Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ ایول سپیده ب نکته خوبی اشاره کردی اصن ذهنم شکوفا شد الان فهمیدم کیه ...زهرا پرتویی نژاد هست از همون ابتدا حضور چشمگیری داشته اصن من غیر مستقیم به خودت اشاره کردم زیاد اینورایی لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ چه خوشکل شدم امشب میدونم که خودتی:دی لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ یادش بخیر ، چقدر زهرا رو اذیت میکردم من اینجا ! یادمه هیچوقتم برنده نشدم اخه الان که هیچکس نمیشناسم ! پیر شدم شهدخت !!! مریم (نمیدونم نام کاربریش چی بود اما یه مینا داشت ) سلام دوسی خودم کم پیدا و کم کار شدی فقط دوتا حدس ؟ دست بجنبون لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ همچین کاربری نداریمااااشاید منم منظورم اینه که یه پرنده مینا داشت نمیدونم چرا نام کاربریش یادم نمیاد ! سلام دوسی خودمکم پیدا و کم کار شدی فقط دوتا حدس ؟ دست بجنبون مگه این درسا میذاره اخه به دوستای قدیمیم سر بزنم حدس زدم دیگه خودتی لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ منظورم اینه که یه پرنده مینا داشت نمیدونم چرا نام کاربریش یادم نمیاد ! ooraman رو میگی؟ نه بابا اوری نیست یکتاست لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ ooraman رو میگی؟نه بابا اوری نیست یکتاست ارههه خودشه ! نیست ؟ نیدونم ! لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ ایول سپیده ب نکته خوبی اشاره کردی اصن ذهنم شکوفا شد الان فهمیدم کیه ...زهرا پرتویی نژاد هست از همون ابتدا حضور چشمگیری داشته اصن شایدم من باشم منظورم اینه که یه پرنده مینا داشت نمیدونم چرا نام کاربریش یادم نمیاد ! دیگه خیلی پیچیده شد . اصلاً این یکیو نشنیده بودم ------------- یه عکس دیگه اضافه شد .:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ الان ک به عکس جدیدی ک اضاف شده دقت میکنم میبینم ونوسه لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ مگه 2حدس فقط نباید بزنیم؟ حالا بیشتر هم شد اشکال نداره لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ حالا بیشتر هم شد اشکال نداره پس تویی حضورتم که پر باره لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ پس توییحضورتم که پر باره تو که حضورت از من بیشتره :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ به ترتیب میگم: فرانه یکتا متین زهرا(جنابعالی) لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ تو که حضورت از من بیشتره :persiana__hahaha: اغا قبول نیس گفتین دو حدس منم دو حدس زدم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده