spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ سلام کارنامه سال 1391 در یک نگاه سال 91 از منظر شخصی،شغلی،اجتماعی،کسب وکار،عاطفی ،ارتباطات ،تحصیلی و... چجوری بود به خودتون از 100 چه نمره ای میدین؟ ایده هاتون برای اینده دور ونزدیک چیه؟ 33 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ سالی با کلی خوبی و بدی و اتفاقات خاص خودش که میتونم بگم به آرامی گذشت یا دیگه پوست من کلفت شده بود یا خودمو زده بودم به بی خیالی که فشار روم کم بوده.. از نظر شغلی افتضاح بیکار با کلی گرفتاری :icon_pf (34): شخصی قوی تر شده ام نسبت به یک سری رویدادها ولی در کل سرگردونم هنوز بین خیلی از مسائل عاطفی و حقیقی و همه چی بعداز کلی درد کشیدن به ورزش روی آوردم که میتونم بگم جزو ورزشهای مورد علاقه ام هست و توی این 6 ماه گذشته این جزو کارهای مفیدم بود. شروع بافت فرش پدرو مادرمم هم بعد از 9 سال جزو کارهای خوبم بوده که متدسفانه نتونستم هنوز به سامونش برسونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 از 100 به خودم 50-70 میدم .. اگر شاغل بودم 70 به بالا میدادم ولی خب تقریبا توی خلا و بین زمین و آسمون گذروندم سال 91 رو... ایده ندارم چون وضعیت جوری نیست که بتونم روش حسابی باز کنم .. هرجوری پیش آید خوش آید.. اصلا حس میکنم سال جدید رو نبینم 26 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ سلامکارنامه سال 1391 در یک نگاه سال 91 از منظر شخصی،شغلی،اجتماعی،کسب وکار،عاطفی ،ارتباطات ،تحصیلی و... چجوری بود به خودتون از 100 چه نمره ای میدین؟ ایده هاتون برای اینده دور ونزدیک چیه؟ درود چه زود اخر سال شد از لحاظ اجتماعی فوق العاده پیشرفت کردم، دور بودن از خانواده باعث شد که رشد اجتماعی زیادی داشته باشم، قدرت نه گفتن پیدا کنم، از حق خودم دفاع کنم..با دیگران بهتر تعامل پیدا کنم.. کسب و کار شغل متاسفانه هیچی دریغ از یک ریال کسب در آمد عاطفی رکورد زدم...چهار ماه خانواده رو ندیدم از لحاظ تحصیلی عالی...و اینکه دوباره دوره های زبانم رو شروع کردم..بازم نصفه دو تا نرم افزار یاد گرفتم از لحاظ اعتقادی امسال سال آرومی بود و خوشبختانه دوباره انقلابی رخ نداد وقت پرت زیاد داشتم...شاید با تخفیف بخودم نمره 50 رو بدم سال 92 فلوید باید دیپلم زبانش رو بگیره...یک کار خوب موقتی پیدا کنه...واسه کار دائم هنوز برنامه ای ندارم... شمع سازی هم میخوام یاد بگیرم...یک یا دو کلاس ورزشی هم تصمیم دارم برم... و مهم تر از همه بسلامتی این پروژه ارشد رو مقصد برسونم.(واسه این یکی دعا کنید خیلی سخته) همزمان دو تا مقاله توی نشریات معتبر جهانی چاپ کنم... ------------- آخر سال دیگه اگر عمری بود ببینم چقدر عملی شده.... 29 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ فقط میتونم بگم م خوب بود خدا رو شکررررررررررررررررررررررررررررررررررر 23 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ کسب و کار نداشتیم . از لحاظ دوستی و تحصیلی خوب بود . مثل همیشه . ولی اتفاق قابل توجهی نیفتاد . امیدوارم سال 92 بهتر باشه 25 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ امسال اصلا سال خوبی برای من نبود از لحاظ تحصیلی امسال افت کردم حوصله درس خوندن نداشتم ،ایشاا... سالی که میاد سال خوبی برای همه باشه و هم برای من، باید خیلی تلاش کنم برای ارشد شروع کنم درس بخونم و از لحاظ روحی خودم رو درست کنم وخیلی کارایی دیگه باید بکنم 24 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ سلامکارنامه سال 1391 در یک نگاه سال 91 از منظر شخصی،شغلی - 0 - ،اجتماعی 15،کسب وکار - 0 - ،عاطفی 17 ،ارتباطات 17،تحصیلی - 0 - و... چجوری بود سال همچین خوبی نبود واسم امیدم به 92 ست ؛ کاش خوب باشه به خودتون از 100 چه نمره ای میدین؟ 40 ایده هاتون برای اینده دور ونزدیک چیه؟ تلاش بیشتر و برنامه ریزی و مدیریت و قوی کردن اراده 25 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ پر از حادثه بود ،می شه گفت تقریبا تلخ اما به نظرم اتفاقاتی بود که باید می افتاد تا زندگی راکد نشه و ادامه پیدا کنه! همه نوع اتفاقیم بود،تحصیلی،سلامتی ، عاطفی و اجتماعی ،همگی هم ظاهرا علیه من بود! ولی به 92 امیدوارم، روندی رو که از الان برنامه ریزی و شروع کردم واسه قوی تر شدن ادامه می دم...انشاله که موفقیت به همراه داره... در پیش اومدن بیشتر اتفاقات مقصر نبودم(مخصوصا بیماری و در پی اون مشکلات تحصیلی) در کل فکر کنم 60 باشه نمرم... 22 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ کارنامه قبولی که نمیشده داد ولی خب خدا را شکر ولی در کل خیلی فراز نشیب داشت شاید یه جاهایی خیلی بد یه جاهایی هم خوب مهم اینه که در آینده چی میشه گذشته که دیگه گذشت رفت باید آینده را از دست نداد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 21 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ دلیلی نبود خوب باشه اصلا, فعلا تا 2 سال فقط باید بگذره, دوره ای از زندگی که فقط باید منتظر تموم شدنش باشم 18 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ قضیه نمره دادن همیشه سخته. شاید چون یکم غیر واقعیه! گاهی ادم یه نمره ای به خودش میده و گاهی دیگران . گاهی اولی بیشتره و گاهی دومی! گاهی اولی به حقیقت نزدیک تره و گاهی دومی! اما کلا یه جای قضیه می لنگه! و اون اینکه چه قدر این نمره ها حقیقی اند. چه قدر این موفقیت ها واقعی اند. درسته ک ادم یه برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت میکنه!و سعی میکنه به اهدافش برسه. اما گاهی اتفاقای دیگه ای می افتن ک از مسیر اصلی ادم رو دور می کنن و تو خط دیگه ای میندازن که نمیتونه بفهمه ایا واقعا داره دور میشه یا اینکه نه اتفاقا مسیر اصلی این بوده. اینجا دیگه نمره دادن سخت تر هم میشه. الان یاد فیلم the diving bell and the butterfly که چن شب پیش دیدم افتادم. داستان زندگی کسی که همه اعضای بدنش از کار افتاده و به قول خودش با سه چیز زنده است. پلک چشم چپ. تصورات و خاطرات. در طول دوران بیماریش فقط با پلک چشم چپش کتابی مینویسه پر فروش!که ازش تعبیر به یک ابر مرد میشه اما در عین حال تو همون لحظه ها و روزهای نوشتن کتاب زندگیش به شدت نا امید کنتده و اسف بار و ناراحت کننده هست. طوری که خودش بارها در دیالوگ هایی ک البته فقط تو مغزش گفته میشه ارزوی مرگ میکنه اما دو حلد کتابش چن روز قبل از مرگش چام نیشه....همه چیز امیخته با هم.....اگه این سکته برای این فرد اتفاق نمی افتاد و زندگی قبلی خودشو داشت همون زندگی ساده و البته نه کم از اشتباه رو ادامه میداد. اما با بدنی سالم. ولی الان فقط با یک چشم اما کاری کرده عحیب. موفقیت کدوم بیشتر و نمره کدوم بیشتر؟! ------- بگذرین. یه سوالی دارم. اگه کسی میدونه بگه که چرا همه ارزوهای خوب،یا درصد زیادیشون و فکر کردن ها و تصمیم گرفتن و ارزو کردن ها به لحظه تحویل سال بر میگرده و بعد دوباره زندگی عادی میشه؟! چرا نمیشه و یا اصن چه طور میشه که همه اون خواست ها و حس های هوب رو حفظ کرد؟ 21 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ سال 91 ساله خیلی پر و شلوغی بود ... یه جورایی سال انتخاب بود برای زندگی من از نظر شغلی که یه تجربه 4 ماهه خیلی خوب رو داشتم کار کردن توی یک شرکت بین المللی برای من خیلی خوش آیند بود. ورزشی هم که عالی بود تجربه حضور در مسابقات لیگ یک فوتسال و مسابقات جام فجر و پیشواز بهار بعد از یک مدت دوری از ورزش خوب بود شرکت در مسابقات استانی کیک بوکسینگ و اول شدنم ( من بوکسور نیستم و به جای خواهرم که مصدوم بود به تیم پیوستم) تنها اتفاق بد ورزشیم دزدیده شدن وسایل کوهنوردی عزیزم در یک اردوی یک روزه کوهستانی با تیم فوتسال بود... از نظر تحصیلی هم سال خوبی داشتم تا همین 6 ماه پیش می خواستم کار کنم و ادامه تحصیل رو عقب بندازم اما الان تصمیم های جدیدی گرفتم یه پروسه 4 ساله ست که می خوام تا تهش برم می تونم به خودم 85 بدم چون واقعا تلاشم رو برای رسیدن به اهداف ریز و درشتم کردم 23 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ امسال رو اصلا به هیچ عنوان دوست نداشتم از هر لحاظی که بهش نگاه کنی برام خوب نبوده..اتفاقات خوبی که برام افتاد هیچ مرحمی برایه اتفاقات بدی که تو زندگیم افتاد نبود... فراز و نشیب زیاد داشت اما فرازاش انقد بالا بود که دقیق خودمو اینجا احساس میکردم که نشیبی توش پیدا نمیشد اما از لحاظ اجتماعی یه خورده برام خوب بود بازم جای شکرش باقیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 امیدوارم سال 92 بهتر باشه... 24 سال گذشت از زندگی هوچی نفهمیدم:icon_pf (34): 24 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ سال 91 ساله خوبی بود واسم! از لحاظ اعصاب نسبت به سالای قبل آرامش بیشتری داشتم یعنی بیشتر تونستم خودمو کنترل کنم! از لحاظه عاطفی هم خوب بود و حالا ببینیم بقیشُ خدا چی میخواد! از لحاظ اجتماعی هم بهتر شدم چون بعضی وقتا کارای بانکی و اداری پدرمُ انجام دادم و این واسه من که خیلی کم رو ام خیلی خوب بود! و هم اینکه سفر مجردی زیادی به خاطر پروژه هام رفتم که اینم خیلی خیلی برام خوب بود!!! از لحاظ آموزشی هم خوب بود هم بد!!! خوب بود چون بالاخره درسمُ تمومیدم و هم اینکه کلاسه ورزش مورد علاقم یعنی شنا رفتم ولی اینکه زبانُ ول کردم نه! خوب نبود!!! از لحاظ سلامتی هم خیلی خوب بود و واقعا خدارو سپاسگذارم!!! از لحاظ اعتقادی هم نسبت به پارسال خیلی بهتر شدم و رابطه ام با خدا خیلی خوبه!!! ولی چون برای ارشد خوب نخوندم و بیشتر روزارو همینجوری گذروندم نمره کم میکنم و بخودم از 100 نمره 70و میدم هرچند میدونم نمره خیلی بالایی به خودم دادم!!! :دی ولی سال 92 قصد دارم برای ارشد توی رشته خودم بخونم و آموزش زبانو ادامه بدم و بالاخره به کلاسه سازه مورده علاقم یعنی ویلون هم برم!!!! و دوست دارم مستقل بشم از لحاظه اقتصادی منظورمه! امیدوارم بشه!!! در کل من حسه خیلی خوبی به ساله 92 دارم و امیدوارم برای هممون سالی پر از خوشی و شادی و آرامش باشه!!! 20 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ نمیدونم بد بود یا خوب. اوایل این سال خدمت سربازیم تموم شد که واقعاً یه مرحله بزرگ رو پشت سر گذاشتم. بعدش هم بلافاصله تونستم برم سر یه کار خوب و مهم. تفریحم سرجاش بود، رفیق بازیم سرجاش بود و کلاً شرایط خوب. ولی بعدش یه مقدا ورق برگشت و کارمون تعطیل شد. من موندم و کلی قسط. کلی و فکر و خیال و کلی استرس و وزن کم کردنای نجومی. از لحاظ اجتماعی هم خب به نظرم همیشه آدما به سمت بهتر شدن پیش میرن دیگه پس منم بهتر شدم. یکی از بزرگترین اشتباهاتم این بود که امسال برای ارشد نخوندم. کاملاً شرایط آرمانی و ایده آل داشتم و کاری نکردم. برای سال 92 احتمال زیاد برای ارشد میخونم به طور جدی. اگر کاری هم پیشنهاد بشه خب چه بهتر. برنامه کوتاه مدت مهم دیگه ای ندارم ولی در برنامه کاری 4-5 ساله هم هست که یه شرکت پیمانکاری تاسیس کنم و بتونم برای خودم کار کنم. آدما یا توانایشون ندارن و برای دیگران کار میکنن یا توانایشو دارن و دیگران براشون کار میکنن. البته مهاجرت هم همیشه به عنوان یک گزینه تو ذهنم هست. اگر شرایط کلی کشور به سمت بدتر شدن پیش بره بعید نیست ول کنم برم. درکل 40 میدم به خودم. شایدم کمتر. دلیلی نبود خوب باشه اصلا, فعلا تا 2 سال فقط باید بگذره, دوره ای از زندگی که فقط باید منتظر تموم شدنش باشم قصد نصیحت ندارم ولی من چون این دوران رو گذروندم میگم. منم همش میگفتم بذار این درسم تموم شه، بذار این خدمت لعنتی تموم شه، بذار برم سرکار و بذار بذار و ... ولی همه چیز داره به سمت سخت تر شدن پیش میره. اگر منظورت تا لیسانس یا پایان خدمته عمیقاً و خواهشاً این نگاه رو نداشته باش. باور کن باور کن (چون من خودم به این جمله رسیدم با تمام وجود) که خوشبختی و زندگی همون روزهایی هست که آرزوی تموم شدنش رو میکنیم. 20 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ سلامکارنامه سال 1391 در یک نگاه سال 91 از منظر شخصی،شغلی،اجتماعی،کسب وکار،عاطفی ،ارتباطات ،تحصیلی و... چجوری بود به خودتون از 100 چه نمره ای میدین؟ ایده هاتون برای اینده دور ونزدیک چیه؟ نمیشه نمره ای داد... به طور کلی خوب نبود... تغییر و پیشرفتی حاصل نشد... همه چیز همونی که بود موند... کلا سال بدی بود... خیلی ایده ها دارم... باید دید تا کجا میشه اونها رو عملی کرد... 14 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ یادمه تو دوره ابتدایی سه نوع صفر داشتیم صفر معمولی صفر دوگوش و صفر چهار گوش که بدترینشه من به خودم صفر چهارگوش میدم سالی بدون موفقیت ، کاری که دوس داشتم رها کردم ، به کلی قید ادامه تحصیل رو زدم انگیزه هامو به شدت از دست دادم از نظر اعتقادی به شدت افت کردم اوقات زیادی رو به بطالت گذروندم هر چقدر پول رو هم گذاشتم ارزشش روز به روز کمتر شد با این اوصاف صفر چهارگوش برام خیلی زیاده. 20 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ از نظر شغلی به خودم صفر میدم.چون در حال حاضر بیکارم اجتماعی : دوستان جدیدزیادی پیدا کردم.که کلی تاثیر مثبت تو زندگیم داشت.90 از نظر تحصیلی که امسال فارغ التحصیل شدم.ولی از اینکه برای ارشد جدی درس نخوندم ، به شدت پشیمانم.:icon_pf (34):به خودم 60 میدم. برنامه ای که برای سال 92 دارم خیلی زیاده .این دوتای اولش خیلی مهمه برام. اگه ارشد قبول شدم که هیچی... ولی اگه قبول نشدم باید بیشتر درس بخونم. و دوم اینکه دنبال یه شغل خوب و مرتبط با رشته ام باشم.(امیدوارم پیدا کنم) از نظر اجتماعی بازم پیشرفت کنم. چند تا نرم افزار تخصصی هست که باید بیشتر یاد بگیرم. بار علمی مو باید بالاتر ببرم. مقالات بیشتری بخونم. سعی کنم لغت های زبان انگلیسی رو مرور کنم چون همش یادم رفته.:icon_pf (34): زبان فرانسه هم یاد بگیرم. فعلا اینا یادم اومد. 18 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ از همه نظر واسه من جالب نبود بهتره بگم افتزاح بود...........نه اتفاق خوشایندی.......نه کار...........نه انگیزه........نه پیشرفت...... ب خودم نمره20 میدم اونم واسه اینکه زنده ام و نفس میکشم ...و خوشحالم ک خانوادم سالم و سلامت در کنارم هستن......ک این از همه چیز تو دنیا واسه من مهمتره(دیروز پدر و برادرم تصادف بدی داشتن ک خدارو شکر ب خیر گذشت.....ممنونم خدا جونم) ی حسی ب من میگه سال 92 طلسم میشکنه و سالی پر از شادی و موفقیتو پیشرفت دارم..........واسه دوستان دیگه هم امیدوارم سال خوبی باشه,سلامتی از همه چی مهمتره 17 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ سال 91 برای من سال خوبی بود..............البته بستگی به عملکرد شخصی خودمون داره .....رفتار و کردار ما باعث خوب یا بد بودن روزها میشه. به نظر خودم من برای سال 91 فرد خوبی بود. در این سال تونستم بیشترین ساعات رو در آموزشگاه تدریس داشته باشم مهمتر از همه در این سال ازدواج کردم (خداروشکر) ماموریت های خوبی در این سال نصیبم شد با حقوق و مزایای خوب 17 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده