Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 آقا حمید با بارش برف و گل بعد از اون و پیش بینی بارندگی تا حدود 2 شنبه امکان کاشت نهال در خیلی از جاها نیست.وقت رو تمدید کنید بله این که خیلی یا بعضی از جاها شاید بارندگی کماکان باشه و گل و شل باشه که درسته ... عکسها برای الهه ارسال میشه ... اگر ایشون تشخیص دادن که تمدید بشه خب تمدیدش میکنیم ... کسی که قرار نیست از نواندیشان فرار کنه! من می خوام باغ ایجاد کنمباید با مته چاله بکنم و بستر رو آماده کنم.الان هم روی زمین حدود 20 سانت برف هست.این برف اب بشه بعدش گل و شل داریم.باید یکی دو روز افتاب داشته باشم تا زمین بقدری خشک بشه که بشه رفت و خط کشی انجام داد و با تراکتور رفت داخلش و چاله کند. این فرق می کنه با اینکه با بیل چند تا چاله بکنیم و نمادین 4 تا نهال بکاریم. به هر حال من کاری با مسابقه ندارم دوستان.حتما عکس می گیرم و قرار میدم اینجا .شاید برای بعضی ها مفید باشه راستی برای حفر چاله با مته چال کن، اقداماتت رو انجام دادی یه سری سوالات در مورد قیمت های عملیاتی باید ازت بپرسم. 4
amirgb 8546 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 بله این که خیلی یا بعضی از جاها شاید بارندگی کماکان باشه و گل و شل باشه که درسته ...عکسها برای الهه ارسال میشه ... اگر ایشون تشخیص دادن که تمدید بشه خب تمدیدش میکنیم ... کسی که قرار نیست از نواندیشان فرار کنه! راستی برای حفر چاله با مته چال کن، اقداماتت رو انجام دادی یه سری سوالات در مورد قیمت های عملیاتی باید ازت بپرسم. چشم حتما در خدمتیم 2
soil eng 17164 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2013 از 6 نفر فقط 2 نفر عکس فرستادن تمدید تا جمعه ظهر! بفرستین دیگه 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 این هم عکسی که گفته بودم چون قرار نیست که توی مسابقه شرکت کنه میذارم اینجا واقعا ناراحت کننده است 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 وای من یه سری درخت قرار هست بکارم میشه وایسید من بکارم عکس بگیرم بفرستم اصلا این درختا با لبای ادم بازی میکنن اینقدر باحالن باور کنید 1
soil eng 17164 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2013 وای من یه سری درخت قرار هست بکارم میشه وایسید من بکارم عکس بگیرم بفرستماصلا این درختا با لبای ادم بازی میکنن اینقدر باحالن باور کنید تا جمعه تمدیدش کردیم دیگه! بازم بیشتــــــــــــــــــــــر؟ 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 تا جمعه تمدیدش کردیم دیگه!بازم بیشتــــــــــــــــــــــر؟ ببینم بنظرت درخت کاج بکارم الان خوبه برنده میشم 1
soil eng 17164 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2013 ببینم بنظرت درخت کاج بکارم الان خوبه برنده میشم اصلا به نوع درختش ربط نداره! فقط خوشکل عکسشو بگیر بیاار..افرین 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 اصلا به نوع درختش ربط نداره!فقط خوشکل عکسشو بگیر بیاار..افرین جدا خب خیالم راحت شد ببین باید نهال باشه یحتما ما پارسال یه درخت کاشتیم میشه عکس اونو بندازم هنوز همونجور مثل نهال مونده باور کن 1
soil eng 17164 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2013 جدا خب خیالم راحت شد ببین باید نهال باشه یحتما ما پارسال یه درخت کاشتیم میشه عکس اونو بندازم هنوز همونجور مثل نهال مونده باور کن یعنی اینجا ادم پیر میشه... برو واسم عکس بیار!ترجیحا نهال تازه کشت شده 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 یعنی اینجا ادم پیر میشه...برو واسم عکس بیار!ترجیحا نهال تازه کشت شده اهان دستت درد نکنه ولی برا کمک به مسابقتم شده میرم یه نهال میخرم میکارم 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 جدا خب خیالم راحت شد ببین باید نهال باشه یحتما ما پارسال یه درخت کاشتیم میشه عکس اونو بندازم هنوز همونجور مثل نهال مونده باور کن شما میتونید از این نوع نهال ها بکارید بهتر جواب میگیرید 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 شما میتونید از این نوع نهال ها بکاریدبهتر جواب میگیرید به اقای خاص عزیز خودمون اصلا دنبال همینا بودم دستت درد نکنه بیاید هممون از اینا بکاریم اینجوری میتونیم بشیم بزرگترین صادرکننده نارگیل دنیا 3
soil eng 17164 مالک ارسال شده در 13 خرداد، 2013 به اقای خاص عزیز خودموناصلا دنبال همینا بودم دستت درد نکنه بیاید هممون از اینا بکاریم اینجوری میتونیم بشیم بزرگترین صادرکننده نارگیل دنیا دست خودم نیس..تا تو رو میبینم یاد عکس نهال میوفتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شووما برو عکستو اماده کن،اگه خوب بود بعد برو سراغ نهالی ک آقا اسماعیل معرفی کرد 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 دست خودم نیس..تا تو رو میبینم یاد عکس نهال میوفتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شووما برو عکستو اماده کن،اگه خوب بود بعد برو سراغ نهالی ک آقا اسماعیل معرفی کرد باز خوبه یاد بدهکاریات نمیفتی:icon_pf (34): باوشه 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 اسپم ممنوع :spiteful: عکسا رو رد کنید بیاد :icon_pf (95): نمیخواد زیاد هنری باشه ... کلیشه ای هم باشه مهم نیته! 4
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 اسپم ممنوع :spiteful: عکسا رو رد کنید بیاد :icon_pf (95): نمیخواد زیاد هنری باشه ... کلیشه ای هم باشه مهم نیته! حرف اقا حمید فصل الخطابه دیگه مهم نیته ،این جمله خیلی حرف داره ها بذارید برم سر به بیابون بذارم 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 امروز دیدم جلوی خونمون تو باغچه یه نهال کاشتن عکسشو میفرسم براتون 5
An@hita 8666 ارسال شده در 15 خرداد، 2013 ای بابا چرا نظرسنجی رو برگذار نمیکنید؟هفته درختکاری سال 92 هم رسید!!!! 1
soil eng 17164 مالک ارسال شده در 15 خرداد، 2013 امیر-میلاد و شهدخت قراره عکس بفرستن منم همینو میگم والا.... امیر-میلاد-شهدخت منتظریمااااا 2
ارسال های توصیه شده