون استفاده کنن. 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ آقا سجاد ! خیلی باهاتون برخورد نداشتم ولی همیشه سعی کردم پست هاتونو بخونم همیشه چیزی برای گفتن داشتین و همین باعث میشه فراموش نشدنی بشین امیدوارم هرجا که هستین با هر تعداد پست همیشه شاد و سلامت باشین 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ راستی..فراموش کردم بگم پستِ 20 هزارمتون هم مبارک تا جایی که حافظم یاری میده هر پستی و تاپیکی که ازتون دیدم پر از معنا و مفهوم بوده..چه سطحی و چه عمیق که همیشه کلی رووش فکر میکردم تا بلاخره مفهومشو بفهمم....توو نوشته هاتون هم همیشه یه طنزِ مخفی رو حس میکنم که نوشته هاتونو دلنشین تر میکنه.. امیدوارم که این تاپیکهای پر از معنا و مفهوم و این پست زدنها تا 100 هزار ادامه پیدا کنه و همیشه شما رو کنار خودمون داشته باشیم سجاد عزیز 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ سجاد جان همیشه حضورت برای همه مفید بوده تو هم معلم خوبی برامون هستی و هم دوست خیلی خوب و بامعرفت همیشه موفق و پیروز و خوشبخت باشی 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ همین که به گذشته نگاه کنی و مرورش کنی کلی می ارزه،کلی خاطره چه خوب چه بد،همشون مثه یک دوره ی تحصیلی بود که ازش چیزای زیادی یاد گرفتی ، کار جالب بود سجاد خان 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده