partow 25305 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2013 چی شد آخر این مسابقه ؟ عرضم به حضورتون این نی نی ژونه من کسی نیست جز Yekta.M :ha5t4lmd53df3cpu2lq:druze3cfjhkv7q65cc0 :2eaoapgxehimkak1y7e ونوس واسه چی اینقدر زود حدس زدی؟ :vahidrk:
partow 25305 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2013 یکتا از کجا فهمیدی؟ :w127: Yekta.M ؟؟ اینقدر تابلوئه؟ زهرا عکس خیلی واضح و ضایع داره میگه من یکتا هستم ، به محض دیدن شناختم اگر اینقدر واضحه چرا من نفهمیدم ؟ مینا شک نکن که یکتاست ، اصلا تغییری نکرده ، دقیقا مثل الانش هست این همه تغییر کردهههههههه یکتا......... دیر گفتی . حیف شد :icon_pf (34): ینی نی نی هه اینخد شبیه منه ک همه میگن منم؟ای جان همــــــــــــزادمو پیدا کردم:hapydancsmil: خیلی خوب منحرف میکنیا . یکتا صحیح است اصلاً از قیافه اش تابلوئه یکتائه. نخیر تابلو نیست ooraman رو میگی؟نه بابا اوری نیست یکتاست یکتا دیگه لو رفتی بازم میگم Yekta.M صحیح است یکی از تجربیات من تو تاپیکای تشخیص هویت: حضور چشم گیر و بی سابقه هویت مجهول تو تاپیک تشخیص هویتش بقیه اش با خودتون بهش گفتم نیادا . ولی بدونه یکتا که حال نمیداد ایول سپیده ب نکته خوبی اشاره کردی اصن ذهنم شکوفا شد الان فهمیدم کیه ...زهرا پرتویی نژاد هست از همون ابتدا حضور چشمگیری داشته اصن یکی من حضور چشمگیری داشتم یکی تو .:ws28: آریودخته شک ندارم نه . اشتباه گفتی :icon_pf (34): الان ک به عکس جدیدی ک اضاف شده دقت میکنم میبینم ونوسه ادامه بده :ws28: به ترتیب میگم: فرانه یکتا متین زهرا(جنابعالی) ونوس و آریودخت و شهدخت و سودی و بقیه هم میگفتی دیگه بوژه گیه نتون..... گفتم متین نیست . گوش نمیدی به حرفم تابلووووووومعلوم بود یکتاست یکتا نباشه دوتا که هست؟ سه تا ؟ چهارتا؟ خلاصه صاحب عکسش تا نداره صحیح است
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 خرداد، 2013 عرضم به حضورتون این نی نی ژونه من کسی نیست جز Yekta.M :ha5t4lmd53df3cpu2lq:druze3cfjhkv7q65cc0 :2eaoapgxehimkak1y7e ونوس واسه چی اینقدر زود حدس زدی؟ :vahidrk: خیلی تابلو بود؛ اصلا تغییری نکرده
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 خو من که یکتارو الان ندیدم باس از کجا میفهمیدم ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3:
partow 25305 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2013 خو من که یکتارو الان ندیدم باس از کجا میفهمیدم ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: از راهنمایی ها . به این خوبی راهنمایی کردم . پَ خودش بوداز اول میدونستم واسه همین همه رو میگفتی جز یکتا ؟
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 از راهنمایی ها . به این خوبی راهنمایی کردم . واسه همین همه رو میگفتی جز یکتا ؟ آخه تو خوب راهنمایی میکنی اصن ؟ تازه من که همه پستا رو پیگیری نمیکردم که
.Apameh 25173 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 از راهنمایی ها . به این خوبی راهنمایی کردم . واسه همین همه رو میگفتی جز یکتا ؟ دومین گزینه که گفتم یکتا بود دیگه تازه مطمئن بودم اما برا رد گم کنی تو دومین گزینه گفتم
Yekta.M 15459 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 خدایی ونوس چجوری اینقد زود حدسیدی ؟ اخه تو صفحه اول از عکسها فهمیدی یا از راهنمایی ها یا هر دو گزینه ؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 خرداد، 2013 خدایی ونوس چجوری اینقد زود حدسیدی ؟ اخه تو صفحه اول از عکسها فهمیدی یا از راهنمایی ها یا هر دو گزینه ؟ قیافت هیچ تغییری نکرده خو =)))))))))))))))))
partow 25305 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2013 آخه تو خوب راهنمایی میکنی اصن ؟ تازه من که همه پستا رو پیگیری نمیکردم که من بد راهنمایی میکنم؟ دومین گزینه که گفتم یکتا بود دیگه تازه مطمئن بودم اما برا رد گم کنی تو دومین گزینه گفتم حالا یه مسابقه ی دیگه هم تو راهه :hapydancsmil: بعدی رو همون اول بحدس ، اگر نحدسی ونوس میحدسه
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 من بد راهنمایی میکنم؟ حالا یه مسابقه ی دیگه هم تو راهه :hapydancsmil: بعدی رو همون اول بحدس ، اگر نحدسی ونوس میحدسه آره دیگه باید با پیام خصوصی راهنمایی کنی ؟ من باید بگم این چیزا رو؟
Yekta.M 15459 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 آره دیگه باید با پیام خصوصی راهنمایی کنی ؟من باید بگم این چیزا رو؟ خب راست میگه دیگه زهرا حالا واسه مسابقه جدیدی ک در راهه یادت نره راهنمایی کنی
Yekta.M 15459 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 یکتا بود؟ یکتا ... حضورت مشکوک بود کلا کی ؟من؟تابلو بود!:icon_pf (34): اومده بوددم کمکتون کنم ...حیف ک ونوس خیلی زود گفت
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 نگو یکتا بود دیگه کلا باید برم تعطیل کنم ...:icon_pf (34):
partow 25305 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2013 آره دیگه باید با پیام خصوصی راهنمایی کنی ؟من باید بگم این چیزا رو؟ بلو بابا خب راست میگه دیگه زهراحالا واسه مسابقه جدیدی ک در راهه یادت نره راهنمایی کنی مسابقه ی جدید ررو امشب میزارم . راهنمایی های خوبی هم دارم . :gnugghender: یکتا بود؟ یکتا ... حضورت مشکوک بود کلا ایهیممممممم یکتا بود نگو یکتا بود دیگه کلا باید برم تعطیل کنم ... یکتا بود :دی
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 اِ....تازه فهمیدم مسابقه تمومیده!!! زهرااااااااااااا سری بعد خبرم کن مسی
Yekta.M 15459 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 نگو یکتا بود دیگه کلا باید برم تعطیل کنم ...:icon_pf (34): تو که خودمو دیده بود از نزدیک باووو تو دیگه چرا؟ اینقد عوض شدم؟
ارسال های توصیه شده