رفتن به مطلب

شما با تحریم آجیل موافقید ؟

afa

ارسال های توصیه شده

فک کنم اگه تحریم بشه میشه امیدوار بود مجانی بین مردم تقسیم بشه دیگه آجیل کمتر از سیب زمینی که نیس تاثیر گذاره به غرعان:whistle:

البته شواهد نشان میدهد که بسیاری افراد اگر بخواهند آجیل هم بخرند در دسترس نخواهد بود...

بنده چند روز پیش در یک جایی دیدم که پسته ها را مخفی کرده بودند که بعدا به فروش برسانند...

این نشان میدهد بازار به اندازه ی کافی داغ است...

در این اطراف که کسی به فکر تحریم چیزی نیست...

ما که از آجیل مجانی بدمان نمی آید... امیدوارم کارساز باشد... :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 82
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

والا در مورد بعضی از خانواده هایی که من میشناسم موضوع تحریم نیست

موضوع عدم توانایی خرید آجیل و تنقلات شب عیده...و نه فقط تنقلات که حتی لباس نو هم نمیتونن برای بچه هاشون بخرن...

و این موضوع مربوط به امسال نمیشه

بعضی ها رو میشناسم که سالهاست آجیل واسه عید نمیخرن...چون میگن زورشون نمیرسه که بخرن...

امسال اما

خیلی ها هم به این جمع اضافه شدن...و البته امسال ما هم آجیل نمیخریم چون واقعا نمیتونیم بخریم...

خیلی خرج سنگینی در میاد...

بزار یه سال هم ما طعم آجیل نداشتن اون خانواده هایی سالهای قبل رو درک کنیم

نمی میریم که...

:a030::a030::a030:

دلیل اصلی تحریم!!!!!!! همین است...

اکثر خانوار ها توانایی خرید را ندارند...

برای همین بنده عرض کردم که بسیاری خانوار ها امسال بسیاری اجناس را از روی اجبار تحریم خواهند کرد!!

• Like 5
لینک به دیدگاه

کد خبر: 4544

تاریخ انتشار: شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۹

لحظه ای تأمل؛

[h=1]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]

در پی افزایش 40 درصدی قیمت مرغ طی چند روز اخیر در عربستان، مردم و فعالان شبکه های فضای مجازی عربستان برای فشار به بازرگانان به منظور کاهش قیمت، با شعار"نخرید تا بگندد" خرید مرغ را تحریم کردند اما در ایران...

به گزارش بهاباد خبر به نقل از یزدرسا، در پی افزایش ۴۰ درصدی قیمت مرغ طی چند روز اخیر در عربستان، مردم و فعالان شبکه های اجتماعی و فضای مجازی عربستان، به علت نبود تشکل های حمایتی از مصرف کنندگان و ممنوعیت هرگونه اعتراض به گرانی مرغ، برای فشار به بازرگانان به منظور کاهش قیمت، به پایگاه های اینترنتی و شبکه های اجتماعی مجازی متوسل شدند.آن ها با شعار”نخرید تا بگندد” خرید مرغ را تحریم کردند، تا از یک طرف به بازرگانان و دولت از طریق کاملاً مسالمت آمیز و به شیوه ای نرم فشار آوردند تا اقدامات مشابهی را در آینده تکرار نکنند و هم مرغ را به قیمت چندین برابر قیمت واقعی آن نخرند. چون این واقعیت را متوجه شده اند که اگر حداکثر یکسال هم مرغ نخورند، قرار نیست تأثیری در رشد علمی آنها و پیشرفت کشورشان داشته باشد!اما در ایران با گرانی نه تنها مرغ ،بلکه کالاهای دیگر، مردم حاضرند برای تهیه ی آن کالا یا … ، ساعت های متوالی در صفوف طولانی، وقت گرانبهای خود را صرف کرده و بالاتر از آن، این موضوع را به موضوع امنیتی کشور بدل نمایند !

• Like 5
لینک به دیدگاه
دلیل اصلی تحریم!!!!!!! همین است...

اکثر خانوار ها توانایی خرید را ندارند...

برای همین بنده عرض کردم که بسیاری خانوار ها امسال بسیاری اجناس را از روی اجبار تحریم خواهند کرد!!

البته درسته..

ولی خیلی ها هم هستن که فقط تحت تاثیر جو میگن نمیخریم بعدش تا ته آجیلهای مغازه رو در نیارن ول کن نمیشن...کاش همه مردم احساس تعهد نسبت به همدیگه میکردن

نه اینکه فقط شعار بدن...:sigh:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من با تحریم همه چی موافقم چی میشد ملت فقط یک ماه به نون خالی رضایت میدادن :hanghead:

حرف های احمدی نژادی میزنیا.:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

کلا ما جوگیر میشیم و اتفاقی نمی افته.سويه پارسال ماهی قرمز بود و امسال اجیل هست.همونطوری که پارسال ماهی قرمز پارسال تحریم شد این هم میشه

• Like 4
لینک به دیدگاه

فکر نمیکنم شدنی باشه

به هرحال غالب جامعه ی ما سنتیه، این آجیلم جزء لاینفک عید نوروز ماست (درسته شاید اصلا خورده هم نشه)

بنابراین فکر نمیکنم عملی باشه و اکثریت بایکوتش کنن.:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه

متاسفانه مشکل اصلی ما نا هماهنگی و عدم یکپارچگی مردمه ! ما اگر انقدر هماهنگ بودیم و وحدت داشتیم در برابر زور و وضعیت کشورمون ، هیچ وقت به اینجا ها کشیده نمیشد کارمون !!!

• Like 8
لینک به دیدگاه

قرار نیست در یک حرکت اجتماعی همه شرکت کنند.این حرکت ها تمرین های اجتماعی است.شاید حرکت اول و دوم با اقبال خوبی مواجه نشود و طبقه های مختلف اجتماعی همراهی نکنند اما مطمینا کم کم به افرادی که مشارکت میکنند افزوده می شود.وظیفه ب ما به عن.ان قشر تحصیل کرده و افرادی که به انترنت و نظرات دیگران دسترسی داریم این است که در گسترش آگاهانه ی این حرکت کوشا باشیم.مثلا اگر جایی رفتیم و آجیل اوردند و ما نخوردیم نگوییم میل ندارم بگوییم آجیل به این دلایل تحریم است و این تحریم این دستاورد ها را می تواند داشته باشد.

نمی شود که با این تفکر که چون افراد کمی شرکت میکنند کاری نکرد

دیروز مرغ و تخم مرغ صفی بود امروز برنج فردا قند و شکر و گوشت و....و قیمت ها هم سر به فلک

حرکت اجتماعی و همه گیر باعث می شود که ما تولید را ملی کنیم و قیمت ها را تعدیل

کالاهایی که امروز با قیمت های نجومی به دست مردم میرسد همه تولید وطن است و مافیای سازمان دهی شده مانع از رسیدن آنها با قیمت مناسب به دت مردم است.راهکار همین حرکت های اجتماعی است که موجب ضرر دهی مافیا و دست کشیدن انها از بازار های مصرفی است.

به امید موفقیت مردم

• Like 10
لینک به دیدگاه
البته درسته..

ولی خیلی ها هم هستن که فقط تحت تاثیر جو میگن نمیخریم بعدش تا ته آجیلهای مغازه رو در نیارن ول کن نمیشن...کاش همه مردم احساس تعهد نسبت به همدیگه میکردن

نه اینکه فقط شعار بدن...:sigh:

دقیقا...

حرف بنده هم از اول همین بود دیگر...

در یک تاپیک دیگر در همین مورد هم در مورد جو گیر بودن ملت عزیزمان صحبت کردیم...

کلا ما جوگیر میشیم و اتفاقی نمی افته.سويه پارسال ماهی قرمز بود و امسال اجیل هست.همونطوری که پارسال ماهی قرمز پارسال تحریم شد این هم میشه

و خیلی چیز های دیگر که مثلا "تحریم" شد...

نمیدانم این تحریم کننده ها کجا هستند...

ماشاالله چه جوی می دهید:banel_smiley_4:

مشکل همین هست که ملت ما اینقدر جو گیر میشوند...

با یک حرف اینطرفی اینطور جو گیر میشوند و با یک حرف آن طرفی آن طور...

قرار نیست در یک حرکت اجتماعی همه شرکت کنند.این حرکت ها تمرین های اجتماعی است.شاید حرکت اول و دوم با اقبال خوبی مواجه نشود و طبقه های مختلف اجتماعی همراهی نکنند اما مطمینا کم کم به افرادی که مشارکت میکنند افزوده می شود.وظیفه ب ما به عن.ان قشر تحصیل کرده و افرادی که به انترنت و نظرات دیگران دسترسی داریم این است که در گسترش آگاهانه ی این حرکت کوشا باشیم.مثلا اگر جایی رفتیم و آجیل اوردند و ما نخوردیم نگوییم میل ندارم بگوییم آجیل به این دلایل تحریم است و این تحریم این دستاورد ها را می تواند داشته باشد.

نمی شود که با این تفکر که چون افراد کمی شرکت میکنند کاری نکرد

دیروز مرغ و تخم مرغ صفی بود امروز برنج فردا قند و شکر و گوشت و....و قیمت ها هم سر به فلک

حرکت اجتماعی و همه گیر باعث می شود که ما تولید را ملی کنیم و قیمت ها را تعدیل

کالاهایی که امروز با قیمت های نجومی به دست مردم میرسد همه تولید وطن است و مافیای سازمان دهی شده مانع از رسیدن آنها با قیمت مناسب به دت مردم است.راهکار همین حرکت های اجتماعی است که موجب ضرر دهی مافیا و دست کشیدن انها از بازار های مصرفی است.

به امید موفقیت مردم

حرف های شما همه در تئوری درست است...

در عمل نمی دانم چرا اینقدر به مشکل بر می خورد...

و یک مسئله ی دیگر هم این است که چرا بعد از دفعات بسیار زیادی که این تحریم ها مطرح شده هیچ نتیجه ای نگرفتیم...

معمولا آن افرادی که به تحریم ها عمل میکنند آنقدر همیشه کم است که صدایشان به جایی نمیرسد...

یادمان باشد ما همان ملتی هستیم که بختیارها را کشتیم و پای منبر شریعتی ها نشستیم...

• Like 11
لینک به دیدگاه
متاسفانه مشکل اصلی ما نا هماهنگی و عدم یکپارچگی مردمه ! ما اگر انقدر هماهنگ بودیم و وحدت داشتیم در برابر زور و وضعیت کشورمون ، هیچ وقت به اینجا ها کشیده نمیشد کارمون !!!

صد البته.....وحدت حرف اولو میزنه:w16:

البته فک کنم امسال بعضی ها هم اجبارا نخرن + کسایی که با خواسته خودشون نخرن..... یه جورایی میشه امیدوار بود

ما هم دو شب پیش مهمان داشتیم بابا هم گفتن ما امسال پسته نمی گیریم.همه مهمانا گفتن که نمی خوان پسته بگیرن....بسی از شنیدن این خبر خوشحال شدم .هیچ چی با این خوشحالی برابری نکرد حتی دومین شکست بارسا از رئال تو 5 روز:ws28:

• Like 8
لینک به دیدگاه

حرف های شما همه در تئوری درست است...

در عمل نمی دانم چرا اینقدر به مشکل بر می خورد...

و یک مسئله ی دیگر هم این است که چرا بعد از دفعات بسیار زیادی که این تحریم ها مطرح شده هیچ نتیجه ای نگرفتیم...

معمولا آن افرادی که به تحریم ها عمل میکنند آنقدر همیشه کم است که صدایشان به جایی نمیرسد...

یادمان باشد ما همان ملتی هستیم که بختیارها را کشتیم و پای منبر شریعتی ها نشستیم...

در عملی هم درست هست.منتها در تیوری فعلا نمود بیشتری دارد.در عملی گستردگی و پراکنندگی فعلی افراد شرکت کننده باعث می شود که کمتر نمود پیدا کند اما برای کسی که جویا هست همین نمود های کم هم فروغ دارد.

متاسفانه ما ایرانی ها خیلی دیر به قدرت شبکه های اجتماعی دارمی پی می بریم و تا کنون بیشتر برای عقده گشایی های اجتماعی از آن ها بهره بردیم .اما این بینش کم کم در حال گسترش است و همین کمک می کند تا مشکل هماهنگی کمتر از قبل بشود.

شما هم به جای منفی نگری خنثی نگر باش(نمی گویم مثبت نگر).خریدن یا نخریدن و خوردن و یا نخوردن آجیل کسی را زنده نمی کند و نیز نمی کشد.به عنوان یک آدم خنثی تبلیغ نکن اما در خلاف جهت هم شنا نکن.نمی گویم تبلیغ کن می گویم حداقل برای رضایت بنده ها خدا وقتی یک مهمان دست تنگ داری یک کاسه ی پر از انواع آجیل جلوش نذار که اون هم وقتی شما می رید بازدید خودش رو مقید بدونه برای این کار.

اگر همراه نیستی تظاهر هم نکن.

پسته ی 90 هزار تومنی نخر پسته ی 40 هزار تومنی بخر.

و این نوع کار ها

ما ملتی هستیم که برای رسیدن به یک شعور اجتماعی و همراهی همگانی نیاز به ممارست و راستی ازمایی های فراوان داریم زیرا ریشه های فرهنگی ما آسیب دیده و همین آسیب مانع از شکل گیری سریع و گسترده ی حرکت های مدنی هست.

لذا عجله نکنید و صبر داشته باشید.این حرکت های آهسته به ثمر خواهد نشست

• Like 10
لینک به دیدگاه
در عملی هم درست هست.منتها در تیوری فعلا نمود بیشتری دارد.در عملی گستردگی و پراکنندگی فعلی افراد شرکت کننده باعث می شود که کمتر نمود پیدا کند اما برای کسی که جویا هست همین نمود های کم هم فروغ دارد.

متاسفانه ما ایرانی ها خیلی دیر به قدرت شبکه های اجتماعی دارمی پی می بریم و تا کنون بیشتر برای عقده گشایی های اجتماعی از آن ها بهره بردیم .اما این بینش کم کم در حال گسترش است و همین کمک می کند تا مشکل هماهنگی کمتر از قبل بشود.

شما هم به جای منفی نگری خنثی نگر باش(نمی گویم مثبت نگر).خریدن یا نخریدن و خوردن و یا نخوردن آجیل کسی را زنده نمی کند و نیز نمی کشد.به عنوان یک آدم خنثی تبلیغ نکن اما در خلاف جهت هم شنا نکن.نمی گویم تبلیغ کن می گویم حداقل برای رضایت بنده ها خدا وقتی یک مهمان دست تنگ داری یک کاسه ی پر از انواع آجیل جلوش نذار که اون هم وقتی شما می رید بازدید خودش رو مقید بدونه برای این کار.

اگر همراه نیستی تظاهر هم نکن.

پسته ی 90 هزار تومنی نخر پسته ی 40 هزار تومنی بخر.

و این نوع کار ها

ما ملتی هستیم که برای رسیدن به یک شعور اجتماعی و همراهی همگانی نیاز به ممارست و راستی ازمایی های فراوان داریم زیرا ریشه های فرهنگی ما آسیب دیده و همین آسیب مانع از شکل گیری سریع و گسترده ی حرکت های مدنی هست.

لذا عجله نکنید و صبر داشته باشید.این حرکت های آهسته به ثمر خواهد نشست

باید در عمل دیده شود تا بتوانیم بگوییم در عمل درست است... فعلا در تئوری صحیح است... بدین معنا که از نظر منطقی مشکلی ندارد...

خوب امیدوارم آن روز فرا برسد که ملت به چنین قدرتی برسند... با اینکه بسیار شک دارم چنین شود...

بنده منفی نگر نیستم... بنده واقع نگر هستم و حرف هایی که زدم هیچ کدام از روی منفی نگری نبود... بلکه بیان مسائلی بود که وجود دارند...

بنده در ضمن هیچ حرفی در مورد خریدن یا نخریدن آجیل و چنین چیزهایی نزدم...

امیدوارم... 30 سال از زمانی که ملت ما شاخه ای که بر رویش نشسته بود را برید گذشته است... شاید یک روز بیدار شود...

این حرف های شما را که خواندم یاد دورانی افتادم که دوستان سبزمان اینقدر شور و شوق داشتند... یادش بخیر...

آن زمان هم با به قول شما همین منفی گرایی ها که نتیجه ی بررسی یک سری مسائل روشن بود گفتیم که راه اشتباه است و نتیجه نمی دهد... در آن دوران هم دوستان حرف هایی شبیه به حرف های شما زدند... البته بسیار تند تر...

• Like 9
لینک به دیدگاه
باید در عمل دیده شود تا بتوانیم بگوییم در عمل درست است... فعلا در تئوری صحیح است... بدین معنا که از نظر منطقی مشکلی ندارد...

خوب امیدوارم آن روز فرا برسد که ملت به چنین قدرتی برسند... با اینکه بسیار شک دارم چنین شود...

بنده منفی نگر نیستم... بنده واقع نگر هستم و حرف هایی که زدم هیچ کدام از روی منفی نگری نبود... بلکه بیان مسائلی بود که وجود دارند...

بنده در ضمن هیچ حرفی در مورد خریدن یا نخریدن آجیل و چنین چیزهایی نزدم...

امیدوارم... 30 سال از زمانی که ملت ما شاخه ای که بر رویش نشسته بود را برید گذشته است... شاید یک روز بیدار شود...

این حرف های شما را که خواندم یاد دورانی افتادم که دوستان سبزمان اینقدر شور و شوق داشتند... یادش بخیر...

