shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ من شکایت میکنم به سرانچرا من مطلع نمیشم؟ ینی چی تکه ای از ماه دالم بلات وایسا گفتم بهت که این ~ هارو از کنار اسمت بردار چون موقع پیام خصوصی گروهی فرستادن گیر میده که این نام کاربری شناخته شده نیست منم مجبور میشم حذفش کنم که پیام واسه بقیه فرستاده بشه 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان آهنگها همش قابل شنیدنه ... این سرور مدلش همینجوریه به اون not found که مینویسه توجه نکنید ، بعد از اینکه صفحه رو باز کردید صبر کنید آهنگ پخش میشه 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ یه آهنگ به پست اول اضافه شد باشه اصن نمیخام اسمتو درست کن دیگه 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ 6:گروه بلک کتس :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ 6- سیندرلا از گروه بلک کتس 2 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان آهنگها همش قابل شنیدنه ... این سرور مدلش همینجوریه به اون not found که مینویسه توجه نکنید ، بعد از اینکه صفحه رو باز کردید صبر کنید آهنگ پخش میشه چقدر صبر کنیم ! واسه من که هیچ کدوم پخش نمیشه . 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ شماری 1 نیلوفر نیست؟ 1 هایده نیس؟ 1 ابی خانم گل 1 : هایده؟ 1-آهنگ دلبر از ابی آهنگ شماره 1 قبله گاه ابی آهنگ اول "دلبر ، از ابی " بود 20 امتیاز به *Mina* 10 امتیاز به yosefi (بخاطر حدس صحیح اسم خواننده) ____________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2: دی جی علی گیتور یا آرش؟ 2 اسکوتر نیس؟10 سال پیش گوش دادم! 2 اسکوتر 2--> The Logical Song | Scooter اينجايي هم كه صداش مياد داره ميگه Good Morning بنده خدا! The Logical Song- scooter-2 شماهر دو اسکوتوررررررررررررررررررررررررررررررررررر آهنگ دوم "The Logical Song ، از Scooter " بود 20 امتیاز به O-N 10 امتیاز به mim-shimi (بخاطر حدس صحیح اسم خواننده) _____________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 از هایده 3: هایده؟ 3-آشتی از هایده آهنگ سوم " آشتی، از هایده " بود 20 امتیاز به *Mina* 10 امتیاز به yosefi (بخاطر حدس صحیح اسم خواننده) _______________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شماره 4 -دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه-شادمهر 4 ستاره از شادمهر شماره چهار شادمهر آهنگ 4 شادمهر عقیلی آهنگ چهارم "ستاره ، از شادمهر" بود 20 امتیاز به*lotus* ___________________________________- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5-شهرام شکوهی...شب و بارون آهنگ پنجم"شب و بارون ، از شهرام شکوهی "بود 20 امتیاز به Arpak ___________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6:گروه بلک کتس 6- سیندرلا از گروه بلک کتس 6 سیندرلا بلک کتز آهنگ ششم "سیندرلا ، از بلک کتز"بود 20 امتیاز به *Mina* 10 امتیاز به ~ sOuDi ~ ____________________________________ با تشکر از تمام دوستانی که شرکت کردن این آخرین سری مسابقه آهنگ شناسی بود تا اطلاع ثانوی 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دلبر، از ابی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام The logical song، از Scooter برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آشتی، از هایده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ستاره، از شادمهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شب و بارون ، از شهرام شکوهی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سیندرلا ، از بلک کتز 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده