Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 ایول سپیده ب نکته خوبی اشاره کردی اصن ذهنم شکوفا شد الان فهمیدم کیه ...زهرا پرتویی نژاد هست از همون ابتدا حضور چشمگیری داشته اصن من غیر مستقیم به خودت اشاره کردم زیاد اینورایی
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 یادش بخیر ، چقدر زهرا رو اذیت میکردم من اینجا ! یادمه هیچوقتم برنده نشدم اخه الان که هیچکس نمیشناسم ! پیر شدم شهدخت !!! مریم (نمیدونم نام کاربریش چی بود اما یه مینا داشت ) سلام دوسی خودم کم پیدا و کم کار شدی فقط دوتا حدس ؟ دست بجنبون
bme.masood 5832 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 همچین کاربری نداریمااااشاید منم منظورم اینه که یه پرنده مینا داشت نمیدونم چرا نام کاربریش یادم نمیاد ! سلام دوسی خودمکم پیدا و کم کار شدی فقط دوتا حدس ؟ دست بجنبون مگه این درسا میذاره اخه به دوستای قدیمیم سر بزنم حدس زدم دیگه خودتی
*mini* 37778 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 منظورم اینه که یه پرنده مینا داشت نمیدونم چرا نام کاربریش یادم نمیاد ! ooraman رو میگی؟ نه بابا اوری نیست یکتاست
bme.masood 5832 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 ooraman رو میگی؟نه بابا اوری نیست یکتاست ارههه خودشه ! نیست ؟ نیدونم !
partow 25305 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2013 ایول سپیده ب نکته خوبی اشاره کردی اصن ذهنم شکوفا شد الان فهمیدم کیه ...زهرا پرتویی نژاد هست از همون ابتدا حضور چشمگیری داشته اصن شایدم من باشم منظورم اینه که یه پرنده مینا داشت نمیدونم چرا نام کاربریش یادم نمیاد ! دیگه خیلی پیچیده شد . اصلاً این یکیو نشنیده بودم ------------- یه عکس دیگه اضافه شد .:hapydancsmil:
partow 25305 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2013 پس توییحضورتم که پر باره تو که حضورت از من بیشتره :persiana__hahaha:
آریودخت 43941 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 تو که حضورت از من بیشتره :persiana__hahaha: اغا قبول نیس گفتین دو حدس منم دو حدس زدم
ارسال های توصیه شده