آن زمان هم با به قول شما همین منفی گرایی ها که نتیجه ی بررسی یک سری مسائل روشن بود گفتیم که راه اشتباه است و نتیجه نمی دهد... در آن دوران هم دوستان حرف هایی شبیه به حرف های شما زدند... البته بسیار تند تر...

دوست خوب من

در این مباحث بیشتر مخاطب عام مد نظر هست تا مخاطب خاص

من نگفتم شخص شما منفی نگر است بلکه منظورم دقیقا مخاطب عام بود.

وفقع بینی شما ستودنی است و ای کاش این دید در افرادی چون من هم ایجاد شود و همراه با اینده نگری گردد تا سرانجام اجتماعی نیکی داشته باشیم.

اشاره کردید به دوستان سبز و ... همان موقع هم در همین جا گفتم که حرکت هیجانی و دفعتی نتیجه ی بسیار کوتاه مدتی خواهد داشت و ما هنوز به رشد اجتماعی درستی نرسیده ایم.رشد اجتماعی ما از همین حرکت های اجتماعی صورت می گیرد.از همین ممارست ها و همین سعی و خطا های اجتماعی.

ما برای حرکت های اصلاحی بزرگ و ریشه ای خام هستیم و می بایست سعی کنیم با ممارست در حرکت هایی این چنینی به رشد لازم برای حرکت های بزرگ دست یابیم.

این حرکت ها هزینه ای برای اجتماع ندارد و ضربه ای که قابل جبران نباشد وارد نمی کند لذا بهترین موقعیت برای ایجاد هماهنگی و تشکیل هسته های اجتماعی است.

دوست خوب من

ما پتانسیل بسیار عظیمی در شبکه های اجتماعی داریم که متاسفانه در حال هرز نگاری و هدر رفتن است.این پتانسیل باید در مسیر مناسب قرار بگیرد تا نتایج مناسب ببه دست بدهد.

• Like 5
لینک به دیدگاه

یه زمانی بود که ملت با قرض و قوله هم شده میخریدن! ولی فکر کنم کار بجایی برسه که از روی ناچاری خود بخود تحریم بشه خیلی چیزا!

• Like 5
لینک به دیدگاه
دوست خوب من

در این مباحث بیشتر مخاطب عام مد نظر هست تا مخاطب خاص

من نگفتم شخص شما منفی نگر است بلکه منظورم دقیقا مخاطب عام بود.

وفقع بینی شما ستودنی است و ای کاش این دید در افرادی چون من هم ایجاد شود و همراه با اینده نگری گردد تا سرانجام اجتماعی نیکی داشته باشیم.

اشاره کردید به دوستان سبز و ... همان موقع هم در همین جا گفتم که حرکت هیجانی و دفعتی نتیجه ی بسیار کوتاه مدتی خواهد داشت و ما هنوز به رشد اجتماعی درستی نرسیده ایم.رشد اجتماعی ما از همین حرکت های اجتماعی صورت می گیرد.از همین ممارست ها و همین سعی و خطا های اجتماعی.

ما برای حرکت های اصلاحی بزرگ و ریشه ای خام هستیم و می بایست سعی کنیم با ممارست در حرکت هایی این چنینی به رشد لازم برای حرکت های بزرگ دست یابیم.

این حرکت ها هزینه ای برای اجتماع ندارد و ضربه ای که قابل جبران نباشد وارد نمی کند لذا بهترین موقعیت برای ایجاد هماهنگی و تشکیل هسته های اجتماعی است.

دوست خوب من

ما پتانسیل بسیار عظیمی در شبکه های اجتماعی داریم که متاسفانه در حال هرز نگاری و هدر رفتن است.این پتانسیل باید در مسیر مناسب قرار بگیرد تا نتایج مناسب ببه دست بدهد.

لطف دارید دوست عزیز...

حرف های شما کاملا صحیح است...

همچنین در مورد جنبش سبز...

تفاوت نظر ما در این است که بنده معتقدم این حرکت ها تاثیری که باید می گذاشت را تا حالا نگذاشته است... حداقل در یک بخش بسیار بزرگی از جامعه چنین است...

محیطی که ما با آن برخورد داریم بخش کوچکی از جامعه است...

بنده به دنبال راه هایی عملی میگردم... راه هایی که هدف آن بخشی از جامعه باشد که تاکنون هدف قرار نگرفته...

امیدوارم آن تغییراتی که شما میفرمایید ایجاد شود... آن روز بسیاری افراد از جمله خود من تمام توانمان را برای درک دقیق دینامیک چنین مسائلی به کار خواهیم گرفت...

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...