amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها...این تاپیک کاملاً جدیه پس خواهشاً اسپم نکنید... این اطلاعیه در مورد شرکت گاز ایرانه و مربوط به اوناییه که قبض گازشون 3 ماهه اومده...پس خوب به چیزایی که میگم دقت کنید. اگر تو آبان ماه خونه میبودید میدیدید مامور گاز بازه اول تا اواسط این ماه، اومد و مقدار گازتون رو نوشت ولی خبری ازش نشد...و بار دیگه اواخر بهمن اومد و دوباره گازتون رو نوشت و یه چند روز بعدش فیش 3 ماهه مصرف گازتون اومد براتون...این رقم شاید برای بعضیتون بالا باشه...شکتون هم درسته...چون اینا بجای محاسبه ی گاز بر حسب مصرف،میانگین مصرف رو حساب کردن و اینکار اشتباهه چون باعث اختلاف های 30-40درصدی تو محاسبه گازبهاتون میشه. پس....اگر فیش گازی که براتون اومده مال ماه مهر (برج 7) هستش،و 3ماهه نوشته شده...یعنی تا اواخر بهمن(برج 10) این مراحل رو طی کنید: 1) برید به سایت زیر و فیلدهای مربوطه رو پر کنید: محاسبه گازبها شماره ی اقلیمتون رو هم میتونید از عکس زیر پیدا کنید: http://www.poolnews.ir/files/fa/news/1389/10/7/18839_856.jpg 2)بعد از نشون داده شدن صفحه ی حاوی 2 جدول،ازون جدول عکس بگیرید و همینجا آپلود کنید تا بهتون بگم چقدر کردن تو پاچتون. 3) اگر بازم نگرفتید جریان چیه...داده هایی که سایت بالا ازتون برای اعلام جدول گازبها میخواد رو همینجا بگید تا من براتون مقدار واقعی رو محاسبه کنم. لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ چون تو ساختمون چند واحدی هستیم و با پول شارژ حساب میشه، امکانش فراهم نیس متاسفانه! 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ قبض جدید نیومده برامون هنوز 1 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ واس ما درست بود 8 تومن زیادی بود که فکر کنم اونم خرد و ریز پول های دیگه (آبمان و ارزش افزوده و...) بشه 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ قبض جدید نیومده برامون هنوز چند وقته نیومده؟ برا ما هم 3 ماه نیومد...وقتی اومد دیدیم نوشته 89 تومن! شک کردیم و بازه مصرف و میزان مصرف رو با یکی از فامیلامون چک کردیم...وقتی به اختلاف فاحشش پی بردیم رفتیم اداره گاز و اینجا حرفمون رو قبول کرد و گفت 50 تومن اضافه نوشته و اشکال از تعویض سیستمشون بوده. ولی من باور نمیکنم...اشکال در تعویض سیستم باشه و اینا هم بی سر و صدا پول مردمو هاپولی کنن؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ چند وقته نیومده؟برا ما هم 3 ماه نیومد...وقتی اومد دیدیم نوشته 89 تومن! شک کردیم و بازه مصرف و میزان مصرف رو با یکی از فامیلامون چک کردیم...وقتی به اختلاف فاحشش پی بردیم رفتیم اداره گاز و اینجا حرفمون رو قبول کرد و گفت 50 تومن اضافه نوشته و اشکال از تعویض سیستمشون بوده. ولی من باور نمیکنم...اشکال در تعویض سیستم باشه و اینا هم بی سر و صدا پول مردمو هاپولی کنن؟ نمیدونم .. ولی اینجا که آدرس دادی اصلا باز نمیشه... 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ واس ما درست بود 8 تومن زیادی بود که فکر کنم اونم خرد و ریز پول های دیگه (آبمان و ارزش افزوده و...) بشه دقیق یادم نیست چجوری محاسبه کردیم...ولی اینا داده ها و خروجی گازبهای ما و اون فامیلمونه: مال ما: تاریخ قرائت قبلی 910701 میزان مصرف(مترمکعب) 1454 تاریخ قرائت فعلی 911003 گازبها:900099 مال فامیلمون: تاریخ قرائت قبلی 910701 میزان مصرف(مترمکعب) 1906 تاریخ قرائت فعلی 911030 گازبها:724381 الان این چجوریه؟! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خود شرکت گاز هم قبول کرد اشتباه از اوناست و گفتن از برج بعد کم میکنن. لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ نمیدونم .. ولی اینجا که آدرس دادی اصلا باز نمیشه... این آدرس برات باز نمیشه؟! http://ict.nigc.ir/gas/ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ دقیق یادم نیست چجوری محاسبه کردیم...ولی اینا داده ها و خروجی گازبهای ما و اون فامیلمونه: مال ما: تاریخ قرائت قبلی 910701 میزان مصرف(مترمکعب) 1454 تاریخ قرائت فعلی 910728 گازبها:900099 مال فامیلمون: تاریخ قرائت قبلی 910701 میزان مصرف(مترمکعب) 1906 تاریخ قرائت فعلی 911030 گازبها:659965 الان این چجوریه؟! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خود شرکت گاز هم قبول کرد اشتباه از اوناست و گفتن از برج بعد کم میکنن. خب شما توی یک ماه دوبار خوندن براتون که .. فامیلتون قبضش سه ماه هست یعنی شما جزو پرمصرفها بودید اونها احتمالا کم مصرف حساب شدند... حالا اشتباه شماره کنتور میتونه باعثشده باشه و یا تاریخ خوندن اون ... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ این آدرس برات باز نمیشه؟! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این باز شد ولی اونی که تو پست اول هست باز نشد 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ خب شما توی یک ماه دوبار خوندن براتون که .. فامیلتون قبضش سه ماه هست یعنی شما جزو پرمصرفها بودید اونها احتمالا کم مصرف حساب شدند... حالا اشتباه شماره کنتور میتونه باعثشده باشه و یا تاریخ خوندن اون ... اون اشتباه تایپی بود... اتفاقاً اگر اون داده هارو بزنی (اقلیم 2) میبینی اونا تو بازه پر مصرف بودن نه ما! به میزان مصرف هم توجه کن.. لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ مال ما هم با آبونمان حساب میشه... 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ لطفاً پست 1 رو دوباره مطالعه کنید... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ اون عکسی که اقلیمها رو نشون میداد نیستش چرا ؟ فکر کنم ما اقلیم 4 بودیم که قبضمون هم درست بود... مقدار مصرفی همون کارکرد کنتور هست دیگه ؟ لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ اون عکسی که اقلیمها رو نشون میداد نیستش چرا ؟فکر کنم ما اقلیم 4 بودیم که قبضمون هم درست بود... مقدار مصرفی همون کارکرد کنتور هست دیگه ؟ شماره اقلیم هارو تو لینک گذاشتم: آنجا: http://www.poolnews.ir/files/fa/news/1389/10/7/18839_856.jpg مقدار مصرفی رو قبضتون...اونی که مامور گاز بعد 3 ماه اومده و خونده. همونطوری که تو پست 1 گفتم اینا میانگین مصرف رو حساب کردن که کار درستی نیست... شما داده هایی که برای محاسبه ی گازبها لازمه رو بده من مقدار درست گازبهاتون رو بهتون بگم... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده