partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ اغا قبول نیس گفتین دو حدس منم دو حدس زدم آره . اینو نوشتیم که هر نفر یه لیست ننویسه شما هرچندتا حدس بزنید قبوله سودی بلته حرس نزنید چی بلده ؟ حرس نه، حرص لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ بَلته نه بُلته من درست حدس زدم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ بَلته نه بُلتهمن درست حدس زدم اها ... سودی برده حدس نزنید سودی کشته مرده ی حرف زدنتم حدس حرفات خودش یه مسابقس لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ بَلته نه بُلتهمن درست حدس زدم آها . بردههههههه ، یه زیرنویس بزن از این به بعد مگه کیو حدس زده بودی؟ من که چشمی برام نمونده برم صفحات قبل رو بخونم ننه ژون :girlhi: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ متین دلنواز نیس ؟ نه . متین که تپلیه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ نه . متین که تپلیه ینی هیشکی تا حالا درست حدس نزده ؟ لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ ینی شی چشم ندالی؟ خو تو برگزار کلدی:vahidrk: باید همرو بخونی متین رو بگفته بودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ ینی هیشکی تا حالا درست حدس نزده ؟ امشب یا فردا میگم کیه :hapydancsmil: ینی شی چشم ندالی؟خو تو برگزار کلدی:vahidrk: باید همرو بخونی متین رو بگفته بودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بلو بابا . بیکارم مگه؟ متین نیست . لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ خوب چرا مسابقه برگزار میتونی پس؟ پس از کجا میفهمی کی بلته؟ متینه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ خوب چرا مسابقه برگزار میتونی پس؟پس از کجا میفهمی کی بلته؟ متینه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخره سر نگاه میکنم همه رو باور کن متین نیست لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ بوژه گیه نتون..... الان این نیاز به ترجمه داره واقعن من ک هر چی سعی کردم نفهمیدم چی گفتی لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ الان این نیاز به ترجمه داره واقعن من ک هر چی سعی کردم نفهمیدم چی گفتی سودی گفت :"باشه گریه نکن" لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ سودی گفت :"باشه گریه نکن" مرسی... همیشه همراه سودی باش مترجم خوبی هستی لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ تابلووووووو معلوم بود یکتاست یکتا نباشه دوتا که هست؟ سه تا ؟ چهارتا؟ خلاصه صاحب عکسش تا نداره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده