CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ آگهی شماره 1: استخدام شهرساز یک شرکت مهندس مشاور شهرسازی - معماری به یک نیروی فارغ التحصیل رشته شهرسازی (در هر مقطعی) نیازمند است. واجدین شرایط باید از حداقل 1 سال سابقه کار برخوردار باشند و ساکن یا دانشجوی شهر تهران یا یکی از شهرهای اطراف تهران باشند. ------------------------------------------------------- آگهی شماره 2: یک شرکت مهندس مشاور شهرسازی - معماری با همکاری یکی از شرکتهای بزرگ انفورماتیک تهران و شهرداری تهران بزرگ در حال پیاده سازی محتوای GIS شهر تهران در بستر وب می باشد (ارائه امکانات و مدیریت شهری در محیط اینترنت برای شهروندان) به همین منظور، این شرکت نیاز به نیروهای متخصص در زمینه GIS و با مدرک حداقل کارشناسی شهرسازی داره. متقضایان باید حتماً ساکن تهران و یا یکی از شهرهای اطراف تهران باشند، سابقه کار با نرم افزار GIS رو داشته باشند و حتماً فارغ التحصیل رشته شهرسازی باشند. ------------------------------------------------------- دوستانی که تمایل به اپلای برای شغلهای فوق رو دارند رزومه خودشون رو در اولین فرصت به آدرس ایمیل masih.rasty@gmail.com ارسال کنند. پس از بررسی رزومه های ارسال شده، در صورت تایید اولیه، برای مصاحبه حضوری دعوت میشید. لطفاً در عنوان ایمیلها حتماً ذکر کنید که رزومه شما مربوط به آگهی شماره 1 هست یا آگهی شماره 2 با تشکر 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ دوستانی که تمایل به اپلای برای شغلهای فوق رو دارند رزومه خودشون رو در اولین فرصت به آدرس ایمیل masih.rasty@gmail.com ارسال کنند. با تشکر 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ این سابقه کار.... یعنی دقیقا کل نکتش همینجاست....:icon_pf (34):از کجا بیاریم!!! 2 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ این سابقه کار.... یعنی دقیقا کل نکتش همینجاست....:icon_pf (34):از کجا بیاریم!!! چون فکر میکنم اکثر بچه هایی که تازه میخوان وارد بازار کار بشن تو زمینه سابقه کار و مخصوصاً رزومه نویسی مشکل دارن هر وقت فرصت کنم و اگر فکر میکنید به دردتون میخوره، یه آموزش رزومه نویسی میذارم. 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ چون فکر میکنم اکثر بچه هایی که تازه میخوان وارد بازار کار بشن تو زمینه سابقه کار و مخصوصاً رزومه نویسی مشکل دارن هر وقت فرصت کنم و اگر فکر میکنید به دردتون میخوره، یه آموزش رزومه نویسی میذارم. عالیه :hapydancsmil: مرسی 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ چون فکر میکنم اکثر بچه هایی که تازه میخوان وارد بازار کار بشن تو زمینه سابقه کار و مخصوصاً رزومه نویسی مشکل دارن هر وقت فرصت کنم و اگر فکر میکنید به دردتون میخوره، یه آموزش رزومه نویسی میذارم. بله بزاری ممنونت میشم 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ چون فکر میکنم اکثر بچه هایی که تازه میخوان وارد بازار کار بشن تو زمینه سابقه کار و مخصوصاً رزومه نویسی مشکل دارن هر وقت فرصت کنم و اگر فکر میکنید به دردتون میخوره، یه آموزش رزومه نویسی میذارم. ممنون میشیم همگی...:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
fateme mojtahedi 148 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ اینجوری ک سابقه کار میخوان ما تازه کارا نمیتونیم تو رشتمون کار کنیم. حداقل کاراموزی هم بگیرن من خودم حاضرم بی حقوق ی چندماه کارکنم بعدش استخدامم کنن 3 لینک به دیدگاه
Angel-Angel 538 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ سلام. یه سوال برام پیش اومده؟ این اقای راستی بالاخره فارق التحسیل شد که حالا می خواد گزینش کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
حسین بهمن 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ یعنی دقیقا کل نکتش همینجاست....:icon_pf (34):از کجا بیاریم!!! مگه زندون بریم که دارای سابقه بشیم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده