partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ سلامممممممم . مسابقه ی تشخیص هویت داریممممممممم :hapydancsmil: طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: راهنمایی: :gnugghender: 1-خیلی دوست داشتنیه . خیلی خیلیییییییی . اصلاً نفسه . :w36: 2- بچه که بود خیلی آروم بود ولی الآن خیلی شیطونه 3- گاهی وقتا ایده های جالبی میپرونه شانسی 4- مرتب و منظمه . یکمم خوش سلیقه ست . 5- تو همه تالارا هست ولی کلاً فعالیتی نداره . فقط میره سر میزنه ( شوخی کردم ، یه مدت فعالیتش کم شده بود ، ولی الآن بهتر شده) 6- دیگه خیلی راهنمایی کردم. :persiana__hahaha: -------------------------- بقیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... از امروز که ســــــــه شنبه هستش ، تا جمعه تاپیک بازه ... :cakesmileyf: همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ...:w36: --------------------------------- این نی نی ژونه من کسی نیست جز Yekta.M ونوس واسه چی اینقدر زود حدس زدی؟ -------------------------------------------------- مثل همیشه ، هرکسی زیر این پست تشکر بزنه در سری بعدی اطلاع رسانی خواهد شد وگرنه باید خودتون بیاید دیگه 46 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ آریودخت فدات بشم سارایی من خودم دارم حدس میزنم اونوقت خودمم ؟؟؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ * Ven000s * نیس ؟ ونوس فعالیتش کم بود؟ امروز سه شنبهس الآن درستش میکنم :icon_pf (34): آریودخت اریودخت هم فعالیتش کم بود؟ لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ فدات بشم سارایی من خودم دارم حدس میزنم اونوقت خودمم ؟؟؟ می خوای گمراهمون کنی لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ من میشناسمش؟ نمیدونم . هیچ دوستی با این ویژگی ها نداری؟ :w127: لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ الآن درستش میکنم :icon_pf (34): اي جان اعتياد بلاي خانمان شوژ سه شنبه ---- > "س"، نه "ش" :دي شتاد اشپم پراني محل! :دي لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ اي جاناعتياد بلاي خانمان شوژ سه شنبه ---- > "س"، نه "ش" :دي شتاد اشپم پراني محل! :دي دیگه ایندفعه درسته لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ سودی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چ باحاله:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده