رفتن به مطلب

کارنامه سال 1391 در یک نگاه

spow

ارسال های توصیه شده

درود

شغلی:

نیمه اول سال تو یه شرکت PAP کار میکردم اونجا تجربه های خیلی زیادی کسب کردم و یه سکوی پرتابی شد واسه این که استعدادمو کشف کنم! هرچند این اواخر نظراتم نسبت به این شرکت عوض شد ولی بی انصافی نباشه واقعا تجربه بیستی بود واسم

نیمه دوم سال به اتفاق یکی از دوستان شرکتی تاسیس کردیم / سرمایه از اون کار از من / چند ماه اول چون تجربه نداشتیم کلی بدهی بالا اوردیم که بابت این هم خدا رو شاکرم / چون تو سن 19 - 20 سالگی تازه دارم میفهمم چطور تو این بازار گرگی بتونم پول در بیارم / حالا گذشت و گذشت و الان تقریبا همه چی داره میفته رو ریل و روال خودش

تو سال 91 از لحاظ مالی به اون چیزی که میخواستم نرسیدم / تقریبا پس اندازم صفر / ولی تجربه های خیلی زیادی کسب کردم که شاید ارزش بیشتری داشته باشن / همه این تجربه های رو به کار میبندم در سال بعدی

اجتماعی:

تو این سال کلی با مردم و مشتریها سر و کله زدم/ پرزنت های مختلف برای جذب مشتری / فهمیدم که تو این جامعه با هرکی باید مث خودش رفتار کرد / خوبی بیش از حد توقعات رو میبره بالا / فهمیدم که نباید از غرورم بگذرم واسه خیلی مسائل / فهمیدم که 'نه' گفتن خیلی وقتا به درد میخوره و فهمیدم که نباید همیشه پام تو راه باشه

عاطفی:

تو این سال یه ضربه سنگینی خوردم که حدود 2 ماه از سال 91 رو به گوشه گیری گذروندم تو این دو ماه از نظر درسی از نظر شغلی شدیدا افت کردم + اینکه تو رابطه عاطفی هیچوقت نباید به طرفت زیاد بال و پر بدی / این اتفاق باعث شد تا از رابطه های مسخره دوری کنم چون جز ضرر هیچی نداره / میخوام سال 92 سالی دور از هرگونه احساس برای من باشه

تحصیلی:

از نظر تحصیلی بد نبود / تو بعضی درسا پیشرفت زیادی داشتم ولی یکی دوتا درس که اصلا انتظارشو نداشتم به خاطر اون اتفاق پایینم کشید / من معمولا خارج از دانشگاه درس نمیخونم حتی موقع امتحانا / هرچی یاد میگیریم سر کلاسا هست / ولی وقتی ادم تمرکز نداشته باشه نه سر کلاس یاد میگیره نه بعد از کلاس / متاسفانه ترم اولی زیر امتحان زاییدم / ولی ترم قبل جبران کردم / سال 92 کارشناسی رو تموم میکنم به امید خدا و قصد دارم واسه ارشد بخونم

کلا من تو این سال نمره 70 رو به خودم میدم / و بیشتر از این چیزا این واسم مهمه که هنوز زندم / هنوز سلامتی دارم / خدایا شکر

واسه سال 92 چند تا ایده دارم که اگه حتی یکیش رو هم پیاده کنم واسم کافیه / هم از لحاظ درامدی واسم خوب میشه و هم از لحاظ تجربی / فقط من تنها چیزی که نیاز دارم تمرکز رو کارم و حرفمه / امیدوارم بتونم با تمرینهای که چند وقته شروع کردم تمرکزم رو افزایش بدم و تو کارم موفق باشم

:icon_gol:

• Like 20
لینک به دیدگاه

از نظر شغلی زیر صفر!!! خودمو به هر در و دیواری زدم که یه شغل مناسب حداقل با یه درامد متوسط پیدا کنم ولی فایده ای نداشت سال 91 خیلی بی پولی کشیدم !!!:4564:

از نظر تحصیلی نمیگم فوق العاده بود چون من فقط به روزانه فکر میکردم ولی آزاد قبول شدم که البته جای شکرش باقیه ؛ نسبت به همکلاسیام توی این یه مورد یه پله بالاتر هستم :ws37:

توی سال 92 میخام حداقل 4 تا مقاله توی معتبرترین مجله ها چاپ کنم توی 2 تا همایش هم شرکت کنم و اینکه از لحاظ بار علمی احساس میکنم خیلی توی رده ی بالایی نیستم ؛ کلاً توی سال 92 میخام از لحاظ درستی بترکونم (بقول ندا !!!) البته به یاری خدا .... :icon_redface:

از لحاظ ارتباطات و اجتماعی هم نمیگم بد بودم ولی خوبه خوب هم نبودم

در کل به خودم 50 میدم ....

هی روزگار :sigh:

• Like 21
لینک به دیدگاه

از نظر اقتصادی یه چیزِ داغونی بود...اما از نظر تحصیلی خیلی خوب بود واسم...

کسب و کار هم خیلی افتضاح بود..

واسه 91 به خودممم....ممم.....70 تا 75

کمه و باید توو سالِ جدید زیاد بشه :ws3:

• Like 15
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

به خودم مسلما 100 میدم و فکر نکنمم آدمی باشه که به خودش 100 نداده باشه، چون هر عملی رو وقتی انجامش میدیم که مطمئن باشیم به نفعمونه.

اما همیشه هرچی ما جواب دادیم پاسخ صحیح نیست.

مهم اون کارنامه ما دست دیگرانهه.

طبق کلید تصحیح یک عده، نمره منفی داشتم، طبق کلید یک عده صفر و طبق کلید یک عده 100.

کلید مردم مهمه...

:-)))

• Like 11
لینک به دیدگاه

از همه نظر گند زدم !

خانوادگی

شغلی

تحصیلی

اخلاقی

اقتصادی

عین یه کابوس بود که بالاخره دارم بیدارم میشم !

• Like 11
لینک به دیدگاه

کلا سال خوبی نبود!

مخصوصا نیمه اول سال و اوایل اسفند تا الان...

تو همه موارد افت داشتم!مخصوصا شخصیتی و اخلاقی...

پشت سر هم از اینور و اونور نارو خوردم مخصوصا همکارام...

پر از ترس بود برام!انقدی که اعصاب صفر ،له...

تنها برنامه امم ارشده که نمیدونم به این اوضاع نابسامانی که دیگران برام درست کردن میتونم تو سال جدید به خواسته ام برسم یا نه...

این پست ویرایش میشود :ws3:

دیدم یه اتفاق خوبی که امسال برام افتاد و تونستم این همه مشکل تحمل کنم به دنیا اومدن کوچولوی داداشم بود :icon_redface:

• Like 13
لینک به دیدگاه
سلام

سال 91 از منظر شخصی،شغلی،اجتماعی،کسب وکار،عاطفی ،ارتباطات ،تحصیلی و... چجوری بود

به خودتون از 100 چه نمره ای میدین؟

ایده هاتون برای اینده دور ونزدیک چیه؟

شغلی......استارت یه کار رو زدم که نمیشه روش به عنوان شغل اصلی حساب کرد ولی از 0 خیلی بهتره و اینکه از رشتم جدا نیست و تونستم پول:4564: در بیارم منت دولت و ملت هم سرم نیست...:a030: ولی همچنان دنبال کارررررررررررررررم!

اجتماعی.....خوب بود. یه تعداد زیادی بگم حدودا 50 تا دوست حقیقی -مجازی نه هااااا-که اشتراکات زیادی باهاشون دارم رو پیدا کردم دروغ نگفتم البته سال قبلش هم بود که نسبت به قبل بیشتر شدن و خیلی از این نظر خوشحالم:a030: امیدوارم بتونم حفظشون کنم تو 92

عاطفی تقریبا سرعت ثابت یعنی شتاب 0!

تحصیلی هم اردیبهشت معلوم میشه:w16:

یه سری چیزای دیگه که نگم بهتره....:hanghead:

به خودم نمره 80 میدم چون با سال قبل کلی متفاوت شدم!!

اهدافم هم بهتره سال دیگه همین موقع اگه عمری بود میگم رسیدم یا نه اگه رسیدم چی بوده:ws3:

پیشاپیش سال خوبی رو برای نو اندیشانی ها آرزو میکنم:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

امسال خيلي سخت گذشت بهم - خيلي بي خوابي كشيدم - حدود 5 كيلو هم وزن كم كردم

ولي بعد از سال 85 - امسال سال موفقي بود برام

تا اواخر تابستون بدهي هامو تموم كردم و از صفر شروع كردم - خيلي سخت گذشت واقعا آس و پاس بودم

براي امسال از پارسال برنامه ريزي كرده بودم كه تقريبا به همه اهدافم رسيدم حتي جلو هم زدم

فقط يكيش مونده كه تا اتمام تعطيلات عيد بايد بهش برسم

تو كار تجربه هاي خوبي كسب كردم - كلا همه چي خوب بود فقط جاي عزيز دل پول خالي بود

برا اين مورد هم يكي دو ماهي هست دارم رو خودم كار ميكنم بايد طرز تفكرمو عوض كنم .... :ws38:

اميدوارم سال 92 هرچي كه نداشت لااقل از لحاظ مادي خوب باشه برام - ديگه تحمل تورم 4 درصد رو ندارم

با اين بي پولي اصلا به فكر ادامه تحصيل نيستم

كلا به خودم نمره 80 رو ميدم

• Like 19
لینک به دیدگاه
سلام

سال 91 از منظر شخصی،شغلی،اجتماعی،کسب وکار،عاطفی ،ارتباطات ،تحصیلی و... چجوری بود

درود مهندس

کسب و کار که اخر سال با دو تا از آشنایان یه گاوداری زدیم:ws3: و چند تا کار موقت..

تحصیلی شکست خوردم:ws37:

عاطفی شکست خوردم:ws37:

اجتماعی مث سابق:ws37:

ارتباطاتم بیشر از سابق ولی لهجه همچنان شمالی:ws37:علیییییییی تو چرا اینقدر لهجه داری؟:w000:

شغل ثابت هم ندارم:ws37:

ولی خب زندگی جاریست..

ایده جدیدی برای سال 92 ندارم ولی تصمیم دارم تا مهر قاطی مرغ ها بشم:ws37:فعلا که خواستگار ندارم:ws3:

• Like 18
لینک به دیدگاه

سال خوبی بود در کل

به غیر مسائل عاطفی که باعث شد چند تا از عزیزانمو از دست بدم سال رو به جلویی بود

احساس میکنم هر روز بزرگتر میشم و این برام لذت بخشه

75

• Like 16
لینک به دیدگاه

از منظر شخصی:سال 91 برعکس 90سال خوبی برام بود تجارب جدیدی داشتم

شغلی:آخرای سال 91 تصمیم گرفتم یه کار پاروقت پیدا کنم که تجربه کاریم یشتر بشه:w16:اما عملیش مونده واسه92

اجتماعی:اجتماعی بودم اما اجتماعی تر شدم:ws3:

کسب و کار:بنده دانشجو میباشم

عاطفی:حالا چی هست؟خوردنیه؟:ws3:(این اخر سالی یه اتفاق بدی برا یه بنده خدایی افتاد که واقعا داغونم کرد خدا رحمتش کنه)

تحصیلی:همچنان دارم ادامه میدم ولی پیشرفت زیادی داشتم

سال 91 سال خوبی برام بود خدا یه هدیه ی بزرگ تو شروع این سال بهم داد که خیلی برا زندگیم ارزش داره و امیدوارم ارزش خفظشو تا اخر عمرم داشته باشم از هر نظر سال خوبی بود فراز و نشیب زیاد داشت مریضی 5ماهه مادرم عمل دیسکش و فشاری که رو من بود سختی این سال بود اما راضیم به رضای خدا چون همه ی اتفاقات بد و سخت و خوب و........همش لطف بود خیلی بزرگتر شدم خیلی پخته تر شدم

یه جاهایی کوتاهی کردم واسه همین از100به خودم80میدم

• Like 17
لینک به دیدگاه

از نظر درسي خوب بود خدا رو شكر:w02: از نظر مالي بهتر بود حداقل ياد گرفتم كمتر خرج كنم:w02:از نظر عاطفي و خونوادگي داغون بود به معناي كامل:w02:

• Like 17
لینک به دیدگاه

از نظر عاطفی و اینا اصلا نگم بهتره چون باید کلی غر بزنم و گله کنم :banel_smiley_4:

از نطر تحصیلی هم تنبلی زیاد کردم.چون پایان ناممو دارم خیلییییییییی کند کار می کنم البته درگیر کارهای دیگه بودم و می خوام دیگه زودتر ببندمش بره TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

از نظر کسب و کار هم ... کار مرتبط با رشته نتونستم پیدا کنم ! ولی به شدت علاقه دارم به اینکه خودم درآمد داشته باشم.و تو این یکی دو ماه آخر سال بالاخره تونستم این کارو بکنم ! البته نه با کار اداری و مرتبط با رشته و اینا .بلکه از طریق بازارچه کارهای دستی ! و بالاخره بعد از 24سال زندگی فهمیدم که چه کاریه که واقعا بهش عشق می ورزم و دوست دارم انجامش بدم و ازش خسته نمی شم...از این نظر چونکه با چندتا شکست کوچولو که اولش خوردم ، اما باز ادامه دادم و از رو نرفتم ، از خودم راضیم(البته از تشویق های خونواده نمیشه یاد نکرد ) ...

شاید مسخره باشه اما ته دلم دوست دارم همین کارهای دستی رو ادامه بدم . ولی دلم می خواد کار دائمی هم داشته باشم که بتونم از درسی که 4 سال خوندم هم استفاده کنم خب icon_pf%20%2834%29.gif

همین بازارچه هم چونکه با مردم در ارتباط بودم ، باعث شد خیلی دیدم باز بشه نسبت به جامعه و آدمهای مختلف با رفتارهای مختلف .و این از نظر اجتماعی خیلی مثبت بود :w16:

منم متاسفانه فقط منتظرم یک دوره به ظاهر سخت زندگیم بگذره... sigh.gif

نمره هم فکر کنم 40 بدم به خودم از 100 :banel_smiley_4:

• Like 17
لینک به دیدگاه

درود...ابتدا باید از استارتر تاپیک تشکر کنم که تاپیک بسیار خوبی رو ایجاد کردند تاحداقل از عملکرد خودمون در سالی که رو به پایان هست جمع بندی ای داشته باشیم ،چیزی که شاید خیلی وقت ها این کار رو انجام ندادیم....

از 15 فروردین امسال اولین فعالیت حرفه ای خودم رو به عنوان مدیر داخلی یک کارخونه ( کارگاه )تولیدی شروع کردم بمدت 4 ماه و قطع همکاری به دلیل شرایط نامساعدی که وجود داشت...تجربه های خوبی کسب کردم،دید واقع بینانه تری نسبت به محیط کاری پیدا کردم،درباره نحوه برخورد و ارتباط با پرسنل و مدیران نکات خوبی رو یاد گرفتم...

بعد از اون در واقع دنبال کاری نگشتم و تصمیم گرفتم برای ارشد بخونم....اما متاسفانه فرصت ها رو از دست دادم و به نحوی انگیزه ای برای ادامه تحصیل نداشتم....

از لحاظ مالی هم شغلی که داشتم اصلا خوب نبود بعد از گذشتن 2 ماه از قطع همکاری حقوقم از اردیبهشت ماه رو گرفتم .....

از لحاظ عاطفی هم کما فی السابق ....

نمره خوبی به وضعیت کلی امسال خودم نمیدم شاید حتی گاهی اوقات پایین تر از نورم هم بوده باشه...انشالله سال 92 رو با هدف گذاری شروع خواهم کرد.....

و در اخر اینکه ،این قافله عمر عجب میگذرد....

• Like 18
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
سلام

درود

هر چند 14 روز از سال جدید را آغـاز کردیم. امـا این تاپیک برایم خیلی جالب بود، و دوست دارم خطی از گذشته ام به یـادگـار در اینجـا بمـاند...!

کارنامه ی سال 1391 در یک نگـاه : قبـــولــی

از منظر شخصی و شغلی و عاطفی و تحصیلی: عـالـی

نمره از 100: 80

ایده هایم: * نزدیک: کنکور ارشد در خرداد مـاه دارم. پیشرفت در زمینه ی شُغل اَم. ادامه ی کلاس های ورزشی و هنری اَم.

* دور: خیلی زیــاد هست و نمی توان نوشت.

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...