فرزانه غلامی 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ من هم با تحریم موافقم. ولی ی چیزی که است اینه که ما ایرانی ها تو کارهای جمعی ضعیف عمل میکنیم یعنی ی جورایی دیگه اتحاد قدیم رو نداریم که اگه داشتیم ما هم شده یودیم ژاپن 2 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ ولی بنده خدا قنادی ها و خشکبار فروش ها. 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ ولی بنده خدا قنادی ها و خشکبار فروش ها. 2 سال آنها گذاشتند و ما خوردیم...2 سال ما بگذاریم و آنها بخورند... (گذاشتند اول:روی قیمت ها...گذاشتند دوم:تو کاسشون) لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ خیلی خوبه که نخریم اما نمیدونم چرا خانواده من میخوان بخرن!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ خیلی خوبه که نخریماما نمیدونم چرا خانواده من میخوان بخرن!!!!!!! هنوز می خوان بخرن...خوب نذار...گیر بده بگو پولشو بدید من می خوام برم پس انداز کنم! لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ هنوز می خوان بخرن...خوب نذار...گیر بده بگو پولشو بدید من می خوام برم پس انداز کنم! گفتم میگن مردم سالی یه بار پا میشن میان پس چی بزاریم جلوشون؟ پدر:حساب کنی زیادم گرون نیست نسبت به چیزای دیگه!!!! 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ رفته بودم سایت یاهو .پیروز بود.روی صفحه اصلی یاهو اونجا که خبر میزارند .یک خبر مقاله ای بود با این عنوان:چرا ایرانی ها پسته را بایکوت کردند مثل اینکه جدی گرفتنش.هنوز ایرانی ها را نمیشناسند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ گفتم میگن مردم سالی یه بار پا میشن میان پس چی بزاریم جلوشون؟پدر:حساب کنی زیادم گرون نیست نسبت به چیزای دیگه!!!! میوه...شیرنی...تخمه...برا بچه ها هم چیپس و پفک! بگو اگر حساب کنید اونیکی چیزا هم زیادم گرون نیستن نسبت به چیزای دیگه.... بحث سر نخوردن نیست...بحث سر مبارزه مدنیه که باید این قشر بازاری کمی ادب بشن تا از آب گل آلود ماهی نگیرن. لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ میوه...شیرنی...تخمه...برا بچه ها هم چیپس و پفک!بگو اگر حساب کنید اونیکی چیزا هم زیادم گرون نیستن نسبت به چیزای دیگه.... بحث سر نخوردن نیست...بحث سر مبارزه مدنیه که باید این قشر بازاری کمی ادب بشن تا از آب گل آلود ماهی نگیرن. ای بابا مگه بچه های الان و میشه با چیپس و پفک راضی کرد! من که نمیخورم قول میدم پدر وقتی بازاری چطور ادبش کنم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ 2 سال آنها گذاشتند و ما خوردیم...2 سال ما بگذاریم و آنها بخورند... (گذاشتند اول:روی قیمت ها...گذاشتند دوم:تو کاسشون) آره حرف شما هم درسته ولی فکر میکنم قضیه از بالاتر آب بخوره. ینی قنادی هم خودش فقط واسطه ای بین ما و اون بالاسریه. ای بابا مگه بچه های الان و میشه با چیپس و پفک راضی کرد!من که نمیخورم قول میدم پدر وقتی بازاری چطور ادبش کنم؟ اگر بتونی راضیشون کنی که خوبه. ولی همینکه خودت نخوری خیلی خوبه. دیگه خودمونو که میتونیم نگه داریم. ولی باید دلیلش رو هم بگیم. 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ آره حرف شما هم درسته ولی فکر میکنم قضیه از بالاتر آب بخوره. ینی قنادی هم خودش فقط واسطه ای بین ما و اون بالاسریه. پس معلومه که هنوز خودمونو نشناختی اخوی... درسته که همه چی به اون بالاییا مربوطه...ولی همین بی رحمیه خودمونم کم تاثیر نداره! مثال خواستی بیارم...از پوشاک بگیر تا لوازم کامپیوتر...اگر بدونی چه کلاهای گشادی که سر جماعت نمیذارن؟ ای بابا مگه بچه های الان و میشه با چیپس و پفک راضی کرد!من که نمیخورم قول میدم پدر وقتی بازاری چطور ادبش کنم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پاستیل هم گزینه خوبیه ها! بابا بحث سر خوردن یا نخوردن نیست...:icon_pf (34):..بحث سر نخریدنه... یعنی راضیه از شرایط کنونی؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ اگر بتونی راضیشون کنی که خوبه. ولی همینکه خودت نخوری خیلی خوبه. دیگه خودمونو که میتونیم نگه داریم. ولی باید دلیلش رو هم بگیم. آره بابا من غذا هم به زور میخورم چه برسه به تنقلات صد در صد نمیخورم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ پاستیل هم گزینه خوبیه ها!بابا بحث سر خوردن یا نخوردن نیست...:icon_pf (34):..بحث سر نخریدنه... یعنی راضیه از شرایط کنونی؟ پاستیل ارزونه!!!!!!!!!! خوب دیگه میگه میخریم تخمه و .......که زیاد روش نرفته پسته هم 2 کیلو بسته دیگه:icon_pf (34): راضی که نیست اما خوب ............................ لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ پاستیل ارزونه!!!!!!!!!!خوب دیگه میگه میخریم تخمه و .......که زیاد روش نرفته پسته هم 2 کیلو بسته دیگه:icon_pf (34): راضی که نیست اما خوب ............................ نمیدونم...گرونه؟! آجیل بدون پسته چطوره؟! لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ نخودچی بخورید آقاجان!نخودچی! از همه چی بهتره،آشغالم نداره ظرف نشسته کنه مائم پسته نمیذاریم امسال، عوضش 5-6 جور شیرینی خونگی درس میکنیم میذاریم،همه هم به عشق همونا میان خونمون هرسال 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ نمیدونم...گرونه؟! آجیل بدون پسته چطوره؟! آره بابا دیروزا بود رفتم بخرم کیلو 45تومن از اینا که شکلای عجیب غریب داره لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ چنتا اس ام اس تبلیغات آجیل برام اومد... ظاهرا تحریم جواب داده...! 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ پف فیلم بد نیست هاااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ پف فیلم بد نیست هاااااااااااا مجلسی نیست. باز اگه پاپ کرن باشه یه چیزی. 2 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ کاملا موافقم نمیمیریم که اجیل نخوریم وقتی کسی به فکر این مردم نیست خودمون که میتونیم بفکر خودمون باشیم نمیتونیم؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده