mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ :hapydancsmil:خسته نباشید به همه دوستانی که در ترجمه اولین مقاله همکاری داشتن:hapydancsmil: alimec JU JU فرنوش خادمی mim-shimi خدا قوت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ همگی خدا قوت کارتون درسته :hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
mani66 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیز. من هرچی سعی کردم نتونستم مقاله ترجمه شده (فارسیش) Heat transfer enhancement and pressure drop characteristics of TiO2–water nanofluid in a double-tube counter flow heat exchanger رو دانلود کنم.میشه خواهش کنم واسم ایمیلش کنید. با سپاس فراوان.:icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیز.من هرچی سعی کردم نتونستم مقاله ترجمه شده (فارسیش) Heat transfer enhancement and pressure drop characteristics of TiO2–water nanofluid in a double-tube counter flow heat exchanger رو دانلود کنم.میشه خواهش کنم واسم ایمیلش کنید. با سپاس فراوان.:icon_gol::icon_gol: سلام امتحان کردم، مشکلی نداشت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
sajad-babr 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام - بسیار سپاسگذارم مقاله دیگه راجب مبدل حرارتی دولوله ای ندارین؟ اگرم بررسی عدد ناسلت در مبدل دو لوله ای داشتین که عالیه ممنون میشم برام بفرستید . هم ترجمه و لاتین برام میل کنید تشکر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده