partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ چی شد آخر این مسابقه ؟ عرضم به حضورتون این نی نی ژونه من کسی نیست جز Yekta.M :ha5t4lmd53df3cpu2lq:druze3cfjhkv7q65cc0 :2eaoapgxehimkak1y7e ونوس واسه چی اینقدر زود حدس زدی؟ :vahidrk: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ یکتا از کجا فهمیدی؟ :w127: Yekta.M ؟؟ اینقدر تابلوئه؟ زهرا عکس خیلی واضح و ضایع داره میگه من یکتا هستم ، به محض دیدن شناختم اگر اینقدر واضحه چرا من نفهمیدم ؟ مینا شک نکن که یکتاست ، اصلا تغییری نکرده ، دقیقا مثل الانش هست این همه تغییر کردهههههههه یکتا......... دیر گفتی . حیف شد :icon_pf (34): ینی نی نی هه اینخد شبیه منه ک همه میگن منم؟ای جان همــــــــــــزادمو پیدا کردم:hapydancsmil: خیلی خوب منحرف میکنیا . یکتا صحیح است اصلاً از قیافه اش تابلوئه یکتائه. نخیر تابلو نیست ooraman رو میگی؟نه بابا اوری نیست یکتاست یکتا دیگه لو رفتی بازم میگم Yekta.M صحیح است یکی از تجربیات من تو تاپیکای تشخیص هویت: حضور چشم گیر و بی سابقه هویت مجهول تو تاپیک تشخیص هویتش بقیه اش با خودتون بهش گفتم نیادا . ولی بدونه یکتا که حال نمیداد ایول سپیده ب نکته خوبی اشاره کردی اصن ذهنم شکوفا شد الان فهمیدم کیه ...زهرا پرتویی نژاد هست از همون ابتدا حضور چشمگیری داشته اصن یکی من حضور چشمگیری داشتم یکی تو .:ws28: آریودخته شک ندارم نه . اشتباه گفتی :icon_pf (34): الان ک به عکس جدیدی ک اضاف شده دقت میکنم میبینم ونوسه ادامه بده :ws28: به ترتیب میگم: فرانه یکتا متین زهرا(جنابعالی) ونوس و آریودخت و شهدخت و سودی و بقیه هم میگفتی دیگه بوژه گیه نتون..... گفتم متین نیست . گوش نمیدی به حرفم تابلووووووومعلوم بود یکتاست یکتا نباشه دوتا که هست؟ سه تا ؟ چهارتا؟ خلاصه صاحب عکسش تا نداره صحیح است لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ عرضم به حضورتون این نی نی ژونه من کسی نیست جز Yekta.M :ha5t4lmd53df3cpu2lq:druze3cfjhkv7q65cc0 :2eaoapgxehimkak1y7e ونوس واسه چی اینقدر زود حدس زدی؟ :vahidrk: خیلی تابلو بود؛ اصلا تغییری نکرده لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ خو من که یکتارو الان ندیدم باس از کجا میفهمیدم ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ خو من که یکتارو الان ندیدم باس از کجا میفهمیدم ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: از راهنمایی ها . به این خوبی راهنمایی کردم . پَ خودش بوداز اول میدونستم واسه همین همه رو میگفتی جز یکتا ؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ از راهنمایی ها . به این خوبی راهنمایی کردم . واسه همین همه رو میگفتی جز یکتا ؟ آخه تو خوب راهنمایی میکنی اصن ؟ تازه من که همه پستا رو پیگیری نمیکردم که لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ از راهنمایی ها . به این خوبی راهنمایی کردم . واسه همین همه رو میگفتی جز یکتا ؟ دومین گزینه که گفتم یکتا بود دیگه تازه مطمئن بودم اما برا رد گم کنی تو دومین گزینه گفتم لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ خدایی ونوس چجوری اینقد زود حدسیدی ؟ اخه تو صفحه اول از عکسها فهمیدی یا از راهنمایی ها یا هر دو گزینه ؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ خدایی ونوس چجوری اینقد زود حدسیدی ؟ اخه تو صفحه اول از عکسها فهمیدی یا از راهنمایی ها یا هر دو گزینه ؟ قیافت هیچ تغییری نکرده خو =))))))))))))))))) لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ آخه تو خوب راهنمایی میکنی اصن ؟ تازه من که همه پستا رو پیگیری نمیکردم که من بد راهنمایی میکنم؟ دومین گزینه که گفتم یکتا بود دیگه تازه مطمئن بودم اما برا رد گم کنی تو دومین گزینه گفتم حالا یه مسابقه ی دیگه هم تو راهه :hapydancsmil: بعدی رو همون اول بحدس ، اگر نحدسی ونوس میحدسه لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ من بد راهنمایی میکنم؟ حالا یه مسابقه ی دیگه هم تو راهه :hapydancsmil: بعدی رو همون اول بحدس ، اگر نحدسی ونوس میحدسه آره دیگه باید با پیام خصوصی راهنمایی کنی ؟ من باید بگم این چیزا رو؟ لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ آره دیگه باید با پیام خصوصی راهنمایی کنی ؟من باید بگم این چیزا رو؟ خب راست میگه دیگه زهرا حالا واسه مسابقه جدیدی ک در راهه یادت نره راهنمایی کنی لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ یکتا بود؟ یکتا ... حضورت مشکوک بود کلا لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ یکتا بود؟ یکتا ... حضورت مشکوک بود کلا کی ؟من؟تابلو بود!:icon_pf (34): اومده بوددم کمکتون کنم ...حیف ک ونوس خیلی زود گفت لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ نگو یکتا بود دیگه کلا باید برم تعطیل کنم ...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ آره دیگه باید با پیام خصوصی راهنمایی کنی ؟من باید بگم این چیزا رو؟ بلو بابا خب راست میگه دیگه زهراحالا واسه مسابقه جدیدی ک در راهه یادت نره راهنمایی کنی مسابقه ی جدید ررو امشب میزارم . راهنمایی های خوبی هم دارم . :gnugghender: یکتا بود؟ یکتا ... حضورت مشکوک بود کلا ایهیممممممم یکتا بود نگو یکتا بود دیگه کلا باید برم تعطیل کنم ... یکتا بود :دی لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ اِ....تازه فهمیدم مسابقه تمومیده!!! زهرااااااااااااا سری بعد خبرم کن مسی لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ نگو یکتا بود دیگه کلا باید برم تعطیل کنم ...:icon_pf (34): تو که خودمو دیده بود از نزدیک باووو تو دیگه چرا؟ اینقد عوض شدم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده